lalajko 2024 Napisano Novembar 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mali off - ja sam imao cesto prilike kod mene na poslu da vozim UAZ-ove, i kod svih je prekidac na podu, koliko se secam, iz nekog razloga, sluzio za paljenje dugog svetla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da upravu si,ovaj jeisto negde ,negde po podu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima tih prekidaca, donose ruje 'orginal SSSR' povoljno na najlon pijaci u NS! Gled'o ih ja trebao mi je jedan za neki... eksperiment! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , postoji mehanicki-prost prekidac sa kljucem koji izvadis i nosis , predvidjen za tu namenu.Plasticno kuciste sa jakim kontaktima.Model kao za TIR kamione samo manji i lepsi.Lego bi samo tako za ovo o cemu pricate. Dovoljno mali i veliki da prekine napajanje akumulatora od 14 Ah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam samo sliku ovog za sportska kola, a gde ima da se kupi i koliko kosta, neznam KILL SWITCH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan u bre,jes,,pa ja to video na kartingu,,tacno ima i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E na to sam mislio, to je prava stvar, jaki kontakti, papučice za priključenje, robusno. Samo da proburgijamo gde može da se nabavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan To je to , BRAVO ! Vdite po buvljacima i Bubanj potoku ili Najlonu , ima ih sigurno ! Mozda je i turske proizvodnje ali bez brige.Dovoljno su prosti i pouzdani . Cena ne bi smela biti vredna pomena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svi kamioni novije generacije imaju te prekidace, neki u kabini na instrument tabli, neki spolja. Uglavnom moze se naci u svakoj prodavnici rezervnih delova za teretna vozila, a da bi lakse objasnio prodavcu sta ti treba samo mu trazi ADR prekidac (sklopku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dane imam ja par komada od kamiona, mogu da donesem da vidis. ima kao kljuc koji nosis sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Takvi prekidaci se koriste i na gliserima.Znaci,pogledajte i u prodavnicama nauticke opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan dane imam ja par komada od kamiona, mogu da donesem da vidis. ima kao kljuc koji nosis sa sobom. Jes pa da ga izgubim ;D ;D ;D ajde javljam ti kada krenem u tu akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Takvi prekidaci se koriste i na gliserima.Znaci,pogledajte i u prodavnicama nauticke opreme Sto bi moglo biti verglanje usiju od cene ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Takvi prekidaci se koriste i na gliserima.Znaci,pogledajte i u prodavnicama nauticke opreme Sto bi moglo biti verglanje usiju od cene ! Al ne rdja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 3, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? Samo koji broj vece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da izvadim temu iz naftalina,ja sam za vikend ugradio prekidac mase na motor,posto mi je sediste zasrafljeno i treba mi 10 minuta da stignem do akumulatora za ne daj boze ugradio sam prekida mase,a i necu da razmisljam sta radi motor u garazi,dali je neki mis usao negde i gricka neki kabal.Ja sam nasao Ruski prekidac iz UAZ-ovog dzip-kombija kakav sam nekada vozio u firmi.Ima na buvljaku i onih sa slike gore ali nisam ni znao dok nisam nabavio ovaj,izdrzava 24 V i 50 Ampera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...