maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam malo pre kuckala odgovor na temu o " Ko vam najvishe u porodici zamera sho vozite " setih se ovoga.... Kada se diskutuje o voznji motora ( bilo kao vozach ili suvozach) u toku trudnoce mishljenja su potpuno oprechna... Poshto vidim da ovde ima dosta porodichnih ljudi zanima me kakva su vasha iskustva i mishljenje... Moje iskustvo po tom pitanju je sledece: Trudnoca mi je bila sasvim regularna, radila sam bukvalno do poslednjeg dana, najnormalnije funkcionisala pa mi ni voznja nije smetetala iako su se ljudi zgrazavali kada me vide sa suprugom na istom Mislim da ukoliko ne postoje zdravstvene prepreke ili iz nekih posebnih razloga savet lekara bude NE, ne postoji ni jedan razlog za strah... Naravno, u ovoj varijanti ne mislim i na off road voznju iz razloga koji su jasni, ne moram da ih navodim posebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1490 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 945 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan To da, ali zasto se izlagati dodatnom riziku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To da, ali zasto se izlagati dodatnom riziku? Moze i tako da se gleda.... Ali sha danas nije rizik? Ukoliko se prevozite automobilom, isto postoji verovatnoca da vas neko udari, itd.... Izadjete na ulicu pa se sapletete i padnete... Mislim da niko ne moze da se skroz zashtiti, posebno u danashnjim uslovima zivljenja u kojima je 80 posto namirnica koje unosimo shtetno na odredjeni nachin, pa sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan To da, ali zasto se izlagati dodatnom riziku? Moze i tako da se gleda.... Ali sha danas nije rizik? Ukoliko se prevozite automobilom, isto postoji verovatnoca da vas neko udari, itd.... Izadjete na ulicu pa se sapletete i padnete... Mislim da niko ne moze da se skroz zashtiti, posebno u danashnjim uslovima zivljenja u kojima je 80 posto namirnica koje unosimo shtetno na odredjeni nachin, pa sve ostalo... Da, ali je sansa da nastradas na motoru 300 puta veca nego u kolima. Ako je za utehu, moja zena se uredno vozila na motoru tokom obe tudnoce. Samo sto se nije sama odvezla u porodiliste kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahah, pa isti sluchaj Eto, jest' za utehu, chisto da za promenu chujem neshto drugo osim " Vas dvoje ste spicheni u glavu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Novembar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...nije nego ste vas dvoje pravi akcijaši i zaljubljenici! Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan a ima jos nesto... Hrabre sreca prati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Novembar 14, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena se vozila na motoru nekoliko puta u toku trudnoce, poslednji put pred kraj sedmog meseca. Ali kevu je cale odvezao na porodjaj motorom kad se poradjala sa mojom sestrom, davne 1964., na BMW R25. Naravno tada im je to bio jedini prevoz. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ima jos nesto... Hrabre sreca prati! Pa verovatno da ima i toga.... Ne zelim da riknem kao dzangrizava baba koja se ceo zivot chuvala od svega pa kada sve sabere jedino sho joj ostane jeste da se kaje i razmishlja shta bi bilo kad bi bilo... Zivot je jedan....ne kazem da treba srljati po svaku cenu, ali mora chuka da oseti adrenalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan a ima jos nesto... Hrabre sreca prati! Pa verovatno da ima i toga.... Ne zelim da riknem kao dzangrizava baba koja se ceo zivot chuvala od svega pa kada sve sabere jedino sho joj ostane jeste da se kaje i razmishlja shta bi bilo kad bi bilo... Zivot je jedan....ne kazem da treba srljati po svaku cenu, ali mora chuka da oseti adrenalin That's the spirit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena se vozila na motoru nekoliko puta u toku trudnoce, poslednji put pred kraj sedmog meseca. Ali kevu je cale odvezao na porodjaj motorom kad se poradjala sa mojom sestrom, davne 1964., na BMW R25. Naravno tada im je to bio jedini prevoz. ;D ;D ;D hehehe loodo a omiljena pesma joj je Hit The Road Jack Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5946 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cuj, davnih `80. ih je bila jedna devojka, Una, vozila je motore i do dva dana pred porodjaj. Policajac, brkati cikica je zaustavi i nece da je pusti dalje. Kaze, "dete, pa ti samo sto se ne porodis, bezi kuci, nek neko dodje po motor". Naravno, od onda se saobracaj drasticno promenio, postalo je neuporedivo opasnije voziti se. Pored truckanja, koje svakako nije bas idealno za bebca, ostale opasnosti su postale strasne. Svojoj zeni svakako ne bih dozvolio da se vozi na motoru u trudnoci /cuje mene, dozvolio, kao da bi me ona nesto pitala /. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1490 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 945 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan To da, ali zasto se izlagati dodatnom riziku? Moze i tako da se gleda.... Ali sha danas nije rizik? Ukoliko se prevozite automobilom, isto postoji verovatnoca da vas neko udari, itd.... Izadjete na ulicu pa se sapletete i padnete... Mislim da niko ne moze da se skroz zashtiti, posebno u danashnjim uslovima zivljenja u kojima je 80 posto namirnica koje unosimo shtetno na odredjeni nachin, pa sve ostalo... Je li, da nisi ti opet trudna? Mnogo filozofiras . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To da, ali zasto se izlagati dodatnom riziku? Moze i tako da se gleda.... Ali sha danas nije rizik? Ukoliko se prevozite automobilom, isto postoji verovatnoca da vas neko udari, itd.... Izadjete na ulicu pa se sapletete i padnete... Mislim da niko ne moze da se skroz zashtiti, posebno u danashnjim uslovima zivljenja u kojima je 80 posto namirnica koje unosimo shtetno na odredjeni nachin, pa sve ostalo... Je li, da nisi ti opet trudna? Mnogo filozofiras . jok more .. al kad budem, javiću ti a za filozofiranje... hmmm ;D Samo mi je ta tema sveža, skoro sam slušala neke žensko-žeMske priče na tu temu itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trudnoca mi je bila sasvim regularna, radila sam bukvalno do poslednjeg dana, najnormalnije funkcionisala pa mi ni voznja nije smetetala iako su se ljudi zgrazavali kada me vide sa suprugom na istom To sto tebi voznja (i eventualne "nezeljene stvari" koje su na motoru mnogo izvesnije) nije smetala ne znaci da detetu koje je u tebi nije/ne bi smetalo... tako da mi to zvuci malo sebicno.... Mislim, mnogim trudnicama ne bi smetalo ni pucanje u venu... ali tu se vise ne radi samo o njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zena u cetvrtom mesecu! Otkako je saznala da je trudna nije htela da sedne na motor ni pod tackom razno! Podrzavam je u tome jer svake nedelje imam strasno losa iskustva u saobracaju i kulturi u istom da se i meni neki put ne vozi motor po asfaltu! Od baba koje pretrcavaju ulicu pa da cikica koje krecu da prelaze ulicu i kada im das zvucni ton da nailazis krecu da pretrcavaju a ti vec napravio luk da ga zaobidjes... To mi se pre dva dana desilo, da sam imao suvozaca popadali bi oboje to je garantovano! Doduse, da sam vozio suprugu ne bih isao 50km/h vec 40 ili 35... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zena u cetvrtom mesecu! Otkako je saznala da je trudna nije htela da sedne na motor ni pod tackom razno! Podrzavam je u tome jer svake nedelje imam strasno losa iskustva u saobracaju i kulturi u istom da se i meni neki put ne vozi motor po asfaltu! Od baba koje pretrcavaju ulicu pa da cikica koje krecu da prelaze ulicu i kada im das zvucni ton da nailazis krecu da pretrcavaju a ti vec napravio luk da ga zaobidjes... To mi se pre dva dana desilo, da sam imao suvozaca popadali bi oboje to je garantovano! Doduse, da sam vozio suprugu ne bih isao 50km/h vec 40 ili 35... Ma to je skroz ok, pogotovo što ona tako oseća i naravno ne treba ništa na silu... Što se tiče naše kulture u saobraćaju, svaki komentar je izlišan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1490 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 945 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ucinilo mi se da si ponovo zakacila kako si se raspisala Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ucinilo mi se da si ponovo zakacila kako si se raspisala Pozdrav ;D Znaci ko mnogo pishe - on je trudan ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Novembar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ups... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1490 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 945 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Хеј, управо сам видео тему... Свака част!!! Па, рекох да се, мало укључим... ;D Пазите сад' ово: моја мама, самном у другом стању, се ууувелико возила на мотору! А то за последицу, сигурно (може имати) има касније опредељење детета!!! :D С том разликом, да се саобраћај, као и култура у истом, знатно разликује данас него осамдесетих... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Zena je bila u 6 mesecu trudnoce kada smo isli motorom na put od cca 150 km ! Bebac rodjen ziv i zdrav ( dobio 10 na rodjenju , verovatno sto se vozio pre nego se rodio ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 14, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sanja i ja smo se provozali na kafu par dana pred ulazak u 9-ti mesec. Do nove godine (5.mesec) smo takodje imali nekoliko djirova tu i tamo... Smetala su joj samo nagla ubrzanja i kočenja, ostalo je OK Imam bar 10 svedoka na forumu.... ;D Samo opušteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zasto da ne, ako buducoj majci ne smeta, nema razloga da to drugima smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...