k_u_m 1 Napisano Mart 22, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha ljudi ja sam na BJB vec 1,5 godinu, cemu pozdravljanje ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao!!!pedja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha ljudi ja sam na BJB vec 1,5 godinu, cemu pozdravljanje ;D ;D ;D Sta se pravis pametan? Cuti tu i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 28, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha ljudi ja sam na BJB vec 1,5 godinu, cemu pozdravljanje ;D ;D ;D Pa .. vidi se koliko ljudi "prate" forum ;D Zaista no comment ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja stvarno ne verujem da niko ne gleda datume Ja sam na BJBikers.com vec 1,5 godinu, cemu pozdravljanje ;D Ode ova tema pod lock posto izgleda ce me pozdravljati dok je foruma ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma_89 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki GSXF 750 Prijavi odgovor kao problematičan Caoss ja sam Darko iz Čačka i ovde sam dosao da se druzim sa vama i razmenim misljenje o motorima. 1992. sam godiste tako da sam ove godine polozio "A" kategoriju i vozim motor od 125 ccm ali vozim motore od 7. god pa se mogu pohvaliti da imam neko predznanje. ;D ;D Trenutni motori su mi Honda Custom CM125 i Suzuki GSX - R 750..... Pozz,kazi mi kako te sluzi honda cm.? Ja sam je imao i vozio sam je skoro 2 sezone i bio sam prezadovoljan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D pazi stvarno, ja sam novi na forumu pa sam redom pozdravljao sve "nove" clanove tako mi i treba kad ocu da budem fin! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...