Gordak985 2456 Napisano Mart 10, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Planiram da naručim vizir kod Ivana, koji bi se kačio kao Puigovi niski viziri za nakede sa okruglim farom, ali Ivan ne pravi nosače pa me zanima da li bi neko bio ljubazan da premeri ili još bolje napravi tehničku skicu svojih nosača, pošto bi ih pravio sam a da ne nabadam baš u mraku. Slika u prilogu govori na koje nosače mislim a evo i linka ka tipu vizira koji bi mi Ivan pravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 10, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ništa našao na Ali-ju što bi te zadovoljilo??Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 10, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ništa našao na Ali-ju što bi te zadovoljilo??Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaNe čeka mi se dva meseca isporuka :-)Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 10, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je isti tip vizira, evo par slika kada sam gledao ovaj er 5, pa ako pomogne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 10, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! ovako nešto...jesi li video ??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 10, 2022 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio sa Aliexpresa, 19 eur sa postarinom, stigao je u Srb pre dva dana pa ocekujem isporuku uskoro i uslikacu ti, mozda pomogne stiglo je bas brzo, 20.februara sam porucio. Jednostavan, dva obicna nosaca koja verujem nije tesko napraviti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.3.2022. at 10:21, BaneVuk58 je napisao: KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! ovako nešto...jesi li video ??? Nisam stigao da okrenem lika do malopre, neverovatna prilika za mene, hvala mnogo, sutra se nalazimo i ako je kako kaže, kupujem. Hvala veliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 hvala još jednom, pazario danas, kako čovek reče tako i bi, nosači novi neotpakovani, vizir korišćen par puta, vidi se da je "nov". Lik pazario dva isti tip, crni i sivi pa da menja, na kraju samo koristio crni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 16, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gordak985 je napisao: @BaneVuk58 hvala još jednom, pazario danas, kako čovek reče tako i bi, nosači novi neotpakovani, vizir korišćen par puta, vidi se da je "nov". Lik pazario dva isti tip, crni i sivi pa da menja, na kraju samo koristio crni. Drago mi je da sam bio od pomoći...u zdravlje te služio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 17, 2022 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar i kinez, preko ocekivanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti ovakav neraspakovan ako nekom treba 2500 din fixno. Sa nosacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar i kinez, preko ocekivanja Lepo izgleda uživoSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 17, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Skiboban je napisao: Imam isti ovakav neraspakovan ako nekom treba 2500 din fixno. Sa nosacima. Pre 3 sati, Skiboban je napisao: Imam isti ovakav neraspakovan ako nekom treba 2500 din fixno. Sa nosacima. Uzeću ga ja Boki .....javi kad gde pa se gledamo . Tel u inbox-u . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Leg'o vizir Kawasakiju ko budali šamar, prezadovoljan sam učinkom, neuporedivo, drugi motor za vožnju od 60 pa na gore. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 18, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Слика замењује хиљаду речи.....значи ..чекамо Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, BaneVuk58 je napisao: Слика замењује хиљаду речи.....значи ..чекамо Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 18, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan До јаја Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.3.2022. at 4:43, veljabandit je napisao: Dobar i kinez, preko ocekivanja Ali bre što je lep motor... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 18, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 'Oću ovaj mali da stavim na bandita.....slični su. Skinuo sam mu ovaj Givi malo zarad promene. Inače davne '79 sam imao Suzuki gs750 pa me savladale emocije te uzeh bandita pre pet godinaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7599 Napisano Mart 19, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da se zahvalim @Skiboban .....vizir legao k'o dupe na nošuPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...