Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem auto

Recommended Posts

• Drug član, 3384 postova
  • Motocikl: Blackie

Kupujem auto,budžet oko 2500€...Uzeo bih benzinca ali nemam ništa protiv dizela,ne preko 2000cc (peti dizel vozim,možda i Vectru prodam)...Šta znam,ponudite pa ćemo videti...Opel Astra H,Corsa D...Peugeot 308,Focus,Nisan Note i td....Ništa određeno! Ne stariji od 2004god...Naravno da je nov,nov :)

Ponude mogu ovde,ma Viber,sms...069780113

Nikako sa 3 vrata

Fala vi na saradnju:)

Promenio član shoyyka

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1104 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Mazga 6 SW
2007
2.0 MZR-CD
143hp/360NM
17 letnje nove
15 zimske nove
Servisirana
Motor Lanac(ne čuje se)
Iz CH
238.000km
Može se dogovorimo da bude i 135.000km i to u ceni!!!
Bose ozvučenje
Kartica umesto ključa komada 2

Bla bla bla bla bla senzori kiša
Bla bla bla bla bla fabrički Xenoni sa novim sijalicama(stare u rezervi)
Bla bla bla bla senzor za svetla
Senzori parking
Vlasnik registrovana do Decembra 2022.
Dobra

Nije NOVA NOVA NOVA NOVA
Stara je 15 godina
Prešla skoro 240.000(tako stoji na cajgeru)
Radi lepo
Prede
Ne lupa na trapu
Troši koliko stisneš i koliko sipaš u rezervoar, niti manje niti više...

Kupio sam nov auto, pa mi ovaj višak, a žao mi da prodam... Pa reci nešto ako te golica...f1d638b3ad37dcf6a91bece5055b4a59.jpgca4e06de0b1a487d97e66fa861d3d9f3.jpg368c256b59abe391b5f7d34c3a181995.jpgf0a398a470f686dc383f3d2d536b0947.jpg

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 2

• Drug član, 985 postova
  • Motocikl: NEMAM

Samo ako nije počeo da korodira Mazda 6 jako dobar auto. Konkretno i ova jako lepo deluje.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

• Drug član, 874 postova
  • Motocikl: ...
pre 16 minuta, TAZZ je napisao:

Mazga 6 SW
2007
2.0 MZR-CD
143hp/360NM
17 letnje nove
15 zimske nove
Servisirana
Motor Lanac(ne čuje se)
Iz CH
238.000km
Može se dogovorimo da bude i 135.000km i to u ceni!!!
Bose ozvučenje
Kartica umesto ključa komada 2

Bla bla bla bla bla senzori kiša
Bla bla bla bla bla fabrički Xenoni sa novim sijalicama(stare u rezervi)
Bla bla bla bla senzor za svetla
Senzori parking
Vlasnik registrovana do Decembra 2022.
Dobra

Nije NOVA NOVA NOVA NOVA
Stara je 15 godina
Prešla skoro 240.000(tako stoji na cajgeru)
Radi lepo
Prede
Ne lupa na trapu
Troši koliko stisneš i koliko sipaš u rezervoar, niti manje niti više...

Kupio sam nov auto, pa mi ovaj višak, a žao mi da prodam... Pa reci nešto ako te golica...f1d638b3ad37dcf6a91bece5055b4a59.jpgca4e06de0b1a487d97e66fa861d3d9f3.jpg368c256b59abe391b5f7d34c3a181995.jpgf0a398a470f686dc383f3d2d536b0947.jpg

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

Bolju ponudu nece dobiti:ooo:

p.s. a i ja se razmisljam, sada cu da zovem sve one potencijalne kupce mog auta sa paralom "kada budes prodavao meni se prvo javi"

Promenio član Vuleta

• Drug član, 1086 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Renault Megane NovSetKvacila, 2005. godište, Hečbek, Dizel 1870 cm3, vozilo prešlo 221600 km, Leštane. Putnička vozila - Polovni Automobili

Evo mog pastuva, ako si zainteresovan.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• motoras, 2461 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Prodaje brat moje žene Renault Grand Senic 1.9 sa 85 kw. 2007. Sedam sedišta, 190000 na satu, mali i veliki servis nedavno, stanje ekstra. Treci auto i vise stoji nego sto se vozi. Na PA je 3200,ali cena nije fiksna. Mozda malo prelazi budžet, ali vredi razmisliti o njemu ako je potreba za ovakav auto. 

• Drug član, 1710 postova

Trazio sam stariju temu sa naslovom "kupujem auto" da ne pretrpavam forum istim temama a ova mi deluje realizovano.

O cemu se radi. Za 2 dana mi istice reg na jugicu, e sada sam u dilemi da li da ga registrujem ili da ga vratim u dedinu garazu a za arcenje da nadjem nesto, ako mogu, za oko 1000e da ima kuku (ne mora mogu i da dogradim) ali da je ipak jaci malo da moze i da mu sluzi ta kuka nameni a ne samo da roknes cevanicom u nju kad zaobilazis auto. Inace hteo sam njemu da dogradim kuku i dobio je na poklon ovde na forumu ali je protruleo bas tu gde ide kuka pa sam odustao od toga, nekad ce se sredjivati taj jugo i nece imati kuku jer tada ce vise sluziti za uspomenu. Ima na PA dosta u ponudi svega i svacega ali uvek mi je prvo prioritet preko foruma jer stvarno nemam vise zivaca za prevarante (mislim najpre na prevare oko prenosa, izvrsitelje itd, mehanicki koliko para toliko muzike a i gledaj nema sta da su bunis posle). Inace trazio sam jugo floridu pick up preko foruma, nasao sam van foruma ali mi sada ne treba pa moze i ona u zamenu da ide. Razmisljao sam nju da registrujem za arcenje ali mi ipak zatreba auto da nekad povezem dete.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2294 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

I do 1000 evra može da se nađe auto. Ja sam pre nepuna 2 meseca prodao korolu za 650 evra. Registrovana, vlasnik, mehanički u perfektnom stanju. Vizuelno nije nešto, ali je sve ostalo top ! 1998.godina...

Auto je bukvalno stajao. Vozio ga samo zimi, kad padne sneg pa ne vozim motor. Jeftino ? Neka je, ja sam bio zadovoljan. Juga registruj, pa parkiraj. Kad je neregistrovan, ne možeš ga mrdnuti, a može ti i zatrebati. A nije skupa rega za njega. I onda gledaj polako oglase...

Sad mi i avensis stoji, već 2 meseca, ne vozi se. Imam nešto drugo za posao. I on je na oglasu. Jedino motor ne prodajem (još uvek :))...

Promenio član Blaza
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1710 postova

Ne mogu i jugo da registrujem i da uzimam jos neki krs. Bespotrebno skroz,  ako registrujem jugo necu kupovati drugo. Za jugo mi izadje do 20 000:lol3:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja