denco88 0 Napisano Februar 23, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dragi moji, imam tmax 500 2001. god od pre neki dan motor je poceo da mi dize temperaturu.zamenio sam termostat, termo davac, i vodenu pumpu , ali mi nis od toga nije resilo problem, temperatura dodje skorro do max, ventilator se pali na vreme sve ok, ali temperatura ne pada, onda kad damo gasa, temperatura naglo padne na radnu i odmah potom pocinje da se dize, gledao sam da creva nisu naduvana, ali ne, creva su mekaka, kao da u njima nema pritiska, sto mi lici kao da nije dihtung glave popustio. ako je neko imao slican ili isti problem neka pise, da resim i ja svoj, HVALA SVIMA UNAPRED Promenio Februar 23, 2022 član denco88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15317 Napisano Februar 23, 2022 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zar je izasao iz garancije, 2021 god. i menjati to sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano Februar 23, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prvo postoji tema o T maxu, nisi morao otvarati novu.Drugo kakav problem može da ima nov motor? Garancija, reklamacija, nisi kupio nov motor da se mlatiš sa problemima posle godinu dana. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denco88 0 Napisano Februar 23, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi izvinite, moja greska u kucanju, motor je 2001 god a ne 21 ako neko , bilo ko moze da pomogne neka se javi Promenio Februar 23, 2022 član denco88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 24, 2022 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno je problem cirkulacija tecnosti, u tom smeru traziti problem. Moze da bude zaostali vazdusni cep u sistemu ili pumpa za vodu, mada kazes da ste je promenili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7727 Napisano Februar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Vodena pumpa se raspala? Lako se utvrdi da je gihtung, glava, ima tester tečnosti za COx gasove... Promenio Februar 24, 2022 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 24, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To mu dođe...prvi, prvi model. Ništa dobro mi ne pada na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16265 Napisano Februar 24, 2022 Integrisan, 9372 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stari model, dosta godina ima iza sebe. Da li si gledao stanje hladnjaka, spoljna zaprljanost, perca na saću kao i sama prohodnost na ulazu-izlazu? Moze biti cirkulacija (hladnjak), može biti da tabla/instalacija zeza, može biti da je problem na termo grupi (glava)..... jedno po jedno eliminiši i dičićeš do problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denco88 0 Napisano Februar 24, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi probao sam hladnja, bukvalno cist kao suza, tablu sam od drugara uzeo i porbao isto i na njegovoj tabli pokazuje,problem ubi boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7727 Napisano Februar 24, 2022 Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Vodena pumpa...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denco88 0 Napisano Februar 24, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Vodena pumpa...?? menjao, nije do nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...