Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZZR500 1993

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: Kawasaki - ZZR500

Prodajem Kawasaki ZZR500 1993 god. Trenutno na satu 41000km, podlozna promeni posto se vozi svakodnevno. Kod mene malo manje od 3 godine. Kupljen preko foruma od kolege @drtommy, sa poznatom istorijom. Nikad nikakav problem sa njim nisam imao. Cetiri cilindra i 75 konja, predivno se ponasa na putu, udoban i siguran motor, spreman za put u svakom momentu, dovoljno snage za preticanje i stabilan na autoputu. Mala registracija 7,8 hiljada dinara i naravno smesna potrosnja od nekih 4l na 100km. Celokupnu istoriju mozete da procitate na forumu u sekciji Sport Touring - Kawasaki ZZR500 / ZZR600. Svi servisi radjeni na vreme sa najboljim uljem (Motul i Motorex), pre 2 godine zemenjeno ulje u kocnicama sipano Motulovo, Hiflo filter vazduha i stavljene nove gume 6,7 hiljada presle. Prosle godine u julu promenjen antifriz. Obe godine sam koristio filter ulja Hiflo. Zaista mazen i pazen. Na njemu je uradjeno sledece:
- BOS izduva 4u1 sa homologacijom (nikad problem na tehnickom i fenomenalan zvuk)
- Ivanov povisen vizir
- Sediste radjeno kod Srdjana
- Kofer 48l Coocase (staju dve fullface kacige) sa punjacem za telefon, ugradenim stop svetlima i alarmom, zakljucava se preko daljinskog upravljaca.
Uz njega idu i novi slajderi koji nikad nisu montirani i jos jedan nov filter vazduha.

Ima sitnu ogrebotinu na levoj strani, nazalost pre mesec, dva mi je pretegao i morao sam da ga spustim na zemlju. Sledeci mali servis je potrebno uraditi u julu, osim toga zaista stanje "sedi, vozi i uzivaj".

Trenutno prodajem samo na forumu, jedini razlog prodaje je sto mi se dopala Honda Transalp 600 od kolege sa foruma.

Cena za kolege sa foruma - 1350e
Moze da se pogleda na NBG-u. Telefon: +38162652883

4a4e4c998d8f6d9bf59371c8aff29974.jpgb217e494ddfe4347aa71bd80ac595933.jpg5a7db545b65c11d8e8380907bbc589a9.jpg354b3588aba73e2ec53d507f86baccfc.jpgd813e0b058af7a9a53eadd62ebfea209.jpg

Sent from my 21081111RG using Tapatalk

• Sviđa mi se 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 495 postova
  • Motocikl: Honda ST1100 Pan European

Mislim da si stavio nisku cenu, ali u svakom slučaju, ko uzme ovaj motor neće da se pokaje.

Ja lično sam pogrešio što sam ga prodao, trebao sam da ga ostavim da imam za po grad i kratke vožnje.

Inače, motor je jedini u Srbiji od 500 ccm koji je zadnja verzija, pandam ZZR-u 600 E, svi ostali petstotinjaci su stariji D modeli

• Sviđa mi se 1

@Kova45 "Mala registracija 7,8 hiljada dinara"

Gde to? Kako? Mozda bilo pre 10god.
Ako se ne varam registracija sa tehnickim me izadje oko 100e. Provericu imam negde racun, pa cu javiti.

• Drug član, 2489 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET

Koji transalp? :D 

edit: nasao, sa transalpom nemas greske, pogotovo ne sa ovim...

Promenio član drmilan_
  • Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7304 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Registracija mozda i jeste 7-8000, ali tu kad se doda jos tehnicki pregled koji je oko 3-4000 (a bez toga nemoze) , tako da bzvz je navoditi samo jednu stavku, vec treba navesti celokupnu cifru, sto i izadje negde stotinak evra

• Podržavam 2

Registracija mozda i jeste 7-8000, ali tu kad se doda jos tehnicki pregled koji je oko 3-4000 (a bez toga nemoze) , tako da bzvz je navoditi samo jednu stavku, vec treba navesti celokupnu cifru, sto i izadje negde stotinak evra
Naveo sam gore da je registracija 100e sa tehnickim, naravno to zavisi od mesta gde se radi. Cena tehnickog dosta varira, ja sam placao 5k plus 7k za reg i to je 12k. Sto je zaista povoljno.

• Drug član, 1353 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Brate zaključaj temu, sad će da se ređaju pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla...
Kupci će da zovu, besposleni komentarišu a od njih 'leba nema, samo zaseru i odu.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Ol' dirty bastard, 607 postova
  • Motocikl: TDM

@vidakn"pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla" ???

Matori,prodavac je gore napisao "Mala registracija 7,8 hiljada dinara", kad se kaze "cena registracije" misli se na sve komplet, racunajuci i tehnicki i to varira do 1000-2000din od mesta do mesta.

Ja sam komentarisao da neko ne bi dosao u zabludu da je registracija za ovaj motor stvarno 7000 jer sam pre dve nedelje za isti platio 15200.

Ima ljudi kojima je kriterijum za kupovinu cena registracije.

Inace zelim Kovi da sto pre proda, ocuvan je primerak, pa da pazari transalp koji je snimio. :takoje:

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

@vidakn"pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla" ???
Matori,prodavac je gore napisao "Mala registracija 7,8 hiljada dinara", kad se kaze "cena registracije" misli se na sve komplet, racunajuci i tehnicki i to varira do 1000-2000din od mesta do mesta.
Ja sam komentarisao da neko ne bi dosao u zabludu da je registracija za ovaj motor stvarno 7000 jer sam pre dve nedelje za isti platio 15200.
Ima ljudi kojima je kriterijum za kupovinu cena registracije.
Inace zelim Kovi da sto pre proda, ocuvan je primerak, pa da pazari transalp koji je snimio. default_0takoje.gif
Da, baš se vidi tvoja dobra namera da pomogneš...

Ja sam juče oglasio motor, danas ga prodao.
Temu u oglasima namerno zaključao da bi se javljali potencijalni kupci a ne zlonamerni komentatori kojima je dosadno....

• Sviđa mi se 1

A ovi tvoji ( pa i moj  ) komentar bas pospesuju prodaju  
Bar osvežavaju temu na forumu. Mislim poznajem prodavca i dobar je motor.
Poenta je da kolika god bila registracija, ne umanjuje vrednost motora...
Kome je skupo neka vozi neregistrovan...

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Ol' dirty bastard, 607 postova
  • Motocikl: TDM
3 hours ago, vidakn said:

Da, baš se vidi tvoja dobra namera da pomogneš...

Pa vidi, treba biti iskren i napisati kako jeste.Realno zabole me sta ce on sa tim motorom, al napisao sam mu da zelim sto pre da proda jer i sam razmisljam da stavim u oglase isto radi zamene za enduro, s'tim sto bi ja pre kle uzeo.

Eto digo sam oglas jos jedared i necu vise.Ziveli

Opustite se ljudi. Pravi kupac ne gleda ko sta pise na forumu nego dodje i iskesira. Tako da osim nekih zluradih komentara tipa "koji krs" "sranje" i slicno, nema sta da odbije kupca za ovako lep motor po povoljnoj ceni. 

Recimo ja sam motor video uzivo odlican je, al sam napisao nije to jos vozeno u smislu - vlasnik ga je pazio i mazio nije divljao sa njim. Tako da niko ovde nikome ne moze da ispamuje oglas, ako je motor dobar.  Naravno, moze se i zakljucati tema, al tad bez komentara je manje vidljiva. 

Srecna prodaja!

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Gde si bio u martu druže, meni je taj motor bio želja... Priznajem da sam bio onomad ljubomoran kad si ga uzeo, pratio sam tvoje postove kasnije, stvarno deluje odličan primerak. Srećna prodaja!

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Hronični Motociklopata, 7304 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder
Pre 16 sati, vidakn je napisao:

Brate zaključaj temu, sad će da se ređaju pametnjakovići sa komentarima koji nemaju pametnija posla...
Kupci će da zovu, besposleni komentarišu a od njih 'leba nema, samo zaseru i odu.

Pa više si ti zasrao i otišao, jer u tvom komentaru nema baš nikakve korisne informacije, ni za prodavca ni za potencijalne kupce.

Izvini, nismo znali da si stručnjak za oglašavanje, sledeći put ćemo prvo tebe pitati za savet pre nego što komentarišemo... :neznam:

Ja sam NAJPRE rekao da je motor DOBAR i da je cena smešna (DOBRA)

,a cena registracije bila ona veća ili manja to ne menja činjenicu da je motor dobra kupovina, a to što smo mi "pametnjakovići" ispravili našeg kolegu Kova45 to nije bilo ništa protiv njega lično, već da se ljudi ne dovode u zabludu, što iskreno verujem da nije bila njegova namera.

• Podržavam 2

Pa više si ti zasrao i otišao, jer u tvom komentaru nema baš nikakve korisne informacije, ni za prodavca ni za potencijalne kupce.
Izvini, nismo znali da si stručnjak za oglašavanje, sledeći put ćemo prvo tebe pitati za savet pre nego što komentarišemo... default_1neznam.gif

Ja sam NAJPRE rekao da je motor DOBAR i da je cena smešna (DOBRA)
,a cena registracije bila ona veća ili manja to ne menja činjenicu da je motor dobra kupovina, a to što smo mi "pametnjakovići" ispravili našeg kolegu Kova45 to nije bilo ništa protiv njega lično, već da se ljudi ne dovode u zabludu, što iskreno verujem da nije bila njegova namera.

Tužno je to što te toliko pogodila cena registracije motora koji ne želiš da kupiš...

• Drug član, 2489 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET

Gori ste nego babe na pijaci, kazu ljudi, rdjavom k i dlake smetaju. Ja ne znam kako se neki uhvate za sitnice i spamuju oglas. Zato sam i ja zakljucao svoj jer su krenule kolege da budu vickaste. 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Ne silazi, 2259 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5
Pre 2 sati, drmilan_ je napisao:

Gori ste nego babe na pijaci

Haha, svaka ti čast Milanče, lepo si rekao !

Dobar, ili, da kažem, manje dobar (da ne kažem loš) komentar na nečiji oglas je stvarno suvišan, nema potrebe, nema razloga. Zašto ? 

Nemam ništa protiv nikoga, neki se znamo, neki ne, ali smo postali, nekako, hmm...samo da nešto kažemo. Čak i pozitivni komentari za nečiji motor. I onda kreću repovi...ja sam rekao, ne, ti si rekao, ja sam mislio, itd. Nešto smo svi kratkog fitilja...

Ako je opcija da bude oglas u vrhu, ma, ni za to nema opravdanja. Jbga, moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu, al sam evo, i ja, doprineo da bude pri vrhu.

Opustite se...i pun gas !

• Hvala 1

• Drug član, 1548 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita

E ddugari moji, spamuje se oglas a niko mene da obavesti... ccc

Elem, @Kova45 a jel ide uz motor obavezna mala prva pomoć za motore? :D

Promenio član Markone88
  • Sviđa mi se 2
  • Haha 1

E ddugari moji, spamuje se oglas a niko mene da obavesti... ccc

Elem, @Kova45 a jel ide uz motor obavezna mala prva pomoć za motore?
Uz ovaj motor nije potrebna prva pomoc, on je sam po sebi dovoljno siguran.

• Hvala 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja