Jump to content

Moto Zajednica

Sijalica za zmigavac na NINJA 250r 2009 godiste RY10W

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

S obzirom da je plastika zmigavca providna, treba mi narandzasta sijalica pod oznakom RY10W (R10W je bela), E sad, tu ima razlicitih vrsta, konkretno na ninju ide kao na slici, sa te dve pipice sastrane koje nisu tacno na sredini, nego malo primaknute jedna drugoj. Izvinjavam se sto se izrazavam kao totalni laik ali to i jesam za ovo. Ne mogu nigde da nadjem. Iskace mi tektion.rs ali nisam nikada narucivao preko njih ne znam da li je bezbedno dati podatke. Ukoliko znate da negde ima u ns ili okolini pomagajte.

Screenshot 2022-02-10 at 15.02.24.png

Promenio član zlo
pravopis

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

porucio sam na tektion.rs 2 komada, valjda su to dobre, ali inace da li znate gde otici u ns kada zatreba ovako nesto? Bio sam u moto-bike i na svim pumpama, zvao gumatic i jos nekoliko radnji koje su iskakale na guglu prve, nemaju bas ovakvu specificnu sijalicu.

• Svrati ponekad, 151 postova
  • Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675

Za NS ne znam, ali svakako bi trebalo da imaju ovi što prodaju delove za kola (sad kako su počeli na tehnickom da ganjaju za svaku lampicu da mora da radi, svi su se opremili sijalicama raznoraznim), što se tiče te dve pipice svaka sijalica koja se koristi za migavac - narandzasta nema simetrične te dve pipice čak mislim i da nisu na istoj visini od dna sijalice, baš zato da je ne bi gurnuo umesto pozicije i slično, bar po mom dosadasnjem iskustvu. 

• Hvala 1

• Hronični Motociklopata, 7303 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Prvi put čujem da u migavce ide 10w umesto standardne 21w?? 

Šta im bi braći Japancima kad su to ubacili, kanda bio malo jači sake te nedelje... :D

• Svrati ponekad, 132 postova
  • Motocikl: Vespa T-5 lml 150

zanimljiva tema tacno je da ima razlike u grlu sijalica postoje pipce koje su simetricne i asimetricne mislimo da to nema veze ali ipak ima tamo gde je namenjena simetricna nemozete staviti asimetricnu jer ce se zaglaviti i tesko ce te je izvaditi. neko je pomenu da se obrusi jedna strana pipice sto je upravu brusis asimetricnu da legne u simetricnu ali je ipak bolje pronaci odgovarajucu koju ce te lako moci izvaditi. zato trbeba obratiti paznju na te pipice . pozdrav.

On 10.2.2022. at 15:54, matke92 je napisao:

Za NS ne znam, ali svakako bi trebalo da imaju ovi što prodaju delove za kola (sad kako su počeli na tehnickom da ganjaju za svaku lampicu da mora da radi, svi su se opremili sijalicama raznoraznim), što se tiče te dve pipice svaka sijalica koja se koristi za migavac - narandzasta nema simetrične te dve pipice čak mislim i da nisu na istoj visini od dna sijalice, baš zato da je ne bi gurnuo umesto pozicije i slično, bar po mom dosadasnjem iskustvu. 

On 10.2.2022. at 15:54, matke92 je napisao:

zdravo postoje sijalice za migavce 10w 12v koje imaju pipice simetricne i asimetricne imam i jednih i drugih tamo gde je namenjena simetricna nemozes staviti asimetricnu jer ce zaglaviti i tesko ces izvaditi postoje i od 21w 12v kod kojih su pipice simetricne i asimetricne. neko se dosetio i kaze obrusis jednu stranu sto je upravu brusi asimetricnu da legne u simetricnu.

On 17.2.2022. at 7:44, Havarisan je napisao:

Samo obrusis jedan pipak i onda odgovara svuda

upravo tako zato sto postoje pipice simetricne i asimetricne i tamo gde je namnjena simetricna nemoze se staviti asimetricna jer ce se zaglaviti brusi se asimetricna da legne u simetricnu ali je najbolje staviti odgovarajucu.pozdrav.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja