Marko011 2457 Napisano Mart 19, 2022 (promenjeno) SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ujaku da pomognem da proda auto. Godine ga stigle, tesko ulazi/izlazi iz njega. Od opreme nema navigaciju, kozna sedista. Orginal kilometraza, stalno je bio kasko osiguran, zimi se nije ni vozio, garaziran od prvog dana. Mozete da proverite istoriju, auto nije ogreban kamoli udaren. Alarm i druge zastite od kradje. Kupljen u Autokomercu gde je i odrzavan, svake godine. Samo ozbiljni, nemojte meni i coveku u godinama da trosite vreme. Cena je fiksna: 17.000,00 EUR Kontakt iskljucivo na vajber 0612719942 jer nisam u Srbiji! Auto se nalazi u BGu Poz Promenio Mart 19, 2022 član Marko011 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2267 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 988 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Lep CC.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 19, 2022 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka, na satu 22.500 km Ako provalim kako jeftino da uvezem auto u Dojčland uzeću ga za sebe, ovde se krecu od 20-23h eur sa tom kilomatrazom, iako nije najmladji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Mart 19, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam pežoa 206 sedan sa 22 500 km na satu, auto je 2009. godište i dan danas miriše na novo enterijer i vozi se kao nov. Mogu misliti kakav je passat sa tom kilometražom koji je u startu 5 puta bolji auto od pežoa, a + je i mladji dosta. Po današnjim cenama novih i polovnih automobila, a da sam u potrazi za autom, pre bih razmotrio neku ovakvu varijantu, nego kupio nov auto dosta niže klase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao jedan moj drugar taksista, "jebe ga krštenica". Ne mislim na ovaj auto konkretno, nego na bilo koji u super stanju, ali mator. Jednostavno, godište je jedan od kriterijuma koji utiču na cenu. Slažem se, bolje je uzeti auto od prvog vlasnika sa malom kilometražom nego nov. Ako se nema para za nov... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3814 Napisano Mart 20, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj je te 2015 godine placen 4-5000 vise nego sto trazite sada ,7 godina kasnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan CC nikad nije kostao 22-23k eura. Po gotovu ne opremljen. Passat kosta min 25k, pa do 45k eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Mart 20, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Brat je passata b7 platio 27 000 evra 2012. godine u srednjem paketu opreme, cc je uvek bio skuplji. Ovo je jako povoljna cena za ovaj auto pod uslovom da je navedeno u oglasu tačno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Mart 20, 2022 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan cc je uvek bio klasa iznad običnog passata, imam i ja cc-a 2010 god. model pre ovog i sa mojih 35 god. teško izlazim iz njega, jer malo je niži i sedista neka polu kadice, a mogu da zamislim tek tvoj ujak... Bas lep autic i dan danas atraktivan, mislim da je cena ok pogotovo sa tom kilometrazom, jer modeli pre njega se krecu 9-10k evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4869 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre ljudi, zar niste do sad shvatili da Puniša voli samo da potpali vatru Tamo u drugoj temi za onu plavu diverziju u perfektnom stanju rekao da je za otpad 17000e danas i pre 10 godina nije ista kupovna moć. 2014e garaže na nbg su bile 6-7k evra, danas su 15-20k 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Mart 20, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Markone88 said: Ma bre ljudi, zar niste do sad shvatili da Puniša voli samo da potpali vatru Tamo u drugoj temi za onu plavu diverziju u perfektnom stanju rekao da je za otpad Onaj tamo razmišlja izmedju benelli trk-a i gs-a (dobro da nije uporedio tomos bt i multistradu), ovaj ovde loži narod, pa jel ovo forum piromana ili motociklista? 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3814 Napisano Mart 22, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu kad se pale kao hepo kocke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...