symon 144 Napisano Januar 19, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Mikica je korektan prodavac od njega uzeh jednog Bandita sve rečeno je bilo uglavnom ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih i veselih kilometara zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Srećno bilo momče ;-)Послато са SM-N970F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Januar 19, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i da napravis puno kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Januar 19, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako se kupuje, u zivotu nisam gledao vise od dva vozila! Kada covek zna sta hoce brzo se realizuje. Gledaj ispred sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Januar 19, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Baš htedoh da kažem samo ispred sebe,al N.F.S. beše brži.Sa srećom da služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Januar 19, 2022 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Odlično izgleda... Gledaj ispred sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Januar 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, symon je napisao: Mikica je korektan prodavac od njega uzeh jednog Bandita sve rečeno je bilo uglavnom ok... Uvežen 2019 sa 25k i kusur,tako piše na carinskoj deklaraciji,ako su tamo u CH vraćali,ako su,sumnjam po stanju...prešao 1k i nešto,sad je 26 nešto...priča za tu ruku što je slomio,pa komplikacije...više nema vožnje!Počela malo rđa na granama od stajanja,rešićemo... Onako sam nonšalantno pošao da ga pogledam,nisam hteo žuriti,zima...ionako ga neću još registrovati,barem do marta,osim ako ogreje...kupio me stanjem...još neopran! Promenio Januar 19, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9963 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka druže, neka je sa srećom! Odličan izbor, da te verno služi i svuda preveze bezbedno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano Januar 19, 2022 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo 3 nedelje vec pratim oglase, poceh da citam temu ponadah se evo ga jos jedan saborac, taj neki budzet, sad cu ja tu da se ogrebem za neke recenzije kad on resio pitanje mezimca instant, nista agonija 2 meseca Sala na stranu, da te sluzi i da uzivas u njemu, gde god posli srecno stigli 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Januar 20, 2022 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama bas deluje ocuvano,sa srecom da se vozis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 20, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj suzuki nema rolbarove? Neka je sa srećom i da ga u zdravlju i veselju voziš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 21, 2022 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada vidim, ovo je od mog prijatelja, malo vožen i izvrstan primerak, a imao si moj broj. Sigurno ćeš se slatko voziti, srećno bilo. Ja imam K 1200 RS, 2003. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Januar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Komsa je napisao: Tek sada vidim, ovo je od mog prijatelja, malo vožen i izvrstan primerak, a imao si moj broj. Sigurno ćeš se slatko voziti, srećno bilo. Ja imam K 1200 RS, 2003. Hvala kolega...iskreno pomišljao na tebe,da se javim ali onda ne bih ništa stigao...Znaš kako ide,jurio šuraka za kombi,on preduzimač,čas je u BG-u,čas u Nišu...Počastićemo se,Bože zdravlje,dolazim ja tamo,a i ti si nekad u mojoj Darosavi,AR-u... Ti bre,kao i ja...kako smo sve stariji,vozimo sve jače mašine?!? Promenio Januar 22, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 22, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom. Odlicna masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16840 Napisano Januar 22, 2022 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, neka te lepo sluzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lijep, u zdravlje da vozis Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...