Dusan15 0 Napisano Maj 12, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , Desio mi se problem sa motor da naglasim nijedan problem nisam imao pre ovoga sto cu sada reći. Vozio sam se neko duze vreme i ugasio motor na kratko , kada sam ga upalio cuo se cudan zvuk i i izasao dim ispod rezervoara, prepostavljam da mi je vratio gorivo kroz filter za vazduh, opet sam ga upalio i normalno je upalioali je bio neki cudan zvuk jer je presisao i ubrzo je nestao , posle 15 km motor je kako sam presaltao u 3 se ugasio probao sam ponovo da ga upalim i nije hteo da prima gas uopste jedva ,onda se oept ugasio i nije hteo da upali ostavio sam ga 2 min i upalio ke bez problema i sve normalno bilo, ne znam sta bi moglo da bude pa rekoh da se posavetujem. Hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Maj 12, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan To se meni stalno desavalo na Tomos a35. Lepa vremena bila. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Maj 13, 2022 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam na pumpu goriva. Ja se navozio istim ni jedan problem nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan15 0 Napisano Maj 16, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jednom mi se desilo i do sad nije ali me zabrinulo da se ne desi ponovo nedaj boze u krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Proveri instalaciju pumpe goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Oteraj u servis. Mozemo do sutra nagadjati sta je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...