Driver023 57 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, nadam se da ce nas biti u velikom broju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 16, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan e da, nisam bas najbolje skontao. da li mi paketice delimo samo deci u prolazu koji nalete u centru, ili nosimo i u neku deciju ustanovu ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Paketice delimo deci u centru na trgu ispred opstine,na svakom paketicu ce biti ime deteta. Ostaloj deci delimo bombone,cokoladice... Nalazimo se 27.12. u subotu ispred moto kluba Tri Sesira u 11h. Kad se svi skupimo krecemo u center gde cemo se zadrzati koliko je potrebno da podelimo sve. Nakon toga se ide u Melence,to nije po obavezno ide ko hoce. Posto ce tri motora biti iz Melenaca,oni se svakako vracaju tamo pa ce podeliti paketice deci koja su smestena tamo. Naravno svako ko hoce da se pridruzi je dobro dosao. To je odprilike to,ako vas jos nesto interesuje pitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu imati najmanju rutu onda posto treba samo da preguram motor do Bozura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 17, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan e super, hvala na informaciji. ja cu Tihomiru dati pare ovih dana... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari , Ako vreme dozvoli stizem i ja , prevaricu u mrke Intrudere i pokusati da ih pokrenem u akciju ... Nego Ivane , Titja ili Dragice , ajd na PP skracenu verziju rasporeda za 27 i obaveza placanja ... U BGDu je dogadjanje 28 tako da 27 nadam se bez nekih posebnih klimatskih desavanja eto me/nas ... Pozz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Drugari , Ako vreme dozvoli stizem i ja , prevaricu u mrke Intrudere i pokusati da ih pokrenem u akciju ... Nego Ivane , Titja ili Dragice , ajd na PP skracenu verziju rasporeda za 27 i obaveza placanja ... U BGDu je dogadjanje 28 tako da 27 nadam se bez nekih posebnih klimatskih desavanja eto me/nas ... Pozz Ljuti Pa di si ti,bre? Drago mi je sto si nam se pridruzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu smo zbog organizacionih prilika morali da pomerimo datum za 27. ali to sa ZR nema veze. Dragica nastupa ispred Asocijacije Motociklista Srbije pa je svaki dogovor postignut sa njom validan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo dobili od beogradjana lopte i jos neke stvari za paketice,pa bi im se ovom prilikom zahvalila u moje ime i u ime ostalih ucesnika iz Zrenjanina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dragice samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malog videa na You Tube: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari , Ako vreme dozvoli stizem i ja , prevaricu u mrke Intrudere i pokusati da ih pokrenem u akciju ... Nego Ivane , Titja ili Dragice , ajd na PP skracenu verziju rasporeda za 27 i obaveza placanja ... U BGDu je dogadjanje 28 tako da 27 nadam se bez nekih posebnih klimatskih desavanja eto me/nas ... Pozz Ljuti Pa di si ti,bre? Drago mi je sto si nam se pridruzio. ZDravo Dragice... Evo me , posle duzeg vrmena da se pojavim .. predjoh da radim u susednu nam drzavu ... Vidim dinamika sa Deda Mrazom ... nazalost ako je pomeren BGD za 27 ostajem u BGD ... Molim te neki rachun da uplatim lovu za DM u ZR , moze i tvoj racun u nekoj banci , uplaticu ti elektronski .... U Petak je bio MS kod Shante ... kasno sam se odluchio da se vidim sa vecim Intruderom , manji Intruder nije bio tu .. bogami zavrshili smo skup u Savulju sa tamburashima oko 04:00 h vidno oraspolozeni ... Ajd ako dodjem do ZRa , a docicu , lakshi Intruder se zalio sto ga nismo sachekali da dodje pa moramo neku reprizu .. zvacemo te ... Plan je da opet pochnemo kod shante , ali ce veci intruder da sredi da imaju dovoljno vina jer smo im popili sve pa otishli dalje, pa kasnije idemo opet na tamburicu ali pre toga obezbedjujemo neko meze jer nemozesh da verujesh nigde u Zr - u nema meze da se nabavi posle 11:30 ... Ajd budemo na vezi .. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 22, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninci... vidimo se u subotu... idem da gostujem malo kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce nas biti vise nego prosle godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se orijentaciono koliko ce nas biti? Ja sam juce sipao gorivo da imam za subotu... Danas pokupim odelo i spreman sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Decembar 22, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da i ja dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam bio kod Dragice i pokupio odela za svoje iz kluba.... E ljudi jedva cekam subotu...Ima da bude super druzenje. P.S. Odela su dovoljno siroka da se mogu obuci motoraske pantalone i jakne ispod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da i ja dodjem... Dodji i povedi jos nekog bajkera sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 22, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam bio kod Dragice i pokupio odela za svoje iz kluba.... E ljudi jedva cekam subotu...Ima da bude super druzenje. P.S. Odela su dovoljno siroka da se mogu obuci motoraske pantalone i jakne ispod. odela su sasvim ok. dobro, ne treba praviti neke preterane pokrete, da se ne istegle i pocepaju ;D. ali dobra su, i kao sto tica rece, mogu se komotno obuci preko opreme... jos malo pa subotaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Meni se prosle godine pocepalo odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 23, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan He he... nadam se da me vetar nece iskidati dok stignem do Zrenjanina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan He he... nadam se da me vetar nece iskidati dok stignem do Zrenjanina Bices nam drag gost. Javi se da te docekamo na ulazu i sprovedemo. Deda Mrazova ce biti dosta,ne znam ni ja tacan broj. U svakom slucaju bice nas vise nego prosle godine. Cekamo jos opstinu da nam uplati,ostalo je zavrseno. Valjda nas nece vuci do poslednjeg dana. I mene hvata groznica i jedva cekam subotu. Vidimo se ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za akciju!!! Samo napred! Dace bog lepo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se prosle godine pocepalo odelo pa naravno da ti se pocepalo kada si kidao nonju na jedan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...