Kova45 287 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ZZR500 1993 god. Trenutno na satu 41000km, podlozna promeni posto se vozi svakodnevno. Kod mene malo manje od 3 godine. Kupljen preko foruma od kolege @drtommy, sa poznatom istorijom. Nikad nikakav problem sa njim nisam imao. Cetiri cilindra i 75 konja, predivno se ponasa na putu, udoban i siguran motor, spreman za put u svakom momentu, dovoljno snage za preticanje i stabilan na autoputu. Mala registracija 7,8 hiljada dinara i naravno smesna potrosnja od nekih 4l na 100km. Celokupnu istoriju mozete da procitate na forumu u sekciji Sport Touring - Kawasaki ZZR500 / ZZR600. Svi servisi radjeni na vreme sa najboljim uljem (Motul i Motorex), pre 2 godine zemenjeno ulje u kocnicama sipano Motulovo, Hiflo filter vazduha i stavljene nove gume 6,7 hiljada presle. Prosle godine u julu promenjen antifriz. Obe godine sam koristio filter ulja Hiflo. Zaista mazen i pazen. Na njemu je uradjeno sledece:- BOS izduva 4u1 sa homologacijom (nikad problem na tehnickom i fenomenalan zvuk)- Ivanov povisen vizir- Sediste radjeno kod Srdjana- Kofer 48l Coocase (staju dve fullface kacige) sa punjacem za telefon, ugradenim stop svetlima i alarmom, zakljucava se preko daljinskog upravljaca. Uz njega idu i novi slajderi koji nikad nisu montirani i jos jedan nov filter vazduha. Ima sitnu ogrebotinu na levoj strani, nazalost pre mesec, dva mi je pretegao i morao sam da ga spustim na zemlju. Sledeci mali servis je potrebno uraditi u julu, osim toga zaista stanje "sedi, vozi i uzivaj". Trenutno prodajem samo na forumu, jedini razlog prodaje je sto mi se dopala Honda Transalp 600 od kolege sa foruma. Cena za kolege sa foruma - 1350eMoze da se pogleda na NBG-u. Telefon: +38162652883 Sent from my 21081111RG using Tapatalk 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano April 30, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor za smešne pare 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 30, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si stavio nisku cenu, ali u svakom slučaju, ko uzme ovaj motor neće da se pokaje. Ja lično sam pogrešio što sam ga prodao, trebao sam da ga ostavim da imam za po grad i kratke vožnje. Inače, motor je jedini u Srbiji od 500 ccm koji je zadnja verzija, pandam ZZR-u 600 E, svi ostali petstotinjaci su stariji D modeli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano April 30, 2022 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan @Kova45 "Mala registracija 7,8 hiljada dinara" Gde to? Kako? Mozda bilo pre 10god. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 30, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 4 l potrosnja. Nije to jos vozeno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 30, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan @Kova45 "Mala registracija 7,8 hiljada dinara" Gde to? Kako? Mozda bilo pre 10god.Ako se ne varam registracija sa tehnickim me izadje oko 100e. Provericu imam negde racun, pa cu javiti. Sent from my 21081111RG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Koji transalp? edit: nasao, sa transalpom nemas greske, pogotovo ne sa ovim... Promenio April 30, 2022 član drmilan_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano April 30, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Registracija mozda i jeste 7-8000, ali tu kad se doda jos tehnicki pregled koji je oko 3-4000 (a bez toga nemoze) , tako da bzvz je navoditi samo jednu stavku, vec treba navesti celokupnu cifru, sto i izadje negde stotinak evra 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 30, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija mozda i jeste 7-8000, ali tu kad se doda jos tehnicki pregled koji je oko 3-4000 (a bez toga nemoze) , tako da bzvz je navoditi samo jednu stavku, vec treba navesti celokupnu cifru, sto i izadje negde stotinak evraNaveo sam gore da je registracija 100e sa tehnickim, naravno to zavisi od mesta gde se radi. Cena tehnickog dosta varira, ja sam placao 5k plus 7k za reg i to je 12k. Sto je zaista povoljno.Sent from my 21081111RG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4227 Napisano April 30, 2022 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 10000 je bez tehnickog pregleda. Dinar manje - više. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 30, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Brate zaključaj temu, sad će da se ređaju pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla...Kupci će da zovu, besposleni komentarišu a od njih 'leba nema, samo zaseru i odu.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Maj 1, 2022 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn"pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla" ??? Matori,prodavac je gore napisao "Mala registracija 7,8 hiljada dinara", kad se kaze "cena registracije" misli se na sve komplet, racunajuci i tehnicki i to varira do 1000-2000din od mesta do mesta. Ja sam komentarisao da neko ne bi dosao u zabludu da je registracija za ovaj motor stvarno 7000 jer sam pre dve nedelje za isti platio 15200. Ima ljudi kojima je kriterijum za kupovinu cena registracije. Inace zelim Kovi da sto pre proda, ocuvan je primerak, pa da pazari transalp koji je snimio. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn"pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla" ??? Matori,prodavac je gore napisao "Mala registracija 7,8 hiljada dinara", kad se kaze "cena registracije" misli se na sve komplet, racunajuci i tehnicki i to varira do 1000-2000din od mesta do mesta. Ja sam komentarisao da neko ne bi dosao u zabludu da je registracija za ovaj motor stvarno 7000 jer sam pre dve nedelje za isti platio 15200. Ima ljudi kojima je kriterijum za kupovinu cena registracije. Inace zelim Kovi da sto pre proda, ocuvan je primerak, pa da pazari transalp koji je snimio. Da, baš se vidi tvoja dobra namera da pomogneš...Ja sam juče oglasio motor, danas ga prodao.Temu u oglasima namerno zaključao da bi se javljali potencijalni kupci a ne zlonamerni komentatori kojima je dosadno....Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Maj 1, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A ovi tvoji ( pa i moj ) komentar bas pospesuju prodaju 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A ovi tvoji ( pa i moj ) komentar bas pospesuju prodaju Bar osvežavaju temu na forumu. Mislim poznajem prodavca i dobar je motor.Poenta je da kolika god bila registracija, ne umanjuje vrednost motora...Kome je skupo neka vozi neregistrovan...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Maj 1, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Up 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Maj 1, 2022 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, vidakn said: Da, baš se vidi tvoja dobra namera da pomogneš... Pa vidi, treba biti iskren i napisati kako jeste.Realno zabole me sta ce on sa tim motorom, al napisao sam mu da zelim sto pre da proda jer i sam razmisljam da stavim u oglase isto radi zamene za enduro, s'tim sto bi ja pre kle uzeo. Eto digo sam oglas jos jedared i necu vise.Ziveli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 1, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Opustite se ljudi. Pravi kupac ne gleda ko sta pise na forumu nego dodje i iskesira. Tako da osim nekih zluradih komentara tipa "koji krs" "sranje" i slicno, nema sta da odbije kupca za ovako lep motor po povoljnoj ceni. Recimo ja sam motor video uzivo odlican je, al sam napisao nije to jos vozeno u smislu - vlasnik ga je pazio i mazio nije divljao sa njim. Tako da niko ovde nikome ne moze da ispamuje oglas, ako je motor dobar. Naravno, moze se i zakljucati tema, al tad bez komentara je manje vidljiva. Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bio u martu druže, meni je taj motor bio želja... Priznajem da sam bio onomad ljubomoran kad si ga uzeo, pratio sam tvoje postove kasnije, stvarno deluje odličan primerak. Srećna prodaja!Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Maj 1, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, vidakn je napisao: Brate zaključaj temu, sad će da se ređaju pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla... Kupci će da zovu, besposleni komentarišu a od njih 'leba nema, samo zaseru i odu. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Pa više si ti zasrao i otišao, jer u tvom komentaru nema baš nikakve korisne informacije, ni za prodavca ni za potencijalne kupce. Izvini, nismo znali da si stručnjak za oglašavanje, sledeći put ćemo prvo tebe pitati za savet pre nego što komentarišemo... Ja sam NAJPRE rekao da je motor DOBAR i da je cena smešna (DOBRA) ,a cena registracije bila ona veća ili manja to ne menja činjenicu da je motor dobra kupovina, a to što smo mi "pametnjakovići" ispravili našeg kolegu Kova45 to nije bilo ništa protiv njega lično, već da se ljudi ne dovode u zabludu, što iskreno verujem da nije bila njegova namera. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa više si ti zasrao i otišao, jer u tvom komentaru nema baš nikakve korisne informacije, ni za prodavca ni za potencijalne kupce. Izvini, nismo znali da si stručnjak za oglašavanje, sledeći put ćemo prvo tebe pitati za savet pre nego što komentarišemo... Ja sam NAJPRE rekao da je motor DOBAR i da je cena smešna (DOBRA) ,a cena registracije bila ona veća ili manja to ne menja činjenicu da je motor dobra kupovina, a to što smo mi "pametnjakovići" ispravili našeg kolegu Kova45 to nije bilo ništa protiv njega lično, već da se ljudi ne dovode u zabludu, što iskreno verujem da nije bila njegova namera. Tužno je to što te toliko pogodila cena registracije motora koji ne želiš da kupiš...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Gori ste nego babe na pijaci, kazu ljudi, rdjavom k i dlake smetaju. Ja ne znam kako se neki uhvate za sitnice i spamuju oglas. Zato sam i ja zakljucao svoj jer su krenule kolege da budu vickaste. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 1, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: Gori ste nego babe na pijaci Haha, svaka ti čast Milanče, lepo si rekao ! Dobar, ili, da kažem, manje dobar (da ne kažem loš) komentar na nečiji oglas je stvarno suvišan, nema potrebe, nema razloga. Zašto ? Nemam ništa protiv nikoga, neki se znamo, neki ne, ali smo postali, nekako, hmm...samo da nešto kažemo. Čak i pozitivni komentari za nečiji motor. I onda kreću repovi...ja sam rekao, ne, ti si rekao, ja sam mislio, itd. Nešto smo svi kratkog fitilja... Ako je opcija da bude oglas u vrhu, ma, ni za to nema opravdanja. Jbga, moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu, al sam evo, i ja, doprineo da bude pri vrhu. Opustite se...i pun gas ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan E ddugari moji, spamuje se oglas a niko mene da obavesti... ccc Elem, @Kova45 a jel ide uz motor obavezna mala prva pomoć za motore? Promenio Maj 1, 2022 član Markone88 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Maj 1, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan E ddugari moji, spamuje se oglas a niko mene da obavesti... ccc Elem, @Kova45 a jel ide uz motor obavezna mala prva pomoć za motore? Uz ovaj motor nije potrebna prva pomoc, on je sam po sebi dovoljno siguran. Sent from my 21081111RG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...