Srdjan987 9 Napisano Januar 9, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500, Yamaha xj 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima!!! Poželeću Vam svima srećnu i uspešnu novu godinu, mnogo pređenih kilometara sa vašim ljubimcima i najbitnije da vas zdravlje služi. Ja sam Srdjan iz Novog Sada, 34. godine, od ranog detinjstva zaljubljenik u motore, preneseno sa pokojnog oca kome su posle porodice bili definitivno prvi na redu. Vlasnik stare devojke, Yamaha xj 600 diversion iz 1994. godine i od pre par dana Piaggio Beverly 500 iz 2003. Sam forum pratim već dugi niz godina ali ne znam iz kog razloga nikad nisam pristupio ovoj velikoj porodici (već žalim što nisam). Omiljen deo mi je bio čitanje živopisnih putopisa i maštanje kako ću i ja jednog dana pisati iste (to mogu da vam obećam). Nemam velik broj pređenih kilometara na dva točka, ali se iskreno nadam promeni u tom smislu. Raspoložen sam i za live druženja, vožnje i spremanje neke dobre klope u prirodi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5919 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Januar 9, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Srdjane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2481 Napisano Januar 9, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao komsija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan987 9 Napisano Januar 9, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500, Yamaha xj 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Evo slika jedne starije dame 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 9, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Srdjane! Koji je bio razlog da sa motora predjes na skuter, pa makar to bio maxi skuter? Lep klasican motor na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8226 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао комшо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan987 9 Napisano Januar 10, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500, Yamaha xj 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Deki Katana je napisao: Pozdrav Srdjane! Koji je bio razlog da sa motora predjes na skuter, pa makar to bio maxi skuter? Lep klasican motor na slici. Zbog vožnje po gradu, Novi Sad je postao previše urban i teško mi je kad pomislim na menjanje brzina. Yamaha za mene ima posebnu emotivnu vrednost i dok sam živ biće tu negde u garaži. Nadam se da ću u nekom budućem vremenu sa beverlia preći na nc700, samo automatic . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 10, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu, automatski menjac je pun pogodak u gradu. Neke kolege uspesno putuju i van grada na dugackim turama sa maxi skuterima, tako da si i tu pokriven ako volis putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1549 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Januar 15, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Januar 15, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao druze moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...