Kobac9 1 Napisano Januar 21, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je crni vizir za Jet Airoh,ako neko zna gde da pitam ili ako ima neko. Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bolje postavi post u kategoriji oglasi podkategorija kupujem Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Darko da li može, nema 100 postova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prebacio sam mu ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Februar 1, 2022 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje kupi fullface sa crnim vizirom umesto te šerpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na louisu da vidis da nema mozda. I nosi sta ti zelis da nosis, naravno da je ff najbolji ali ja prvi za grad nosim jet. Znam coveka koji ceo zivot nosi jet nikad ff nije navukao. uostalom ovo je tema za kupovinu vizira a ne za savetovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano Februar 2, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 1.2.2022. at 8:20, shlem je napisao: Ne znam Darko da li može, nema 100 postova. Nisam ni obratio pažnju na br.postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Februar 2, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan kompp.co.rs, oni prodaju njihove kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moju kupio bas u kompp-u, Airoh Pit One, iako je malo stariji model moje kacige imali su vizir i pin lock takodje. Izguglaj i pozovi ih pa ce ti proveriti da li ima na stanju, skroz su ok momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...