hansol 55 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovoj ideji: http://www.topshopmoto.com/cenovnik.html dosta je povoljnije. Meni samo smeta sto nema nista od endura 200-400cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pa za razliku od stotinak E se ne isplati izgubiti garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 14, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi motori su diskutabilnog kvaliteta i sastavljeni u garantnom roku...postoje neka granica i za uštedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Ovi motori su diskutabilnog kvaliteta i sastavljeni u garantnom roku...postoje neka granica i za uštedu Pa za razliku od stotinak E se ne isplati izgubiti garanciju. У потпуности се слажем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Isplati se, cene rezervnih delova su toliko niske da cak i da si maler i zapadne ti los komad kojem ce kojesta da rikne, opet ne mozes da preteras cenu u delovima u odnosu na razliku u ceni. Video sam kako motor izgleda u sanduku i 90% je sklopljeno, samo su neki delovi odvojeni zbog manjih gabarita pakovanja,a to nije nikakav problem sastaviti. Ono sto bi se moglo reci je da rol bar i koferi nisu deo standardne opreme. Rol bar se isplati uzeti, dok su koferi krsh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto mislim da nije bas nesto... bolje dati koji euro vise i imati garanciju. Cak iako su delovi bagatela, niko ne zeli da kupuje delove za nov motor a pogotovo da se zahebava zamenom istih. Garancija je garancija Ako kupis onv i pod garancijom, nema da brines ako nesto rikne, a ovako... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan PROBLEM KOD KINEZA NIJE STO SE KVARE NEGO STO SKORO NI NE RADE I TO KAD SU NOVI. NPR DRUG MOJ JE KUPIO KEEWAY KOIJ NIEJ HTIO DA PALI.NIJE NESTO ISAO KAKO TREBA. STALNO MU JE NESTO ZVECKALO. JA MISLIM DA JE NAJVECI PROBLEM TIH KINEZA ZATO STO IH OVI NASI MAJSTORI NE SASTAVE KAKO TREBA ,I NE NASTELUUJ DOBRO PALJENJE I KARBURATOR. MENI JE KINESKI SKUTER RALLY 50 IMAO NIKAKAV START,SOLIDNO UBRZANJE ,ODLICNU KRAJNJU BRZINU 80 SA DVOJICOM,NA RAVNOM ALI MALO JACA UZBRDICA NIJE MOGLA DA IZVUCE NI JEDNOG. A KVACILO POCELO DA SKRIPI POSLE NEPUNU GODINU I 2500KM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 55 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, ne pisi velikim slovima, to se na forumima podrazumeva da se deres na nekoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da problem lezi i u nasim uvoznicima i njihovim majstorima... ali ima i u kvalitetu motora Recimo ja sam kupio polovan Keeway, i sa njim nisam imao ozbiljnijih problema. Drugar (Blackbite) je kupio polovnu Vistu sa predjenih nekih 10 000 (Black, ispravi me ako gresim ) i nije imao nekakvih mehanickih problema, znaci masina je skroz OK. E ali smo zato obojica imali malih problema sa sitnicama na motoru, jbg kinez je Sve u svemu, za te pare koje smo dali smo obojica zadovoljni Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moje mishljenje je da je bolje uzeti motor u delovima i ovi sklopljeni su skoro,pa u delovima, majstori,majstori...A shto se tiche garancije, kao da je nisam ni imao, nisam bio ni na jednom servisu a kupio sam nov motor ,bash u Topshop-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaban, kako god okrenes... Ja, licno, to ne bih kupio nikako, ali, aj' sad, to nije ni pitanje ;D Pitanje je razlika 100-150e u ceni, sanduk ili garancija. Pa kod mnogo ljudi pare nisu problem , nego vreme! Tako da nikako ne bih gubio vreme sklapajuci i rasklapajuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Novembar 15, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih gubio vreme u zakazivanju servisa, popravci u servisu, pa kad izadjes a ono opet isto (kao kod Nikole Crus-a) i naravno platis i u garanciji materijal.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da motori nisu dovoljno rasklopljeni. A i onako garancija je 2500 km ili godinu dana, što je stvarno bezorazluk, alo bre 2500 km se predje za dva meseca ako se ne voziš, kako ih nije sramota ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 18, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=26748.msg360472#msg360472 date=1226679216] PROBLEM KOD KINEZA NIJE STO SE KVARE NEGO STO SKORO NI NE RADE I TO KAD SU NOVI. NPR DRUG MOJ JE KUPIO KEEWAY KOIJ NIEJ HTIO DA PALI.NIJE NESTO ISAO KAKO TREBA. STALNO MU JE NESTO ZVECKALO. JA MISLIM DA JE NAJVECI PROBLEM TIH KINEZA ZATO STO IH OVI NASI MAJSTORI NE SASTAVE KAKO TREBA ,I NE NASTELUUJ DOBRO PALJENJE I KARBURATOR. MENI JE KINESKI SKUTER RALLY 50 IMAO NIKAKAV START,SOLIDNO UBRZANJE ,ODLICNU KRAJNJU BRZINU 80 SA DVOJICOM,NA RAVNOM ALI MALO JACA UZBRDICA NIJE MOGLA DA IZVUCE NI JEDNOG. A KVACILO POCELO DA SKRIPI POSLE NEPUNU GODINU I 2500KM posedujem isti rally 50 i vrlo sam zadovoljan (za te pare) ne prelazi 50km/h ali zato moze da povuce uzbrdo bez vecih problema uistinu sa 30km/h ali to je realnost, za te pare............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...