Aleksa51 0 Napisano Februar 13, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Peda Air R50 / Peda Pro XT125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koje su ovo oznake na slavini, na svakoj normalnoj koju sam video ima on i off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Februar 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na otvoreno (levo) i zatvoreno( desno) Promenio Februar 13, 2022 član Mugos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1883 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 739 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je; Rezerva kada okrenem polugu gore (strelica gleda u praznije lonče), Na sredini zatvoreno (tačkica), Otvoreno poluga dole dole. Iako u generalnom uputstvu piše drugačije. Sudeći po tvojim oznakama: Poluga gore otvoreno, Sredina zatvoreno (tačkica), Poluga dole rezerva. Bitno je da se "off" nalazi na sredini, a "on" ti je i gore i dole. Šta je šta, možeš proveriti i sam. Promenio Februar 14, 2022 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa51 0 Napisano Februar 16, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Peda Air R50 / Peda Pro XT125 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.2.2022. at 8:23, feniks je napisao: Kod mene je; Rezerva kada okrenem polugu gore (strelica gleda u praznije lonče), Na sredini zatvoreno (tačkica), Otvoreno poluga dole dole. Iako u generalnom uputstvu piše drugačije. Sudeći po tvojim oznakama: Poluga gore otvoreno, Sredina zatvoreno (tačkica), Poluga dole rezerva. Bitno je da se "off" nalazi na sredini, a "on" ti je i gore i dole. Šta je šta, možeš proveriti i sam. Hvala, tacno je ovako kako si napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...