KILEbg 1262 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je to Hodna resila ali mozes da dodjes i da probas novu Afriku... i to imas sat vremena. Zasto je problem da isto ili slicno napravi i Suzuki? Ne mora sat vremena neka bude pola sata ili 15 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 11, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Možda je takav vid osiguranja već ušao u cenu motora, pa probaj koliko hoćeš. Čista poslovna politika i izbor svakog dilera ili samog proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 11, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kanda mi je riknuo regler na mom Stromu... Fabrički akumulator je izgurao 8 godina i reko gotov je načisto...ostavio me u gradu...Kupim novi i zamenim kad nemam dobro punjenje, na 5.000 rpm bi trebao napon da bude 14.0 - 15.5 V a ja imam 12.5 pa 12.8 pa 13.2 pa 11.5 i tako u krug... Čini mi se da Joškine reglere svi hvale, ima li neko broj njegov pošto ne može da mu se pošalje pm na forumu, odbija... I jel regleri riknjavaju na ovim našim Stromovima redovno ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jul 11, 2017 Andragog, 4988 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Teraj tako, ako pali ne diraj ništa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 11, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Pa neću da teram, upropastiće mi i ovaj nov akumulator...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jul 11, 2017 Andragog, 4988 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nece upropastiti nista. Kada prepunjava onda upropasti, ovako neće. Voltaža punjenja zavisi od stanja napunjenosti akumulatora i od ukljucenih potrosaca. Vozi ti to nekoliko dana i videces da je sve OK, ne bacaj pare. A i uostalom od pet voltmetara ćeš dobiti pet različitih rezultata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 12, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Znam Srbac ali nemam ni oba fara uvek zato sto nema konstantnog napona, pa malo malo pa ugasi jedan far dok drugi radi... Ne verujem da će se išta popraviti samo od sebe. Jel ima neko Joskin kontakt? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jul 12, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Joška 063/8347397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 12, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Joškin regler jer u svemu bolji, a manje greje i rotor. Koja je cena? Ne slažem se da svaki voltmetar pokazuje drugačije, osim možda u nekoj decimali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 12, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan I kako doci do Joske? Sent from my iPhone using Tapatalk Video broj, hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 12, 2017 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobio si broj pa ga pozovi. Obično kod Suzukija vrlo retko crkavaju regleri, možda sam video jedan ili dva da su crkla za sve ovo vreme bavljenja elektrikom i elektronikom. Da li si dobro proverio sve konektore, od kabla što ide iz alternatora pa do reglera? Hoće da nagore pa onda ne puni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jul 12, 2017 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, pitans je napisao: Znam Srbac ali nemam ni oba fara uvek zato sto nema konstantnog napona, pa malo malo pa ugasi jedan far dok drugi radi... Ne verujem da će se išta popraviti samo od sebe. Jel ima neko Joskin kontakt? Sent from my iPhone using Tapatalk Ako imaš ksenone, proveri da nije do njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 12, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Upravo proverio regler prema šemi iz Service manuala.. nije do njega!! Daje sve tražene vrednosti prema šemi.. Hmmmm muka... Ajd proveriću kablove sve... a i ksenone koji su kineski i oni su crkavali u zadnje vreme... uvek sam ćorav na jedan far, te upali oba pa ugasi jedan i tako.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 12, 2017 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napon punjenja se meri na 3000 obrtaja uz upaljeno kratko svetlo...i treba biti nešto iznad 14V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 12, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Nemam 14V definitivno...probacu kablove, xenone i punjenje... javiću svakako sta imam...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 13, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Rasturih po motora sunce ti poljubim.... Verujem da je moj problem u namotajima...Merio sam otpore i nema ih između svih izvoda... Šta mi je činiti, pošto su novi i gde ima i da li vredi premotavati i koliko je to dobra opcija? Arakis hvala unapred majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 14, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Jel može pomoć neko, gde uzeti namotaje nove/polovne ili viklovati i gde kvalitetno? Pomagajte ljudi ko lud sam bez motora..... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Ako moze mala pomoc. Pokusavam da nadjem nosac navigacije za Stroma 2016 godiste. Treba mi onaj nosac sto se kaci kod vizira sa kuglom. Jel znate gde mogu da ga nabavim u Srbiji ( varijanta narucivanja od napolju mi je predugo posto idem na put uskoro) ili ako ga neko vec ima da mi posalje dimenzije da ga napravim kod recimo strugara. Svaki predlog je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj, ako si na ovako nešto mislio. Ne znam dal' ima negde kod nas da se kupi, meni je doneo NesaSt iz Grčke http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl650-new/gps-holder-35-68-info.html... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je ono sto trazim. Video sam na njihovom sajtu ali isporuka je cca 2 nedelje sto mi je kasno. Zato i pokusavam da nadjem alternativu. Jesi zainteresovan da prodas tvoj a da ti narucis novi. Naravno ti odredjujes cenu nevezano za cenu koliko si ti platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo sa moje ovu kuglu jer imam Blueberry navigaciju pa mi nije odgovaralo kačenje, morao sam drugačije da to rešim...ne bih prodavao... Vidi ipak sa NesaSt, često je u Solunu, možda može da ti reši nabavku u kraćem roku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 10, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih za savet poznavaoce V stroma.Na sta generalno obratiti paznju prilikom kupovine Stroma 1000?Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 100 Napisano Maj 7 U prolazu, 25 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braćo u velikoj sam dilemi pa najbolje pitati iskusne bajkere Suzuki V Strom 650 2004 ili BMW GS F650 2009 cena je slična oba su prešla po 40000km oba mi se svidjaju baš za V Strom nisam ništa loše čuo dok mi je pak GS dream bike. Da se zna vozim 90% cesta 10% makadam max brzina mi nije bitna bitno mi je da se ne kvari i da ne troši kao tenk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da još ovdije upitam. Dali je neko več vozio ili da je vlastnik ovog novog stroma 800. Jedni ga puno hvale a drugi kažu ima neke manjke ali ne puno bitne. Meni bio bi u prvom planu, ali kad ga pogledam onaj umetnički dojam odbija me od njega. Neznam zašto ne mogu barem sasim malo napraviti malo manje ružnog, pa eto. Možda stvar navike, možda grešim ali ovakvo na prvu loptu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Octobar 22 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga uzivo kad sam bio da preuzmem 650ku. Sta znam... 650ku kad pogledas ravno od napred ima cudan taj deo iznad fara i oko vizira, ali kljun je okej, sa strane skroz lep motor. E sad 800ka, ne znam... Bas su zaravnili taj kljun, bukvalno je ko patak Dača od napred... Ja bih kao apgrejd gledao 1050 ali mi 650 jednostavno sve zavrsava i nemam potrebu za jacim... 1050 je cenovno skroz okej, ima sve potrebne dzidza-bidze i lep je u plavo-sivoj kombinaciji i onoj crno zlatnoj cak i sa alu felnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...