Bane je 1433 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Motor je Ducati, mislim da je Multistrada ili Hyper... Tablice Loznica. Momak i cura sa motora su odvezeni u bolnicu. Ja sam naisao nekih pola sata nakon udesa. Kazu da je zena sa Tojotom preticala i udarila u motor koji je dolazio iz suprotnog smjera, navodno su motoristi letjeli 25, 30metara. Nadam se da ce proci sa laksim povredama. Sudar putničkog automobila i motocikla na magistralnom putu Budva - Tivat WWW.RTVBUDVA.ME U mjestu Kovačko polje, na magistralnom putu Budva - Tivat, oko 13:30h došlo je do sudara... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7826 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 818 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan A u djoku više... Sezona tek počela, a nas samo kose. Nadam se da su momak i devojka s motora dobro. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9753 Napisano Maj 14, 2022 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Bane jeima li nekih novih informacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14372 Napisano Maj 14, 2022 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cuo, momak je iz Šida dobro izlomljen ali ziv, za devojku nisam cuo nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Maj 15, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Blaza je napisao: @Bane jeima li nekih novih informacija ? Nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...