SADAN 863 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Uslužan oglas. Na prodaju @marettoo-vi komunikatori. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7432 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ja zainteresovan, jel ima neko neka iskustva sa ovim komunikatorima? Imam i pitanja, kakav je konektor za slušalice a kakav za punjač?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Dobro, ja zainteresovan, jel ima neko neka iskustva sa ovim komunikatorima? Imam i pitanja, kakav je konektor za slušalice a kakav za punjač?? Na Et Com ulaz za slušalice je klasican 3.5mm ulaz dok za punjenje je usb-c, B4fm ima 2 usb-c ulaza od kojih je jedan za slušalice a drugi za punjenje. Oba komunikatora podržavaju brzo punjenje. Lično koristim B4-FM i svake preporuke za iste. Zvučnici su veoma glasni i deklarisani su na 120km/h i uz poništavanje spoljnih zvukova i sumova garantuju uvek dovoljno čist i glasan zvuk. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2064 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Dobro, ja zainteresovan, jel ima neko neka iskustva sa ovim komunikatorima? Imam i pitanja, kakav je konektor za slušalice a kakav za punjač?? ET-COM je lošiji od B4FM. Zvučnici su slabiji, povremeno postoji šum iz mikrofona i (po mom iskustvu) može da se poveže samo sa drugim ET-COM komunikatorom. Ali, pored toga, radi posao i ne mogu da kažem da imam neku preku potrebu da je zamenim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mr_Wolf said: ET-COM je lošiji od B4FM. Zvučnici su slabiji, povremeno postoji šum iz mikrofona i (po mom iskustvu) može da se poveže samo sa drugim ET-COM komunikatorom. Ali, pored toga, radi posao i ne mogu da kažem da imam neku preku potrebu da je zamenim. Sto se tiče jačine zvuka nisam uporedjivao lično da bih tvrdio ali po spec. su iste snage iako je et-com 40mm a b4fm 36mm. Sto se tiče uparivanja izmedju et-com, b4fm i komunikacija drugih brendova ono se vrsi bez ikakvih problema provereno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...