kizza57 2 Napisano Mart 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Prosle godine polozih (sa svoje 32 godine) pa je doslo vreme da pocnem lagano da se vozam. Visok sam 190 i "ima me" (110kg), pa gledam motore koji bi mi odgovarali gabaritno. Od svih koje sam gledao, najvise mi odgovaraju V-Strom (na kom sam sedeo) i pored njega eventualno Versys. Vec neko vreme pratim oglase i jedan od V-Strom-ova koji mi se svideo je i jedan is Sapca, medjutim stoji vec neko vreme na oglasima pa ne znam dal je sve ok (polovni automobili, 2007. godiste, 3999eur). Naravno, otici cu da ga pogledam, ali sam u medjuvremenu hteo i ovde da proverim ima li nekih "proverenih" masina. Mislio sam da izdvojim ~3500eur jer moram da uzmem i svu opremu jer nista jos nemam naravno. Nalazim se u BG inace. Pozdrav svima Promenio Mart 22, 2022 član kizza57 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u oglasima na forumu, ima par stromova u ponudi. Ne komentarišem kakvi su, samo da su sa foruma, od članova koji su tu duže, pa može se biti malo sigurniji u stanje. Uz opremu odvoj još sa strane nešto keša da imaš za slučaj nepredviđenog kvara, polovne su mašine, koliko god da ih prati priča da se ne kvare.. Srećna potraga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizza57 2 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Probao sam da idem pretragom, medjutim brdo je oglasa za neku sitniju opremu pa sam se zato i odlucio da probam da napravim post da ih skupim na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Da ispametujem malo: odeš na podforum oglasa, klikneš na pretragu, izabereš SEARCH IN "Tekući forum", i pogledaš pod "strom" šta ima. Ne može skupljenije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8151 Napisano Mart 22, 2022 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Можда мало оф-ујем тему али треба размислити. За "маторог" новајлију са том кг. и висином.....ни један ни други. Бандит је добитна комбинација и то 1200. У тој финансијској опцији може да се изабере добар примерак. Мотор је савршен у сваком погледу. Говорим из искуства. Срећан куповина шта год да купишPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1872 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/190065-suzuki-vstrom-v-strom-dl-650/#comment-2703166 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 22, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice Motora Evo i od mene 1 mali savet Prvo ti Batice uzmi opremu Ovako te motor samo mami, ti sedis u sobi a on u garazi, a lepo vreme a velika zelja kao Nejebica, a kratka voznjica i samo jos malo i samo jos 1 krug Strpljen Spasen kako kazu Sto kaze @nafetS polovan motor, tu je servis zameni ovo ono i odose parice od opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizza57 2 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima Za opremu sam vec izdvojio neke novce, za pocetak za jaknu, kacigu i rukavice, pantalone i cizme dolaze ubrzo, ni na to ne bi trebao da cekam dugo. Za opremu sam se nadao sajmu, stavio podsetnik jos u oktobru-novembru i na kraju ga pomere za maj....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu. Stromova ima ali versysa bas bas slabo. Ja se nameracio da kupim versysa, ko narkoman 3 puta dnevno proveravam PA i KP da slucajno nije izasao neki. Ima mladjih veraysa 2012+ ali im je i cena preko 5000e. Sto se opreme tice, kupi kacigu dobru, jaknu i pantalone mozes i ovde na forumu naci polovno za pocetak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Mart 22, 2022 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Другар продаје строма за 3000евра. https://www.facebook.com/groups/1965250957059819/permalink/3021184058133165/?sale_post_id=3021184058133165 Лично више готивим версиса али до треће генерације не изгледају лепо, стром је лепши до 2015год., али и В се да средити некаквим стилским пластикама са алија. Версис је мало виши прилагођен асвалту, стром може мало и у офф. А може и версис, до возача је није до мотора, клиренс им је исти. Обавезно узми добре (скупе) НОВЕ гуме и нове кочионе плочице, и промени кочионо уље чим га купиш. Ако је за пут узми мишелин роад 4,5 или 6. За офф роад питај ове што иду у офф. Што се тиче опреме дводелно кишно одело оксфорд је ок, облачиш га преко јакне и панталона, можеш и камашне оне иду преко патика. Чизме узми кад буде опет пара, требају ти за даљи пут. боље узми полудубоке патике да покривају чланке, њих може и по граду и ван града а у случају кише имаш камашне. Кад узимаш чизме узимаш за мотор не војне, за планинарење исл, сваке имају своју намену и цена је у складу са тим. Ово ти пишем да не би 2х плаћао. Узми добру јакну и појас обавезно, без њега и кациге никад и нигде. што се тиче половне робе циција 2х плаћа. обућу и кацигу никад и за никим или ни за ким, једном кад навучеш гљивице и слична срања нећеш их се решити јако дуго. Жив био, уживај!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zaboraviš Yamahu TDM 900 da uzmeš u razmatranje pri kupoviniSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan samo benelli brate veruj mi uzmi njega brate moj neces pogresiti veruj bratu tvom najbolji odnos cena kvalitet uzmi benelli pls 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizza57 2 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gavrela je napisao: samo benelli brate veruj mi uzmi njega brate moj neces pogresiti veruj bratu tvom najbolji odnos cena kvalitet uzmi benelli pls Gde? Na PA nema niti jedan sve i da 'ocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizza57 2 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, vidakn je napisao: Nemoj da zaboraviš Yamahu TDM 900 da uzmeš u razmatranje pri kupovini Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Mozda sam greskom sebi stavio kao plafon 650ccm, ali kontam da mi za prvi motor stvarno ne treba vise. Ponavljam, mozda gresim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Možda, a možda i nisi... 650ccm i 70ks (strom, versis), ne možeš reći da ne može da se voza sa tim. Za početak, ako nisi pre ništa vozio, jače bi ti bilo možda i mnogo... prvo da naučiš tehniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 23, 2022 (promenjeno) Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za prvi motor, Strom 650 je odličan. Versys je mali i jadan za tvojih 190cm i 110kg. Sto se tiče opreme, prva koja se kupuje je uvek pogrešna. Poslušaj nekog starijeg bajkera u vezi sa tim. Kupi jaknu Adventure, što dužu, markiranu. Sa srećom kupovina!!! Promenio Mart 23, 2022 član srbac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Mart 23, 2022 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, srbac je napisao: Za prvi motor, Strom 650 je odličan. Versys je mali i jadan za tvojih 190cm i 110kg. Sto se tiče opreme, prva koja se kupuje je uvek pogrešna. Poslušaj nekog starijeg bajkera u vezi sa tim. Kupi jaknu Adventure, što dužu, markiranu. Sa srećom kupovina!!! Kawasaki Versys WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA "Motorcycle Specifications, reviews, road tests Suzuki DL 650 V-Strom WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA "Motorcycle Specifications, reviews, road tests Versys је ипак мало али јако мало мањи од stroma Promenio Mart 23, 2022 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizza57 2 Napisano Mart 23, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, srbac je napisao: Za prvi motor, Strom 650 je odličan. Versys je mali i jadan za tvojih 190cm i 110kg. Sto se tiče opreme, prva koja se kupuje je uvek pogrešna. Poslušaj nekog starijeg bajkera u vezi sa tim. Kupi jaknu Adventure, što dužu, markiranu. Sa srećom kupovina!!! Adventure jakna je i bila u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 23, 2022 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 190 cm stavljeno. Versys je ko bicikla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...