Milosmtt 598 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji prijatelji, hvala Vam na svim sugesitijama i savetima. Pre nekih sat vremena sam postao vlasnik Suzukija GSR 600. daj slike bre covece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D E, to je pravi izbor, videces!!! Slike, molim! Novi, polovni? Malo opsirniji opis? Sa srecom da ga vozis! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce nadam se sutra biti, samo da pronadjem garazu gde cu da ga parkiram :-). Igore , to je onaj motor sto se prodavao u Markusu, na satu ima 313 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!U zdravlju i sreci se navozao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da ti kvarim ideje i planove, a da li si razmisljao o z750? imao sam i ja slicnu dilemu pa ti zato kazem Bolji od obe varijante-vise KS,zabavniji i dizajn je jaaako lep.Opet sam cuo sve hvale za njega.Jaoj bre ma svi su extra-volim naked ;D Ne slažem se brate... jesi ti vozio neki od tih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tooooooooooooooooooooooo majstore!!!!!! Ima da se navozamo samo da otopli!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Februar 5, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji prijatelji, hvala Vam na svim sugesitijama i savetima. Pre nekih sat vremena sam postao vlasnik Suzukija GSR 600. Neka ti je sa srecom nova masina i zelim ti puno bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce nadam se sutra biti, samo da pronadjem garazu gde cu da ga parkiram :-). Igore , to je onaj motor sto se prodavao u Markusu, na satu ima 313 km. E, to je super kupovina! Sa 313 km su ga prodavali za 5900. Nadam se da si još malo spustio cenu. Što se tiče garaže, ima tema na forumu, kolega je tražio nekoga da podeli troškove, pogledaj malo. A, pogledaj danas vreme, kao da si ga poručio..... Još jednom, sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Trazim tu temu vec pola sata, jel znas mozda u kojem se podforumu nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Trazim tu temu vec pola sata, jel znas mozda u kojem se podforumu nalazi? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30101.0 Sad sam video da je zakljucao temu ali probaj da ga ubedis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Canco1612 6 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Arilje Motocikl: Suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, vidim da je tema odavno zamrla no ja kao neko ko ima želju da sa burgmana pređe na nešto jače a sviđa mi se GSR opasno, jedino što mi se ne sviđa je nikakva zaštita od vetra. Ima li negde da se kupi veći vizir za GSR? Naleteo sam na oglasima jedan sa ABS, onako baš dobro očuvan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Za brzine do 150,160, neće ti trebati veći od onog malog fabričkog koji je na modelima od K8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Canco1612 6 Napisano Jun 5, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: Arilje Motocikl: Suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, igor-ns je napisao: Za brzine do 150,160, neće ti trebati veći od onog malog fabričkog koji je na modelima od K8 Hvala, na većoj brzini i ne planiram da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan odlično, na 200+ je realna opasnost da spadneš sa njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...