Bokes 2982 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Društvo zdravo. Treba mi preporuka za krštenog plastičara u Kraljevu ili okolini, da mi sredi žabice i zazore na prednjoj masci skutera. Ako imate neku preporuku pucajte, ne mogu ovako da ga gledam Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jedan u Ribnici, skrene se desno na kruznom toku posle nove hale i opet desno, ima lokalcic sa desne strane uz neke stepenice. Vazda sam vidjao tu nekih branika i oklopa, ali nazalost nisam imao iskustva sa njim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čombe u Ribnici, vrhunski radi. 0641166982 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @doktor .Čuo sam se sa njim ali se nismo ništa dogovorili. Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...