DuleTs 171 Napisano Decembar 6, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Baniša je napisao: Ja sam sada uzeo ST605 baš zato što ima opciju postavljanja nosača za telefon ali se može skinuti. Iz razloga što sam uzeo quadlock pa ne želim da mi smeta prostor za telefon. Nije previše bezbedno gledati u torbu na nekom nacionalnom putu između mesta, jer brzo dođe neka krivina ili neko izađe iz ulice. Praktičnije je nosač telefona nego toliko spuštati glavu prema tank torbi. Opet kažem, moje lično mišljenje. Koliko para si je platio i gde si je pazario. koliko je komplikovano njeno zaključavanje i skidanje(nisam imao priliku da to vidim a imam bez zaključavanja, nekada me mrzi da je uvek skidam i nosim sa sobom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Decembar 6, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, DuleTs je napisao: Koliko para si je platio i gde si je pazario. koliko je komplikovano njeno zaključavanje i skidanje(nisam imao priliku da to vidim a imam bez zaključavanja, nekada me mrzi da je uvek skidam i nosim sa sobom) KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Ja prodajem Givi, evo linka od oglasa. Za tebe sa bjb - 5% na cenu. Lako se zaključava, ima sopstveni ključ, samo se okrene jednim pokretom i ne može da se stisne polugica da se skine. Naravno, postoji opcija da je polomi ako je već naumio da je uzme. S tim da kad se zaključa na nosač, ne zaključava se poklopac. Za to treba mali katanac ipak. Ako imaš još neko pitanje, piši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, slično je... Dobio juče. Pomislio: top, zgodna stvarčica. Posle mozgam, šta bre da stavim u nju? Koristi li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 2. 2023. at 22:51, the_doctor je napisao: Da ne otvaram novu temu, slično je... Dobio juče. Pomislio: top, zgodna stvarčica. Posle mozgam, šta bre da stavim u nju? Koristi li neko? Kako sta da stavis, ja da to imam stavio bi litru loze za dezinfekciju. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 81 Napisano April 18, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam SW Motech Pro Sport tank torbu, ali mi se desilo u vožnji da se otkacila dva puta sa prstena pa me zanima da li je to moglo da se desi zato što je prsten previše zavijen uz rezervoar ili ja bas ne znam da je namestim na prsten? Prvi put sam pomislio da je do mene ali već drugi malo teze posto sam proverio 5x da li je zakačio magnet. Šta mislite da može da bude rešenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano April 18, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.2.2023. at 22:51, the_doctor je napisao: Da ne otvaram novu temu, slično je... Dobio juče. Pomislio: top, zgodna stvarčica. Posle mozgam, šta bre da stavim u nju? Koristi li neko? Naocare za sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Jul 22, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Другари, у потрази сам за танк лок торбом за В Строма 650. Мотоленд нема ништа још пар недеља. Барел има нешто од Оксфорда и Мотеха. Дајте неке препоруке, шта сте ставили... Величина за викенд путовања (25, 30 литара). Поздрав свима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Jul 23, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Pedja1971 javi se na +381621790781, imam Givi tank lock torbe u ponudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 7. 2023. at 18:24, Baniša je napisao: @Pedja1971 javi se na +381621790781, imam Givi tank lock torbe u ponudi Vazi li ovo jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Septembar 8, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, salem je napisao: Vazi li ovo jos? @salem naravno da važi. Javi se na viber porukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2554 Napisano Septembar 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nedoumice. Da li su svi tanklock-ovi isti, tj.slicni? Znam da ima razliciti broj rupa, ali pitam da li se na vise modela pasuju neki? Tacnije, meni treba za versys 650 iz 2007. Da li se odnos meri kao na felnama za kola? 5xX... Uzevsi u obzir najdalje rupe. Recimo @Baniša Da li ovo pasuje na prvi versys 650? Givi tank ring BF25 prsten za tank lock torbu - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Givi tank lock ring za montažu tank lock ring torbe X, S320 ili XL05 Edit: Da li svi tanlock-ovi, pasuju na svim tanklock torbama? Hteo sam prvo da kupim mehanizam pa za neko vreme torbu... Promenio Septembar 8, 2023 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 228 Napisano Septembar 8, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Princip kačenja tank lock torbe je isti, takođe plastični nosač tank lock torbe je isti. Ono što se razlikuje je od proizvođača do proizvođača je raspon rupa u čepu rezervoara. Takođe, npr kod Suzukija se razlikuje između Stroma i ostalih modela. Strom 650 koristi BF01 kao i ostali modeli Suzukija, ne svi naravno.. Dok strom 1000 03-11 koristi BF10. Isto tako je kod BMW-a Kawasakija itd. Što se torbi tiče, samo dve ne odgovaraju jer su pravljene tipski za Versys-a 650 2015- i za afriku 1000/1100. Nadam se sa sam ti malo pojasnio nedoumicu?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Koje prodavnice (pitam zbog plaćanja karticom) imaju u ponudi tank torbe veličine 20-30 lit, za turing vožnje, magnetno kačenje? Cena do 100€. Znam za ponudu u Louisu, jer proširivu MotoDetail koristim već više od decenije, ali tražim nešto slično ili isto i kod nas, zbog mogućnosti plaćanja karticom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1242 Napisano Novembar 2, 2023 (promenjeno) Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan SW dry-pack tank torba na tank-ring - NEMA BOLJE ! Torba je malena i na cibzar prosiriva tj u visinu, stanu sve sitnice (cigarete, telefon, punjac, novcanik, vata ... ) unutra ima mali dzepic, moze da se nosi kao torbica na rame, ima na vrhu dzep za kisnu navlaku - fantazija. Nikad nisam bio tako komotan kao sa njom, recimo naplatne rampe i slicne stvari su mi uvek predstavljale problem - a sad, ni rukavice neskidam a kamoli da se raskopcavam. Promenio Novembar 2, 2023 član Grnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Novembar 2, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije popularno misljenje, ali ja ne bih nikada stavio tank torbu, kvari mi voznju nekako - to mi je najlepsi pogleda na motor u toku voznju, ceo rezevoar, korman, nogama biti uz motor - ne volim nista da tu stoji, da mi smeta i pokriva motor. Tako isto i koferi sa strane. Sto cistije, samo glavni kofer nazad koji ne osetim i eventualno ranac. Promenio Novembar 2, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1242 Napisano Novembar 3, 2023 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2023 at 6:58 PM, Blackened said: Mozda nije popularno misljenje, ali ja ne bih nikada stavio tank torbu, kvari mi voznju nekako - to mi je najlepsi pogleda na motor u toku voznju, ceo rezevoar, korman, nogama biti uz motor - ne volim nista da tu stoji, da mi smeta i pokriva motor. Tako isto i koferi sa strane. Sto cistije, samo glavni kofer nazad koji ne osetim i eventualno ranac. Ova SW je toliko malecna a opet svasta nesto stane u nju. Ne pokrije ceo tank, vidi se most, sve se vidi - i ja sam bio skeptik a onda sam provalio cari. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 8, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 11. 2023. at 18:58, Blackened je napisao: Mozda nije popularno misljenje, ali ja ne bih nikada stavio tank torbu, kvari mi voznju nekako - to mi je najlepsi pogleda na motor u toku voznju, ceo rezevoar, korman, nogama biti uz motor - ne volim nista da tu stoji, da mi smeta i pokriva motor. Tako isto i koferi sa strane. Sto cistije, samo glavni kofer nazad koji ne osetim i eventualno ranac. Pa sve je stvar potrebe. Zamisli visednevno putovanje sa zenom. Bez sva tri kofera i tank torbe nezamislivo. Tank torba posebno prakticna zbog dokumenata, para za putarinu... Naravno, kome to ne lezi stavi ranac na ledja i teraj ili neki praktican dzep na jakni... kargo dzep na pantalonama takodje Promenio Decembar 8, 2023 član salem 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Maj 4 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas postavljena motech pro day pack - prvo sam jurio neku veću, 20 litara recimo, ali uz kofer od 55 litara, više nisam video svrhu toliko velike torbe. Ova će biti taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Maj 4 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2023 at 6:44 PM, Grnca said: SW dry-pack tank torba na tank-ring - NEMA BOLJE ! Torba je malena i na cibzar prosiriva tj u visinu, stanu sve sitnice (cigarete, telefon, punjac, novcanik, vata ... ) unutra ima mali dzepic, moze da se nosi kao torbica na rame, ima na vrhu dzep za kisnu navlaku - fantazija. Nikad nisam bio tako komotan kao sa njom, recimo naplatne rampe i slicne stvari su mi uvek predstavljale problem - a sad, ni rukavice neskidam a kamoli da se raskopcavam. Dan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1242 Napisano Maj 4 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Dan link SW-MOTECH - Daypack Rea SW3044 - Saddlebag Tank - Model Display WWW.EBAY.CO.UK Find many great new & used options and get the best deals for SW-MOTECH - Daypack Rea SW3044 - Saddlebag Tank - Model Display at the best online prices at eBay! Free delivery for... prvi koji je izleteo , al nebitno - to je to Prvi koji m 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...