Sith 66 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ova radnja je extra. Sad gledam Gaerne kao moje i potpuno ista cena kao i ja sto sam platio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da malo preterujete,nema kod nas da se proba!!??? .Moje iskustvo je da sam u jednoj nasoj prodavnici moto opreme kupio dva para cizama (FORMA Italijanske) jedne su Racing a druge MX .Nosim br 45 i ljudi su imali kompletnu ponudu sa modelima ,bojama ,i velicinama,svakako je to bilo u sezoni (treba proveriti sada jer je ipak van sezone)ali su imali i turing plitke ,turing duboke ,patike za motore i svasta nesto od moto obuce. Prodavnica je u Novom Sadu i zove se Markos moto shop ,upravo sam citao MM i vidim da su u ovoj radni i sezonski popusti pa treba proveriti!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da malo preterujete,nema kod nas da se proba!!??? .Moje iskustvo je da sam u jednoj nasoj prodavnici moto opreme kupio dva para cizama (FORMA Italijanske) jedne su Racing a druge MX .Nosim br 45 i ljudi su imali kompletnu ponudu sa modelima ,bojama ,i velicinama,svakako je to bilo u sezoni (treba proveriti sada jer je ipak van sezone)ali su imali i turing plitke ,turing duboke ,patike za motore i svasta nesto od moto obuce. Prodavnica je u Novom Sadu i zove se Markos moto shop ,upravo sam citao MM i vidim da su u ovoj radni i sezonski popusti pa treba proveriti!!!??? Pa otprilike, to i IXS su jedne od maaalo kompletnih ponuda na nasem trzistu. Isto kao da u prodavnici prehrane imas dva proizvodjaca cokolade, sa po tri vrste ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: Da li neko zna da li ce biti opreme Held na sajmu u martu? tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: Da li neko zna da li ce biti opreme Held na sajmu u martu? tnx Najbolje njih kontaktiraj za informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Januar 15, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da malo preterujete,nema kod nas da se proba!!??? .Moje iskustvo je da sam u jednoj nasoj prodavnici moto opreme kupio dva para cizama (FORMA Italijanske) jedne su Racing a druge MX .Nosim br 45 i ljudi su imali kompletnu ponudu sa modelima ,bojama ,i velicinama,svakako je to bilo u sezoni (treba proveriti sada jer je ipak van sezone)ali su imali i turing plitke ,turing duboke ,patike za motore i svasta nesto od moto obuce. Prodavnica je u Novom Sadu i zove se Markos moto shop ,upravo sam citao MM i vidim da su u ovoj radni i sezonski popusti pa treba proveriti!!!??? Znaci ne pricam napamet, kod nas vecinu stvari ne mozes da probas i ponuda je vise nego bedna. Da je sada situacija bolja, bolja je ali nije ni blizu neke normale a to znaci da u svakom trenutku imas barem po deset razlicitih proizvodjaca za isti komad opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram sada novu temu, da li neko ima iskustva sa Held Merlin? Namerravam ih kupiti jer mi odgovara cena i koliko vidim pouzdane su, ali me brine to da mi se leti ne skuva noga u njima dok vozim. Da li neko zna kakve su leti. Vladamir koji ih je testirao, ih je testiraso krajem sezone ali meni je leto primarno sto ze voznje tice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...