Bole37 5499 Napisano April 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 76000km prava kilometraza, kupljen od prvog vlasnika koji ga je kupio u euro sumaru.Registrovan do marta 2023.Pravi mali gradski auto, uradjen mali servis, zamenjeni prednji diskovi, plocice, stabilizatori, solje, stavljene nove iridijumske svecice.Pravi zvrk.Sa ovom kilometrazom i ovakvim stanjem vlasnika ceka mnogo bezbriznih kilometara uz malu potrosnju. Sa ovim dsg menjacem koji ne zahteva odrzavanje, auto je u startu 2500 evra skuplji od manuelaca pa nemojte da ih uporedjujute.Voznja je bukvalno uzivanje. Cena je fiksna. Dva seta skoro novih guma.(zimske/letnje). fabrički zatamnjena stakla, aluminijumske felne 16, kožni volan, ima originalni rezervni tocak copavac. Tempomat, putni kompjuter, električni podizači svih prozora. Automatska klima, grejana sedišta, električno podešavanje i grejanje retrovizora, svetla za maglu. Blutooth konekcija sa telefonom i handsfree, upravljanje muzikom i telefonom na volanu, ulazak u kola i pokretanje motora sa ključem u džepu, radio CD i MP3 i USB. Sedam vazdšnih jastuka, ESP, dugme za iskljčenje ESP, ISOFIX kačenje sigurnosnih sedišta za decu, najbolja ocena na EURONCAP testu - 5 zvezdica. Navikao sam na veca kola, i to je jedini razlog prodaje.Mozemo i da se menjamo, ali me ne zanimaju razvaljotine sa ogromim kilometrazama. 9000 evrica. Promenio April 5, 2022 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 5, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan DSG menjac!? Zar oni nisu isto bili sa CVT-om?Ne znam, bas me interesuje.Autic je svakako bombona!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano April 5, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Chika Jimi je napisao: DSG menjac!? Zar oni nisu isto bili sa CVT-om? Ne znam, bas me interesuje. Autic je svakako bombona! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ma ja sam permutovao sory. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 5, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro, reko mozda ne znam nesto a bas bi se odusevio da ovaj malisan ima DSG! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Nema godiste srecna prodaja. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano April 5, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 2013 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano April 9, 2022 (promenjeno) Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako taj motor radi na leru kad se zagreje to je neverovatno. Jebes mu majku, ne znas da li je upaljen dok ne pogledas u tablu Promenio April 9, 2022 član muljaz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano April 9, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, muljaz je napisao: Kako taj motor radi na leru kad se zagreje to je neverovatno. Jebes mu majku, ne znas da li je upaljen dok ne pogledas u tablu Ahahahahahah, to se i ja stalno cudim...Sto puta kazem...Jel ovo radi jbt... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano April 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Uz dogovor ipak smo resili da zadrzimo ovog malisana, jer je em u fabrickom stanju, em zadovoljava sve nase potrebe. Sto bi rekli za te pare nemoz bolje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8429 Napisano April 10, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Realno ovo ima smisla prodati samo ako kupuješ nov. Teško se pronalaze takvi polovnjaci u tom stanju i sa tom kilometražom. Podržavam tvoj izbor, jbg napraviš neke kompromise i uživaš u ekonomičnosti i kvalitetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano April 10, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Manji krovni kofer, po potrebi, resava problem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano April 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam porucio krovne nosace. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je opet aktuelan, Suzuki je upgrejdovan najnovijom multimedijom, sa zadnjom parking kamerom, i prednjom za snimanje saobracaja.I komplet led svetlima. Suzuki Swift WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Swift , 2013. godište, Hečbek, Benzin 1200 cm3, vozilo prešlo 78000 km, Rakovica. Putnička vozila - Polovni Automobili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su stvarno menjani diskovi na toj kilometraži? Meni tolko traju pločice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7305 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ti teraš po NSu on po BGu... Geografija je malo drugačija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slabo on to tera, za 6 meseci 2 hiljade. Do pijace, što bi rekli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ti teraš po NSu on po BGu... Geografija je malo drugačija.Nema to veze sa tim. Ja sam na službenom Traficu zamenio prve pločice na 60 000km, ovi se krstili u HitAutu. Imaš ljude koji ne koče motorom nego samo odvoje na kvačilu i sve na kočnicu.Mali milion puta sam vozio iza nekog ko koči ispred svake krivine pa onda po gasu,ne znaju ljudi da voze.Kod ovog Swifta je problem CVT koji kad pustiš gas uradi isto što i loši vozači,ne vraća u manju nego samo pusti auto inercijom da se zaustavi a u gradu to teško inercija da radi nego moraš stalno da kočiš,tako da se to oljušti za čas.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jupiter je napisao: Slabo on to tera, za 6 meseci 2 hiljade. Do pijace, što bi rekli. bukvalno stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Svi me zate kakav sam. Kazu meni u servisu Kocic, sale plocice otisle diskovi na pola...Ja reko menjaj i diskove... Boles... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 10, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kako gledaju na tehničkom na led svetla? Imam ih i ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su one 360 stepeni, prosao normalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Snizenje na 8500 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 14, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde najbolje izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5499 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahah corav covek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.9.2022. at 9:33, JevtaNS je napisao: Da li su stvarno menjani diskovi na toj kilometraži? Meni tolko traju pločice Kocnice se vise habaju kod automatika. Verujem da bi kod nekog aljkavog to proslo i ne bi menjao. Kolega pedantan, mozda u materijalnoj mogucnosti i promenio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...