vvdaniel 95 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Zrenjaninci. Al vidim ja tu i neke djed mrazove kome su se odela bas isplatila, posto su vidjeni na vise akcija. Njima poseban naklon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nije medijski propraceno bas kako treba i ne vidi se bas najbolje kako je bilo u centru, Ja sam se potrudio da sve to zabelezim kamerom i okacim na YOUTUBE! Ko zeli neka pogleda evo link: Ko ima brz net neka ide na youtube pa neka klikne na opciju watch in hi-quality slika je mnogo bolja! * * Cekam komentare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odličan posao Bobo, veseli akcijaši, prelepe seka - mrazice, dečica, paketići...odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za snimak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je super,svaka ti cast. To je deo koji nam je nedostajao. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je super,svaka ti cast. To je deo koji nam je nedostajao. Hvala. Jel bre ti De ti motor :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je super,svaka ti cast. To je deo koji nam je nedostajao. Hvala. Jel bre ti De ti motor :P :P Pa neko je morao da vozi paketice! Nisu ni stali svi u karavana,nego sam zamolila jos jednog prijatelja da dodje sa kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za snimak imam i ja par komada pa cu videti da okacim ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 29, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan video sam snimak! odlican je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo braco i sestre Deda i Baba Mrazovi sa Rudolfom na celu napred HO HOO HOOO nek sva deca budu vesela SRETNA NOVA 09 svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka cast na organizovanosti i na jos vecem odzivu. Stvarno sve pohvale. Video sam vas u prolazu iz kola. Nazalost nisam mogao ucestvovati ove godine ali sledece godine sam sigurno sa vama Samo napred i da svaka sledeca akcija bude jos bolja. Srecni praznici svima i sve najbolje u novoj 2009! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko negde procita nesto o akciji u novinama,neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...