zlo 1 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je plastika zmigavca providna, treba mi narandzasta sijalica pod oznakom RY10W (R10W je bela), E sad, tu ima razlicitih vrsta, konkretno na ninju ide kao na slici, sa te dve pipice sastrane koje nisu tacno na sredini, nego malo primaknute jedna drugoj. Izvinjavam se sto se izrazavam kao totalni laik ali to i jesam za ovo. Ne mogu nigde da nadjem. Iskace mi tektion.rs ali nisam nikada narucivao preko njih ne znam da li je bezbedno dati podatke. Ukoliko znate da negde ima u ns ili okolini pomagajte. Promenio Februar 10, 2022 član zlo pravopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlo 1 Napisano Februar 10, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan porucio sam na tektion.rs 2 komada, valjda su to dobre, ali inace da li znate gde otici u ns kada zatreba ovako nesto? Bio sam u moto-bike i na svim pumpama, zvao gumatic i jos nekoliko radnji koje su iskakale na guglu prve, nemaju bas ovakvu specificnu sijalicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Würth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano Februar 10, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Za NS ne znam, ali svakako bi trebalo da imaju ovi što prodaju delove za kola (sad kako su počeli na tehnickom da ganjaju za svaku lampicu da mora da radi, svi su se opremili sijalicama raznoraznim), što se tiče te dve pipice svaka sijalica koja se koristi za migavac - narandzasta nema simetrične te dve pipice čak mislim i da nisu na istoj visini od dna sijalice, baš zato da je ne bi gurnuo umesto pozicije i slično, bar po mom dosadasnjem iskustvu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlo 1 Napisano Februar 10, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan porucio sam na tektion, pa cemo da vidimo, bas je specificno ovo nalazio sam u radnjama samo sa simetricnim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Februar 17, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Samo obrusis jedan pipak i onda odgovara svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Februar 17, 2022 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem da u migavce ide 10w umesto standardne 21w?? Šta im bi braći Japancima kad su to ubacili, kanda bio malo jači sake te nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlo 1 Napisano Februar 20, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Havarisane probao sam tako nesto, nije bas najsretnije proslo, ali da, definitivno moze i tako @Disko Nindžasta da ti kazem i ja sam se iznenadio... Sve u svemu stiglo sve regularno od tektiona, jedini su oni imali bas ove koje su meni trebale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva tema tacno je da ima razlike u grlu sijalica postoje pipce koje su simetricne i asimetricne mislimo da to nema veze ali ipak ima tamo gde je namenjena simetricna nemozete staviti asimetricnu jer ce se zaglaviti i tesko ce te je izvaditi. neko je pomenu da se obrusi jedna strana pipice sto je upravu brusis asimetricnu da legne u simetricnu ali je ipak bolje pronaci odgovarajucu koju ce te lako moci izvaditi. zato trbeba obratiti paznju na te pipice . pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2022. at 15:54, matke92 je napisao: Za NS ne znam, ali svakako bi trebalo da imaju ovi što prodaju delove za kola (sad kako su počeli na tehnickom da ganjaju za svaku lampicu da mora da radi, svi su se opremili sijalicama raznoraznim), što se tiče te dve pipice svaka sijalica koja se koristi za migavac - narandzasta nema simetrične te dve pipice čak mislim i da nisu na istoj visini od dna sijalice, baš zato da je ne bi gurnuo umesto pozicije i slično, bar po mom dosadasnjem iskustvu. On 10.2.2022. at 15:54, matke92 je napisao: Za NS ne znam, ali svakako bi trebalo da imaju ovi što prodaju delove za kola (sad kako su počeli na tehnickom da ganjaju za svaku lampicu da mora da radi, svi su se opremili sijalicama raznoraznim), što se tiče te dve pipice svaka sijalica koja se koristi za migavac - narandzasta nema simetrične te dve pipice čak mislim i da nisu na istoj visini od dna sijalice, baš zato da je ne bi gurnuo umesto pozicije i slično, bar po mom dosadasnjem iskustvu. zdravo postoje sijalice za migavce 10w 12v koje imaju pipice simetricne i asimetricne imam i jednih i drugih tamo gde je namenjena simetricna nemozes staviti asimetricnu jer ce zaglaviti i tesko ces izvaditi postoje i od 21w 12v kod kojih su pipice simetricne i asimetricne. neko se dosetio i kaze obrusis jednu stranu sto je upravu brusi asimetricnu da legne u simetricnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.2.2022. at 7:44, Havarisan je napisao: Samo obrusis jedan pipak i onda odgovara svuda upravo tako zato sto postoje pipice simetricne i asimetricne i tamo gde je namnjena simetricna nemoze se staviti asimetricna jer ce se zaglaviti brusi se asimetricna da legne u simetricnu ali je najbolje staviti odgovarajucu.pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...