Bogda 36 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam sinoc od druga da bi i kubikaza od 125 kubika trebala da predje u trajnu registraciju kao sto je sada 50 kubika. Da li je ovo tacno i kada bi trebalo to da se sprovede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Novembar 9, 2008 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam pa cuo da u novom zakonu vise nece biti trajne registracije ni za 50 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam pa cuo da u novom zakonu vise nece biti trajne registracije ni za 50 cc I ja sam ovo isto cuo . Treba sacekati da izadje zakon, pa ce mo sve znati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 9, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ce biti trajne registracije i na 50ccm a kamoli na 125ccm Kao sto svi polako sljedimo zakone u Evropi,ne vjerujem u to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledace da nam uzmu sto vise para, verujem da ce i 5o ccm na godisnju registraciju, nego kad ce taj novi zakon, ja uplatio polaganje za A, da li ce i mene da zakaci novi zakon ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 9, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledace da nam uzmu sto vise para, verujem da ce i 5o ccm na godisnju registraciju, nego kad ce taj novi zakon, ja uplatio polaganje za A, da li ce i mene da zakaci novi zakon ili ne koliko sam ja cuo, nece te kaciti. jer si ti krenuo na obuku po starom. tako sam ja barem informisan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledace da nam uzmu sto vise para, verujem da ce i 5o ccm na godisnju registraciju, nego kad ce taj novi zakon, ja uplatio polaganje za A, da li ce i mene da zakaci novi zakon ili ne koliko sam ja cuo, nece te kaciti. jer si ti krenuo na obuku po starom. tako sam ja barem informisan ... I ja ovo potvrdjujem, ja sam se prijavio za polaganje za C , a punim avgusta 18, zato sto su mi iz auto skole rekli da me nece uhvatiti ni novi zakon ni poskupljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem u tako nesto, pa u Hr je obavezna godisnja registracija skutera od 49 ccm, i to cak proveravaju da li je skinuta blokada..., ne bi me cudilo da tako nesto i kod nas uvedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kada izlazi taj novi zakon. ja polozio za B pre neki dan. a sad ocu i za C i E. ali nemam bas para dovoljno... kad izlazi novi zakon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se proca da ce pocetkom sledece izaci taj famozni novi zakom i da ce po njemu, ako se nevaram, i registracija skociti za cijelih 100%. Tako sam cuo, e sad koliko je sve to istina ko ce ga znati. ??? ??? Ako slucajno jeste tako, onda ga stvarno preterase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam sinoc od druga da bi i kubikaza od 125 kubika trebala da predje u trajnu registraciju kao sto je sada 50 kubika. Da li je ovo tacno i kada bi trebalo to da se sprovede? Ovo treba da ide u rubriku "Najvece lazi koje ste culi". Mogu samo da ukinu trajnu registraciju za sve za sta je sada moguca, kako bi namakli sto vise para. Ali ima jedna dobra strana - redovan godisnji tehnicki pregled kojekakvih traktora i poljoprivrednih mashina koje su sada na rezimu trajne registracije (ako me pamcenje dobro sluzi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 10, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam sinoc od druga da bi i kubikaza od 125 kubika trebala da predje u trajnu registraciju kao sto je sada 50 kubika. To je verovatno neko prepravio priču da će se 125 kubika moći voziti sa B kategorijom, bez polaganja A. Trajna registracija će najverovatnije biti kompletno ukinuta. Smatram da je to u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pokazalo se da sve novo sto uvedu, bude sarenije, lepse kao nesto pravednije i daleko skuplje. Tako je i sa registraciajam. Sve sto je uvedeno u Hrvatskoj, Sloveniji dolazi polako i kod nas. Definitivno ce biti teze za polaganje, a registracije daleko skuplje. Moj drug je registrovao Golfa dizela u Zagrebu za 700 evra? Bice i nize carine kod nas definitivno, ali uvode druge takse, tako da ce biti skuplji uvoz nego sto je sada. Mora da se napuni budzet, da se finansira skupa drzava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po novom zakonu koji se najavljuje UKIDA se trajna registracija za 50ccm.Dakle sve ide na tehnicki pregled.Za starije motocikle uvodi se tehnicki DVA puta godisnje, samo neznam koja ce starost biti u pitanju.Takodje se prica da ce se 125ccm moci voziti na B. kat.POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da li neko zna hoce li moci da se registruje na pola godine ili 9 meseci ? Za one koji ne vole da se voze kad je hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da li neko zna hoce li moci da se registruje na pola godine ili 9 meseci ? Za one koji ne vole da se voze kad je hladno. Mislim i da je to predvidjeno po novom zakonu.Mada bi trebalo insistirati da se dadzbine za motocikle smanje na pola, iz nama svima dobro poznatih razloga, a ne ici na to da se uvede mogucnost registracije na 3.6 ili 9 meseci a da ova pljackaska taksa ostane ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan po svemu sudeci kako se meni cini da ce cena registracije ostati ista kao da si ga registrovao godinu dana ,a ono ce u stvari za te pare biti registrovan devet meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...