zemunac72 1449 Napisano Januar 29, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem crveno ulje za scottoiler podmazivac lanca. Nije bitna velicina pakovanja. Do 1 litre. Ponudite ako imate, motoland nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2555 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam za prodaju ali će da napunimoPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan dd moto ruma, bilo na polici kad sam bio pre neka 3-4 meseca (a i svaki drugi put kad sam bio) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7528 Napisano Januar 29, 2022 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/maziva/scottoiler-500ml-crveno-ulje-za-automatsko-podmazivanje-lanc/oglas/92869353 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7528 Napisano Januar 29, 2022 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 29, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba mi kacite linkove,niko nema,oglasi im se automatski obnavljaju. U Rumi ja cesto pazarim,on to nabavlja od Motolanda,a oni ga nemaju. Na moje pitanje kada ce stici,kazu da nista nije sigurno oko nabavke i oko datuma,meseca, nece da odgovore. Sve mi lici da cu se vratiti na sprej,ako ne odem nwgde preko i kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 29, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Krmco je napisao: Nemam za prodaju ali će da napunimo Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Hvala kolega,hvala od srca. Ipak moram da kupim. U aprilu idem na put od preko 5000km,moram imati ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12379 Napisano Januar 29, 2022 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da prodaš Scott i uzmeš Cobrru. Sipaš SAE 80W90 i ne misliš. Litar 500 dinara i trajaće ti 5 sezona. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 29, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put cujem. Gde ima da se kupi? Mada u tom obicnom ulju nema aditiva za pranje lanca. Ima da lepi prasinu samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 29, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zemunac72 je napisao: Hvala kolega,hvala od srca. Ipak moram da kupim. U aprilu idem na put od preko 5000km,moram imati ulja. ja sam gledao u inostranstvu tu gde mogu da nabavim je cena 17 evra za pola litre.I još da zaradim 3 evra eto ti po 20 evra.Slabo znam koje su bile cene ili je ovo neka nova ili je ova od 1500 dinara kod nas bila ciljano za naše siromašno tržište. Ali uglavnom sad je tamo takva cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2555 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega,hvala od srca. Ipak moram da kupim. U aprilu idem na put od preko 5000km,moram imati ulja.Koliko misliš da će ti trebati za 5000km,moja neka procena je 2 punjenja.Ako ne stigne do aprila, ili se ne snađeš, nemoj da brigaš.Na put se mora ići Edit:mislim da je i 2 punjenja savim dovoljno, čak i previše za 5000km.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12379 Napisano Januar 29, 2022 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zemunac72 said: Prvi put cujem. Gde ima da se kupi? Mada u tom obicnom ulju nema aditiva za pranje lanca. Ima da lepi prasinu samo tako Ne lepi ništa, ne baca... Mnogo sam zadovoljniji nego Scottoilerom. Lanac uvek izgleda kao da je opran. Cobrra Nemo 2 Kettenöler kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik WWW.LOUIS.DE Cobrra Nemo 2 Kettenöler günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose Rücksendung ✓ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Ne lepi ništa, ne baca... Mnogo sam zadovoljniji nego Scottoilerom. Lanac uvek izgleda kao da je opran. Cobrra Nemo 2 Kettenöler kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik WWW.LOUIS.DE Cobrra Nemo 2 Kettenöler günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose Rücksendung ✓ I ja sam ga uzeo...mogu da potvrdim sve. Čak je kod nas jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6297 Napisano Januar 29, 2022 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi bilo sramota samog sebe da za jednu aluminijumsku čantricu dam 100e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zemunac72 je napisao: Prvi put cujem. Gde ima da se kupi? Burnout/Ducati u Beogradu...9900 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da sam sad "na kardanu" ,.i ostalo mi od proslog motora scott ulje - imam da doniram 250ml , nije nesto , ali je dovoljno za put 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 30, 2022 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz sopstvenog iskustva: Scottoiler sam namontirao na AT u proleće 2013 god. Uz njega sam dobio i jednu bočicu originalnog Scotoiler ulja koju sam potrošio i nakon toga prešao na menjačko SAE 85W-90, jer ga ima svuda i dostupno je uvek... Inače je ova gradacija ulja preporuka Honde (manual AT) za održavanje lanca. Za sve ove godine unazad, nikada nisam imao problem sa mazanjem lanca, naučio sam vremenom koje podešavanje Scottoilera mi treba za ovo ulje zavisno od spoljašnje temperature i uslova same vožnje (asfalt, off road, kiša...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Januar 30, 2022 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Kolega na put ides, bez brige. Poklanjam ti ovo sto imam ulja, malo preko 0.3L. Mozes licno da preuzmes u Sapcu ili da mi das adresu da ti posaljem brzom postom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 30, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Krmco je napisao: Koliko misliš da će ti trebati za 5000km,moja neka procena je 2 punjenja. Ako ne stigne do aprila, ili se ne snađeš, nemoj da brigaš.Na put se mora ići Edit:mislim da je i 2 punjenja savim dovoljno, čak i previše za 5000km. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Ako mislis da je dovoljno 2 punjenja za 5000km,onda ja sigurno nisam dobro nastelovao. U pocetlu sam imao duplu brizgaljku i to je bukvalno jelo ulje. Skinuo,stavio jednu sa spoljne strane lancanika i dosao sam do toga da bocu ispraznim skoro celu od Beograda do Budve,jedan dan voznje,nekih 600km. Kada nastelujem po proizvodjackoj preporuci ,jedna kap na 60ak sekundi...boca se sljusti za 400km . Na varaderu je problem sa mestom za bocu i u voznji se dosta ugreje ulje pa bude retko i brzo kaplje. Ni sam ne znam koliko je dovoljno ulja na lancu ,da li lanac treba na oko da bude masnjikav. Taj podmazivac mi je najlosija investicija do sada,bar po nacinu na koji moram da punim ulje i kolicina veoma skupog ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2555 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam merodavan, možda kod mene ne valja.Ali lanac je od 2018 na motoru, prešao min 30 000km,i evo sad je pred zamenom i to verovatno mojom greškom jer sam ostao bez ulja.To je neka moja procena iz ličnog iskustvaSvejedno, evo nakupilo se ulja i za tvoju potrošnju Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2555 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, podešen je negde između pola i minimuma Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 30, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, steefanv je napisao: Kolega na put ides, bez brige. Poklanjam ti ovo sto imam ulja, malo preko 0.3L. Mozes licno da preuzmes u Sapcu ili da mi das adresu da ti posaljem brzom postom. Kolega,hvala ti. Ako ne nadjem da kupim,docicu do Šabca da platim pice i uzmem ulje. Ziv bio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 30, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krmco je napisao: Inače, podešen je negde između pola i minimuma Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Moj je malo manje od pola ka minimumu. Vala cu ga privrnuti pa kako mu bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zemunac72 je napisao: Kolega,hvala ti. Ako ne nadjem da kupim,docicu do Šabca da platim pice i uzmem ulje. Ziv bio Zar ti iz Zemuna nije bliza Rakovica od Sabca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Januar 30, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ono jest, bliza je Rakovica a i javio si se pre)))). Moj problem je sto ne volim da uzimam nista na poklon. Volim da dam i cesto poklanjam svasta,ali kad ja treba nesto da uzmem...ne volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...