Jump to content

Moto Zajednica

Fabrika Shark kaciga na Tajlandu

Recommended Posts

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Posto dosta svoga vremena provodim na Tajlandu jednom prilikom 2003 godine sam upoznao Francuza koji zivi tamo i veliki je zaljubljenik u motore . Godinama nase prijateljstvo je jacalo i prevezli smo zajedno mnogo kilometara . Cak sam mu nadenuo nadimak Zoze i danas ga tamo svi tako zovu . Inace pravo ime mu je Bertrand . Verovatno se pitate kakve to veze ima sa moto opremom i nasim forumom ali evo vam price i slika.

Zoze  2005 godine postaje menadzer u fabrici kaciga Shark koja se nalazi u gradicu Klang , 180 km jugoistocno od Bangkoka . U to vreme sam nosio bas tu kacigu i bio prezodovoljan sa njom . Molio sam ga dve godine da me povede u fabriku da vidim ceo proces nastanka  ali je politika firme jako striktna i ne zaposlenima je zabranjen ulaz . Posle dve godina cekanja dobio sam poziv od njega i sa jos par drugara posetio fabriku. Moje sreci nije bilo kraja jer sam zaista uzivao u obilasku .

Inace kacige Shark se prave u Aziji ali se salju u Evropu gde se gro i prodaje . Na Tajlandu je nemoguce naci osim ispod ruke  ;D ;) . Sa vama bi hteo da podelim moje iskustvo u par slika . Verovatno ce neka od kaciga sa mojih slika zavrsiti i u Srbiji .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da vam jos napomenem  da  su sve Shark kacige visestruko testirane u raznim uslovima i nemojte se libiti pri kupovini .

U zdravlju da ih nosite u da bog da vam nikad ne posluzila svrsi .

• U prolazu, 45 postova

Uh kad bi znao kako ti zavidim ;)

Vec sam pisao al da jos jednom spomenem- narucio sam SHARK RSI jednu za mene (crnu)i za moju lepsu polovinu (belu).Samo sto je nema u Becu pa sad cekam odgovor iz Minhena.

Mnogo dobro izgledaju

Uh kad bi znao kako ti zavidim ;)

Vec sam pisao al da jos jednom spomenem- narucio sam SHARK RSI jednu za mene (crnu)i za moju lepsu polovinu (belu).Samo sto je nema u Becu pa sad cekam odgovor iz Minhena.

Mnogo dobro izgledaju

Uradio si pravu stvar . Kod nas mozda nije  popularna ali Francuska i Engleska su glavno trziste . Imaju stvarno lepih modela . Italijani im rade dizajn .

Ma izneo bih ja brdo ali sam bio pod prismotrom FrancuzA Zozea . Obecao mi je neku kacigu novi model ali je  jos nisam dobio . Mogu zamisliti kad bi menadzer bio neko sa nasih prostora. Cela Srbija bi furala Shark

• Zainteresovan, 830 postova

Ekstra reportaza, kako mi komicno kad ih vidim onako poredjane, ko Farma na kojoj se legu kacige! Sto rece neko, da je Srbija, svi s aprezimenom kao menadzer bi nosili Shark, ko ima i ko nema motor  ;D ;D ;D

• Drug član, 1724 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Mikulanac, pun si neobicnih putovanja i cudesnih avantura, ubedjen sam da nema mesta gde nisi bio i nesto video, i naravno veliko hvala za utiske koje si nesebicno podelio sa nama  ;) Uskoro ocekujem neku reportazu od tebe sa Meseca, kako neustrasivo osvajas nova prostranstva i jedva cekam slike  :D

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Ekstra reportaza, kako mi komicno kad ih vidim onako poredjane, ko Farma na kojoj se legu kacige! Sto rece neko, da je Srbija, svi s aprezimenom kao menadzer bi nosili Shark, ko ima i ko nema motor  ;D ;D ;D

U Srbiji se prave BMW jakne i pantaone i druga kojesta pa nevidim da se mnogo nose u Srbiji. 

Super reportaza, i u USA, SHARK kacige polako postaju sve popularnije. 

U Srbiji se prave BMW jakne i pantaone i druga kojesta pa nevidim da se mnogo nose u Srbiji. 

Super reportaza, i u USA, SHARK kacige polako postaju sve popularnije. 

Potpuno si u pravu . BMW radnja u Bangkoku , gledam pantalone i imam sta da vidim , made in Serbia and Montenegro . Mislih da sam utripovao pa stalozeno pogledam jos jednom . Istina , dobro sam procitao . Cena prava sitnica 30 , 000 bahta iliti 700 eura . grrrrrrr

Ne radim , Ja sam onaj u crnoj majici sa kacketom a onaj sa dugom kosom i sa par kaciga koje je pokusao da ukrade je vlasnik te radnje u Dusanovoj . Njegovo ime je Aleksa i zivi na Tajlandu vec 18 godina .

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Aaaa, tako...letos sam sa suprugom bio kod njega u radnji, kupio neko (baš skupo ;D) ogledalo, ispred parkirani BMW 1200 Adventure...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja