Makedonac 1 Napisano Septembar 14, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljepo, posle pregleda slika sada sam :cry: sta nisam moga doci, ali uvjek postoi nada, "sledeca godina" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Septembar 14, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,napokon slike!? Cak sta vise uslikao si i mog Fazera,posto je ona Bosansko-Hercegovacka ekipa bila 90% Hercegovacka ili ti Trebinjska!? Nadam se da cu sljedece godine dobiti stafetu,pa ici ja ,a ne brat,posto tesko da cu skupiti za drugi bajk!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuu imas pice za ove slike, pogotovo za zadnju :twisted: A eto i mene na VFRki u zastoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Inace da napomenem da je na izlazu iz kampa dezurao policajac koji nije dozvoljavo nijednom motoristi da izadje iz kampa bez kacige na glavi. POTPUNO ISPRAVNO Prisustvovao sam par puta kada je cika u plavom zamolio da se motocikl parkira ili da se stave kacige, nije palilo ni ono: ,,samo cu tu da skoknem do...'' Ili ti kada sam ne mislis o sebi mora neko drugi, makar po sluzbenoj duznosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Inace da napomenem da je na izlazu iz kampa dezurao policajac koji nije dozvoljavo nijednom motoristi da izadje iz kampa bez kacige na glavi. POTPUNO ISPRAVNO Prisustvovao sam par puta kada je cika u plavom zamolio da se motocikl parkira ili da se stave kacige' date=' nije palilo ni ono: ,,samo cu tu da skoknem do...'' Ili ti kada sam ne mislis o sebi mora neko drugi, makar po sluzbenoj duznosti.[/quote'] :shock: Ne mogu da vjerujem! Ja sam odusevljen! Svaka cast!!! Totalno pozdravljam ovaj potez policije! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 16, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobih neke fotke od prijatelja, evo jos malo fotki vezanih za Sutomorski moto-skup. Krecemo na skup, Ja sam ovaj drugi slijeva Stigosmo na skup Malo defilea snimanje defilea, ovo bih nazvao u najmanju ruku neodgovornim ponasanjem Eto, nadam se da sam uspio da prenesem atmosveru iz Sutomora. Obecavam vise necu dosadjivati sa Sutomorskim skupom... idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baci ti slobodno jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je krivo sto nisam bio ali ima vremena, do godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, volem more i motore, pa makar i na slici. Lepo, lepo E da si se regsitrovao ranije, ovo leto smo bili 4-5 puta u Budvi, mogli smo se vozamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan J.b.g. , skoro mi je drug pokazao sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 23, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da ovjerim ovaj forum po prvi put i pozdrav za sve kolege, bio i ja sa mojom ruskom masinom ali nisam dugo ostajo pa i nema puno slika, valjda uspijem da postavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 23, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan braco moja, ima odje da se uci izgleda da se bude faca pa da se postave slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 23, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan uvatio selljak kompjuter pa ne zna nego ovako :oops: http://img204.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img204//115905113227z.smil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 24, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro niko se nije naucen rodio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan snimanje defilea' date=' ovo bih nazvao u najmanju ruku neodgovornim ponasanjem[/quote'] Nije to neodgovorno ponasanje ako taj lik to radi profesionalno jer se to tako i radi.Uostalom pogledaj malo snimatelje biciklistickih trka i videces kako kamermani sede na motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj drugi slijeva Ni veceg coveka ni manjeg motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 24, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan horoskop mi je mozda bio takav za taj dan, sta znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan vjeruj da nisam ni priucen a ne naucen rodjen, ali tu su kolege i prijatelji da pritrce u pomoc pa da vidimo da li da se opet radjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan evo se i presvukoh pa da se malo vidim u ogledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...