Ime na forumu 30 Napisano Januar 29, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha TDM900, MZ ETZ 250,Aprilia SR50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari... Evo od pre neki dan sam opet posle mnogo godina ponovo postao vlasnik ovog motora koji smo svi nekada imali,vozili,divili mu se... Sada je nrv pao u zaborav,pa mi je ideja da oživim ovu legendu od MZ-a, da mu vratim stari-novi izgled... Motor je 84'-to godište,pali,radi,koči... Ima da se sredjuje,naravno... Ali je kompletan i ima dobar potencijal da opet zasija... Treća ne radi,vrv je viljuška,kada otvorim znacu,prednja kočnica da se remontuje,instalacija da se pretrese itd... Ali dobro,ništa strašno... Inace mi je ovo treći motor,tako da ne žurim sa sređivanjem,tačnije ne želim da ga "pelverim",već da ga uradim kako treba. U garaži mi hladno trenutno,pa na proleće krećem sa radovima,bice slika,tekstova,svašta nešto... Inace svaka pomoć,savet je dobrodošao,mada vidim da delova ima puno i svega i svačega... Veliki pozdrav za sve ljubitelje ovog "reponje"! 7 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8173 Napisano Januar 29, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ova slika mami osmeh.Imao nepunih 18 kad ga kupih novog,pa još plav sa diskom napred. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ime na forumu 30 Napisano Januar 29, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha TDM900, MZ ETZ 250,Aprilia SR50 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem drug... Ja sam imao kao klinjo Etz150. Kada sam seo na to posle BT-a(sa elektronikovom masinom) pitao sam se da li je ovo moguće?! Inace i ovaj ide isto u onu fabricku (baza-lak) plavu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Januar 29, 2022 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Arlberg pass 1986 godina. Šta reći 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ime na forumu 30 Napisano Januar 29, 2022 U prolazu, 21 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha TDM900, MZ ETZ 250,Aprilia SR50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dtesic je napisao: Arlberg pass 1986 godina. Šta reći Svaka čast brate,lepo videti... Planiram i ja ove godine,ako bude išlo sve po planu sa sređivanjem jednu pismenu turu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1416 Napisano Februar 2, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš na ovakvom (samo plavom) sam "inficiran" u motore od strane ujaka kad me kao klinju (6. godina) provezao centrom grada. Te stvari ostaju za cili život. Pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Februar 2, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Baš na ovakvom (samo plavom) sam "inficiran" u motore od strane ujaka kad me kao klinju (6. godina) provezao centrom grada. Te stvari ostaju za cili život. Pozdrav. Takodje i ja od strane ujaka, isto MZ, samo crveni ETZ251, imao ga novog '91-god. Secam se jos uvek onih vibracija dok "tuče" u leru. Lepo i nezaboravno secanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...