Arakis 5781 Napisano Novembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima onaj mali kineski električni skuter a ne radi mu elektronika, našao sam kompletnu šemu kontrolera...može da zatreba Regulacija za skuter koristi fetove ali i brzu diodu i dva elektrolita tako da je i "brujanje" motora svedeno na minimum a regulaciju su resili sa cetvorostrukim komparatorom LM 339 i na jedan od segmenata dovodi naponsku promenu na rucice(hal-a) a ovde koristi potenciometar... electric bike.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Regulacija za skuter koristi fetove ali i brzu diodu i dva elektrolita tako da je i "brujanje" motora svedeno na minimum a regulaciju su resili sa cetvorostrukim komparatorom LM 339 i na jedan od segmenata dovodi naponsku promenu na rucice(hal-a) a ovde koristi potenciometar... Jesi to meni rekao? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5781 Napisano Novembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tebi, pa se misli sad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel imate neku informaciju gde bih mogao pogledati i eventalno pazariti električni skuter? Nemam predstavu kolika im je cena, a i koliko je ta ideja pametna. Ako neko ima iskustva rado ću ga saslušati šta ima da kaže. p.s. kako se to registruje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel imate neku informaciju gde bih mogao pogledati i eventalno pazariti električni skuter? Nemam predstavu kolika im je cena, a i koliko je ta ideja pametna. Ako neko ima iskustva rado ću ga saslušati šta ima da kaže. p.s. kako se to registruje? Radi ih firma Trotico,kol`ko ja znam.Negde kod Galenike se nalaze,pored autoputa BG-NS.. Kol`ko ja znam,ne registruje se,ja imam jednog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan kako izgleda to tvoje ćereslo? mene interesuje nešto veličine i brzine kao i klasičan skuter od 50 ili 125cc samo na struju. jel to postoji kod nas uopšte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5781 Napisano Februar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jok. Ako i postoji bilo bi stravično skupo. Koliko znam prodaju se kineski skuterčići koji izgledaju kao malo veće igračke, mali točkovi i krajnji "domet" im je oko 20 km/h i 20 km autonomije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan da da to sam video hvala ti u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Okacicu slike ovih dana ako te bas interesuje...Inace,moj po fabrickim podacima ima autonomiju od oko 50ak km,i brzinu oko 30-35 na sat..Ja sam moj uzeo polovan sa losom baterijom,mislim da moze oko 20ak km da predje,brzina max oko 33 prema njegovom satu..nisam ga vozio od kada sam uzeo skuter..Cale ga sada vozi..njemu milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan dal neko ima informaciju do kolko kila to moze da vuce, i dal uzbrdo treba pomoc nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan dal neko ima informaciju do kolko kila to moze da vuce, i dal uzbrdo treba pomoc nogu Zavisi od modela do modela ima ih i za dvoje koji mogu da idu i do 50km/h i da vuko do 150kg prelaze i po 70km sa jednim punjenjem jedina frka je sto su skuplji i ima ih malo kod nas . uglavnom kod nas su jeftiniji i svakom slucaju problem su delovi posto se malo voze . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan dal neko ima informaciju do kolko kila to moze da vuce, i dal uzbrdo treba pomoc nogu Uzbrdo nisam siguran da li moze,mene i skuter jedva vuce al` eto npr,letos smo drug i ja (oko 200kg zajedno) seli na ovaj elektricni..slabo je vukao,al` je ipak dostigao max brzinu od 30kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde : http://www.swexel.co.yu/11/kontakt.htm Trenutno nemaju na sajtu, ali znam da su imali zanimljive elektricne bicikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri kod nas su uglavnom sa 400-800w. Postoje, ali ne znam ima li ih na trzistu skuteri u Maxi dimenzijama i 13" tockovima sa 3.5-4Kw. Dozvoljene uspone deklarisu na 25-30%, maksimalna brzina je oko 80-90kmh, a autonomija je u zavisnosti od tipa baterija je 110 ili 150 pri 30kmh. U realnoj voznji verovatno jedno 50km. Valjda sto kinezi ne zive od nafte, i zabole ih za ameriku, pa resili da se igraju sa strujom za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 8, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je tema iz praistorije ali me sad zanimaju ti električni skuteri.Oni kineski mali gadni loše izrade i cene oko 800 evra, Šta predlažete ,neki model ,kolko se kvare,ima li delova,kako šljakaju te baterije i kolko traju i kolko godina. .Neke moje potrebe su relativno male ,5-10 km na dan i to ne svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Septembar 20, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Јуче завршавам посао те после посла лагано седам на мотор, када колегиница поред са веспицом, али да буде у складу са темом, електричном. Каже за града је добар моторић, мало троши, домет 50-ак километара ако се не варам. Кад год прође крај мене хвата ме језа, то се бре ништа не чује, само пролети још увек имам неко гађење, вероватно због тог звука којег нема... Да ли је неко пробао те електричне скутере или нешто слично, ај' тротинета има али скутер, некако због тежине и маневрисања? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Septembar 23, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan Od kako sam prodao skuter i 100% na motoru skapirao sam koliko mi fali taj kofercic jer na motoru nemam gde ni cigare da stavim. I dok sam razmisljao koji cu skuter ponovo da uzmem startujem lika koji vozi wolt sa malim kinezom od 650e. Lik presao 20k za god ipo dana. Baterije malo oslabile, pa je domet max 40km. Brzina 50km/h, idu 4 obicna akumulatora od po 3,4k din. Nista ulje servisi i to. Gume traju...bas ga nahvalio. Uzimam na prolece jedan za 'do prodavnice' 1000%. A ozbiljno razmisljam i o linzdi mada me odbija to sto su baterije za njega 1500e. Takodje malo me smara cinjenica da su do skoro kostali 6000e novi, a sad za polovne traze 5-6...Bilo kako bilo, za onog ko prelazi dosta km, pogotovo kartke relacije, mislim da je ovo top resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11025 Napisano Septembar 25, 2023 Ne silazi, 2192 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj od 650e moze neka slika ili link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Octobar 11, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, nekako mi se zagubila tema. Ima ih na kp brda...sve je to isto samo se drugacije zovu. Jedan je eagle, drugi lofty, treci colossus itd... Od kako sam poceo da obrarcam paznju vidim kod mene po kraju klinci samo peglaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6155 Napisano Octobar 11, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @PanterA batali linzdu, kada su se pojavili bila ih gomila, posle godinu dana svi odjednom nestali sa puteva, nema vise ni distributera iz (bivse) djure djakovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Octobar 11, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja primetio. Posle su promenili sajt, i sad nema ni njega. Bas mi je veliki znak pitanja i ne bih se uopste zjbvao sa tim tek tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Octobar 12, 2023 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki klinac u mom kraju ovaj sa slike iznad... Mora da pedala kad penje uz brdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Octobar 12, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко зна какав је ICON S? Ево пар слика, иако ми изгледа јако слично као овај претходни... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Octobar 12, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mi tu nikakve logike iskreno. 4 hours ago, ser said: Ima neki klinac u mom kraju ovaj sa slike iznad... Mora da pedala kad penje uz brdo 50 minutes ago, John159 said: Да ли неко зна какав је ICON S? Ево пар слика, иако ми изгледа јако слично као овај претходни... Koliko sam ja skontao, to je sve isto. Isti takav sam vec vidjao samo sa drugim imenima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Octobar 12, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Како стоји у опису домет му је 50 километара што би за града било стварно у реду. Значу путним га једном седмично хахахха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...