travelman 14037 Napisano Maj 6, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Zuba87 je napisao: Објасни им да то не радиш због себе, него због предузетје (форум)! Hahahhhh, ma to sam prvo rekao al su se samo nasmejali uz komentar da niko nije toliko zastranio da bi citao dozivljaje jedne kante zvane SRBO ... Onda sam povisio ulog i rekao da su mi sponzori ZASTAVA automobili i fabrika ulja OPTIMA .... Mislim da su poverovali i progutali udicu al za svaki slucaj odo biciklom na posao da bih bio uverljiviji pa da vidim jel ce biti povecanja ili ne 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @travelman Kidaš sa ovim putopisima! Iako su ovo sve manje-više poznate destinacije, predstavljaš ih na potpuno svež način! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, doktor je napisao: @travelman Kidaš sa ovim putopisima! HVALA ... od srca. Imao sam dobrog učitelja ovde na forumu i od njega sam "krao" male tajne pisanja putopisa. @Sveta 5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2022. at 22:15, travelman je napisao: Oca odavno nema ali se prisećam kako je ovde nekada bila darwil prodavnica satova sa velikom reklamom a on kao ljubitelj istih isao da vidi sta ima u ponudi. eno ga jedan u fioci,novi model za 1983,kvarc,štoperica,3 melodije,igraju note,boli glava uši otpadaju,cena par stotina dojč maraka. Promenio Maj 12, 2022 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 13, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, sasa ns 1 je napisao: novi model za 1983,kvarc,štoperica,3 melodije,igraju note A metalnu narukvicu si zaboravio da spomenes Moj 1.sa stopericom je bio CITIZEN, doneli matorci iz turske, isto bese pocetak 80tih. A vreme pokazuje i analogno i digitalno .... 2 u 1, kakva je to radost bila i čudo tehnike u to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 13, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, travelman je napisao: A metalnu narukvicu si zaboravio da spomenes tačno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Maj 16, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2022. at 14:58, milomir22 je napisao: Pa i ne baš, iskreno, milomir32 bilo zauzeto. Ma slažem se, bolje je ići dalje sa onim što imaš, nego ne mrdati nigde, a sve pare sroljaš na auto, motor i sl. Za duže ture (tu mislim duže od 3 dana puta) potrebno je imati vremena i novca, a ja kad god imam jedno od ta dva, fali ono drugo. Opet, jednom godišnje se napravi neka gimnastika. Ja sam jedan od retkih kome cena odela za motor verovatno nadmašuje cenu samog motora. Dokle god je imperativ dobar auto ,tempomat ,klima,KW (sto vise to bolje )i skupo odelo vozices se oko mesne zajednice. Verovatno je nepoznat covek iz Spanije https://www.facebook.com/80daysaroundtheworldvespa koji skuterom putuje po svetu ili https://www.facebook.com/putokosvetabiciklom koja biciklom putuje po svetu ili putopis sa naseg foruma "Camcem po evropi" da ne pominjem zene gde sve i cime putuju.Postoji jedan reli "Mongol reli" na kome ne mozes da usestvujes sa motorima preko 125ccm i kolima preko 1000ccm mozda oni imaju odgovor na pitanje u cemu je zadovoljstvo.Polazi se iz Londona a zavrsava u Ulan Batoru.Princip je "Sto vecu krntiju vozis to si kvalifikovaniji za nesvakidasnje takmicenje" Momci iz Rijeke sa Yugom od 320e uspeli su taj put dug 18000 km uspesno da prevale i planiraju dalje avanture sa njim Organizatori kazu "sve je poslo naopako ako nista ne krene naopako"...ebes ABS,asfalt GPS poenta je da se izgubite i da upotrebite svoju davno zanemarenu pamet.Tako da je ovo pisanje naseg druga "Travelman" i nacin njegovog putovanja dokazuju da je bogatstvo u ideji a ne u sredstvu kojim se putuje.Mada u njegovom slucaju smeku cele price doprinosi upravo taj Yugo. Poenta je u avanturi....mislim 8 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 16, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ucitelju Poenta svakog mog putovanja i jeste avantura a ona je svakako zagarantovana kada se vozi Yugo. Ovo sto se vidi u putopisu je samo slag na torti a moje svako duze putovanje pocinje kontrolom kape, ruke, trapa i ostalih sitnica na vozilu. Ne kontrolisem ja to zato sto je vozilo lose nego za mene nema veceg meraka nego kad odvozam duzu turu sa vozilom koje licno sam pripremim za avanturu. Mnogi ovo nece razumeti ... ti sigurno hoces ... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Nije džabe rečeno: "Put od 1000milja počinje jednim korakom." Često sebe uhvatim u razmišljanju o tim putovanjima i valjda što sam stariji to me sve više privlači. Kad pogledam ova tvoja putovanja, kao i ostalih motoraša na forumu, iz ovih naših krajeva, shvati čovek kakva smo zemlja nekada bili. Kad i sama Srbija nudi dosta kutaka za obići, a možeš misliti stara SFRJ. Putovanja van granica nekadašnje SFRJ dođu samo kao šlag na tortu pustolova u duši i srcu. Apsolutno je tačno da za realizaciju nekog putovanja nisu potrebna skupa kola, motori, smeštaj...itd da bi nam bilo lepo. Potrebna je samo volja, čvrsta nepokolebljiva volja da nas pokrene na taj prvi korak, da se otisnemo negde, sami, sa društvom, porodicom, kako već ko voli i preferira, i da uživamo, jer smo to očigledno svi pozaboravljali. Hvala ti na ovom putopisu, kao i svim ostalim tvojim putešestvijama sa Srbom kojima si nas počastio ovde na forumu. Živ bio, i još puno kilometar sa Srbom prevalio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug, samo ću reći da imamo iste poglede na svet ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 17, 2022 Fat and furios, 598 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi "matori" smo vozili (imali) jugica i znamo o cemu pricas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa dvogrlim karburatorom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 17, 2022 Fat and furios, 598 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan I auspuhom 4-2-1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Gastrorider je napisao: Svi mi "matori" smo vozili (imali) jugica E u tome i jeste rebus, svi ste ga imali a onda vas Bog pogledao i napredovali ste ka boljem. A ja ... ni makac dalje od Y, bem ti sudbinu moju, doziveo sam pod stare dane da svi upiru prst u mene gde god se parkiram ... Al sta im znaci kad pitaju dal smeju da udju i sednu u njega mi nikako nije jasno. Ja jedva cekam da izadjem iz njega a sad tokom ovog zadnjeg putovanja par puta stajali u redu dva po dva da udju. Ko u muzej ... Riknuo mi racunar, lap top udario neku blokadu pa nece kaci slike al cim to sredim moram da okacim jos neke slike koje nisam hteo da kacim u putopisu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dal smem da pitam..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako je bezobrazno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano Maj 17, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko moze da razvije na pravcu. Promenio Maj 17, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, gebee&co je napisao: Kolko moze da razvije na pravcu. Što rekose @Jupiter i @Gastrorider samo dvogrli karb u kombinaciji sa izduvom 4-2-1 ... ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee to sam hteo da vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Ti i ja smo slabi u poznavanju onih slovnih i brojcanih oznaka sa kojima se ovi mladji gadjaju al zato nam je iglica plovka karburatora jaca strana ... Kad uvatim zalet ne stajem ni na crveno i trepćuće zeleno, nisam ja ko brat @Zuba87 da se strecam pored svake apoteke koju prodjem ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8698 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan A da li je poznat pojam 13/53? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan ... samo manuelac, nista D P N R 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 17, 2022 Fat and furios, 598 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Ili A 028 , jbga nikad nisam vozio fabriku, uvjek budzeno, bilo je i dva dupla karba od alfe i ... I sad bih opet, al ne ide u ove godine Bitno da je dusa mlada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15327 Napisano Maj 17, 2022 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, travelman je napisao: ... samo manuelac, nista D P N R I nemoj, izmesao si brzine 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Kako izmesao kad ni ne znam koje sve imaju Jedino sto znam to je da kod mene brzine idu u H ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...