BraneBrune021 0 Napisano April 29, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege , naime pazario sam Suzuki bandit iz 1997 . Desilo mi se da krene raditi na 3 cilindra , skinem sve kape sa svećica i vidim da je jedna pukla . Nigde ne mogu pronaći zasebno kapu, već samo bobinu u kompletu . Zna li neko gde bi mogao potražiti ? Svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege , naime pazario sam Suzuki bandit iz 1997 . Desilo mi se da krene raditi na 3 cilindra , skinem sve kape sa svećica i vidim da je jedna pukla . Nigde ne mogu pronaći zasebno kapu, već samo bobinu u kompletu . Zna li neko gde bi mogao potražiti ? Svako dobro idi na sajt www.motobikeshop.rsKucaj u polju za pretragu kapa svećice i izaći će ti razne opcije i varijacije, pa vidi koja je za tvoj motor najbolja.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BraneBrune021 0 Napisano Maj 4, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam sve prodavnice novih i polovnih delova , nažalost nigde ne može da se nadje fabrička kapica . Uspeo sam namestit sa kapom iz motobike-a koja je kraća za 2cm ali je nekako uspelo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam sve prodavnice novih i polovnih delova , nažalost nigde ne može da se nadje fabrička kapica . Uspeo sam namestit sa kapom iz motobike-a koja je kraća za 2cm ali je nekako uspelo . U principu, vrv može da se poruči preko zvaničnih uvoznika Suzukija (recimo eurosumar), pitanje je samo po kojoj ceni...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7869 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj,E-bay,ili neka prodavnica moto delova od napolju.Čekaćeš i ovako ili onako,a proći ćeš jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan 0645056256 Aca Duta Paracin, pitaj njega, posalji mu sliku tvoje stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Biker Q je napisao: tvoje stare. Mislis kapice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, francuz69 je napisao: Mislis kapice Da. Jos bolje, ako kaze da ima odem ja da je vidim i uzmem pa ti posaljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...