vlada008 2 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nosim 48,5 broj, nemogu nigde da nadjem čizme za motor...bar tamo gde sam ja trazio nije bilo ni u katalogu! Imaju 48 ali ako naruci a meni nisu taman...moram da kupim! Da li neko zna neku radnju gde bi mogao da pogledam neke? I da li neko na sajtu nosi 48 pa da bar probam ako moze da znam koji broj da trazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 618 Napisano Novembar 25, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ima markone neke sidi (mislim) polovne ko nove za 140e broj 49 te bi ti možda mogle odgovarati , pogledaj ih u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 25, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ima markone neke sidi (mislim) polovne ko nove za 140e broj 49 te bi ti možda mogle odgovarati , pogledaj ih u oglasima Hvala Grofe Evo teme pa vidi da li ti se sviđaju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24146.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 25, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nosim 48,5 broj, nemogu nigde da nadjem čizme za motor...bar tamo gde sam ja trazio nije bilo ni u katalogu! Imaju 48 ali ako naruci a meni nisu taman...moram da kupim! Da li neko zna neku radnju gde bi mogao da pogledam neke? I da li neko na sajtu nosi 48 pa da bar probam ako moze da znam koji broj da trazim... Odes ti lepo kod cike ortopeda da ti malo preoblikuje (potkrese) stopalo na broj 46 i resis probleme za sva vremena. A ne da kupujes korita za camce . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci u GEPARDU, Novi Sad. Jedino je problem sto neprave manje kolicine od 5 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 25, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u N. Sadu ima i firma " Krke obuca " tel 021-403-165. Znam da su pravili velike brojeve po narudzbini. Ovo znam za cipele. Imas telefon, pa vidi sa njima dal mogu da ti naprave i cizme za motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno na odgovorima... pozz! Kako bi bilo lepo kad bi ukinuli zimu! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima markone neke sidi (mislim) polovne ko nove za 140e broj 49 te bi ti možda mogle odgovarati , pogledaj ih u oglasima Hvala Grofe Evo teme pa vidi da li ti se sviđaju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24146.0 imamo isti problem stim sto sam ja nasao 47 koji ima veci kalup zbog sniranja od pete, da nisam nasao uzeo bi ove od markonea ali gepard ti je jedno od resenja a mislim i jedno od jeftinijih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 27, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nosim 48,5 broj, nemogu nigde da nadjem čizme za motor...bar tamo gde sam ja trazio nije bilo ni u katalogu! Imaju 48 ali ako naruci a meni nisu taman...moram da kupim! Da li neko zna neku radnju gde bi mogao da pogledam neke? I da li neko na sajtu nosi 48 pa da bar probam ako moze da znam koji broj da trazim... "Cizme za motor" ces tesko naci, a za sebe potrazi u nekoj od prodavnica moto opreme. ;D ;D ;D Sala mala. PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...