Jump to content

Moto Zajednica

NAU kacige misljenja

Recommended Posts

• U prolazu, 46 postova

Izvinjavam se unapred ako je slicna tema pokretana u proslosti (trazio sam ali bez uspeha). Dakle interesuje me sta mislite o NAU kacigama. Nasao sam u gradu jednu prodavnicu u kojoj ima veliki izbor a najlepsi su kozni jet modeli. Ne bih da reklamiram sajt proizvodjaca pa potrazite po googlu lako ih je naci (kljucne reci: nau helmets). Rec je o portugalskoj firmi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Čini mi se da si od NAU-a odabrao ono najgore. :) Po mom mišljenju, Jet kaciga ne služi ničemu.E, ova nije bas da ne služi ničemu, dodje kao dobar modni detalj. ;D I najbolje će da čuči na glavi vozačima metrosexualnih Beverly-a, Vespi itd. ;D

071123.jpg

Pogledaj, ako imaju u toj radnji Nau integralke, ili Cross kacige, primetio sam da su tu malo ozbiljniji.A ako ne nadješ nekoga ko može da ti da iskustva iz prve ruke, pogledaj šta za taj novac možeš naći od drugih proizvodjača.Kao što već negde rekoh, ja bih mnogo pre kupio nešto poznato i popularno, pa taman i bacio malo para.Možda sam samo žrtva marketinga, ko zna.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja