Stele1389 0 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Niksic, Crna Gora Motocikl: 2009 Yamaha Yzf r125 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, imao Sam jednu situaciju na motori... U pitanju je Yamaha Yzf r125, 2009 godiste. Pre neki Dan Sam se vozio sa drugom pa smo odlucili da se zaustavimo I napravimmo neke klipove. Tu Sam probao da palim gume iliti "burnout", da bi mi se tokom radnje upalila "check engine" lampica. Odmah Sam prestao a ona je pocela da bljecka, u vremenskim intervalima od 1-1.5sek, I onda je samo stajala upaljena. Tu Sam se Malo "prepao" pa sam ugasio motor. Stajali smo oko 10ak min I kad Sam ga upalio da krenem kuci ona je gorela I u trenutku kad Sam krenuo ugasila mi se. Moze li mi ko reci o cemu se radi jer Tek Sam ga kupio a ne bih da mu zeznem nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8369 Napisano April 17, 2022 Ne silazi, 2169 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Probaš još par puta"burnout",možda i progovori,pa ti kaže šta mu je. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10579 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Klin se klinom izbija. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano April 17, 2022 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Je li model sa ABS-om? Mozda ti se ukljucila ta signalizacija, video je racunar da se zadnji tocak brze vrti od prednjeg. Kada si ugasio i krenuo, odradio je "check", video da je sve ok i ugasio lampu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11319 Napisano April 17, 2022 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Senzor osetio dim paljene gume. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano April 17, 2022 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pomesao si modele, anti burnout, anti frontflip i anti backflip i uopsle anti senzore imaju modeli od 2011 god! Tek od 2016 imaju anti drive senzor, cim krenes on ti ugasi motor! (cetvorotaktni agregat sa unutrasnjim sagorevanjem, sto bi rekao nas drugar, komentator GP a i nizih klasa motocikala sa (pogadjas) cetvorotaktnim agregatom sa unutrasnjim sagorevanjem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 555 Napisano April 17, 2022 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan "check engine" lampica bljecka, u vremenskim intervalima od 1-1.5sek Yamahin fabrički kod - Preklinju Te da ga odmah prodaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...