dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan SMT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan SMR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan SMT je moj sledeci motor. Jako mi se dopada nova koncepcija i ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuu ala ovaj SMT dooooooobroooo izgleda! Hocu i ja jedan, makar se svaki dan kvario. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uh, stvarno zesci bajkovi! Oba su fenomenalna ali SMT je stvarno za 10-tku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 7, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan U jeee....BESS! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 7, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja godinama cekam neki imaginarni TDM 1000, a ovde sam dobio SMT, skoro isto samo x1000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SMR-t,ostao sam bez teksta.Definitivno sledece sezone SM..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Oba su fantasticna, ali bih definitivno uzeo ovaj SMR... Iako ne bih umeo da ga vozim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor u pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan vidis vidis... SMT nije losa stvar uopste, bar po slikama. cijena? snaga? mada ne sumanj mu to da je divalj kao mu i rodjaci... u svakom slucaju :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Oba motora izgledaju vrlo agresivno, ali supermoto T je stvarno neočekivan i oduševio me svojim dizajnom. Međutim, ovog šljaštećeg Super Duke-a bih voleo da vidim uživo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi se vec svidja,nesvakidasnje izgledaju! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan SuperDuke izgleda mnogo veci i mocniji na slikama nego uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan SuperDuke izgleda mnogo veci i mocniji na slikama nego uzivo. Dok je 990 SM/SMR uzivo nevjerovatno velik, ogroman, sirok i jaaaako visok, strasan motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan previse sminke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan SMT jako zanimljivo izgleda samo me bune koferi koji sluze ..... za tople sendvice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Hm, ovaj SMT me je zagolicao, ili mozda Aprilia Shiver GT... sto neko rece, kako izbacuju ove motore vise ni sam ne znas sta bi volio ??? Hm, svidja mi se SMT.......... Dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno kod dilera u Podgorici akcija za ovaj model, tako da mu je cjena 10.112 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Boles'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Boli me glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 24, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bih oba... odo da uplatim LOTO, ovako se vise ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Vishe se ne dvoumim koji bih sledeci motor voleo da imam...strasno kako su ga napravili! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi ga i ja ali ga se plasim Mene interesuje da li ti kad si na ovome neko nesto moze sto se tice starta i brzine po gradu - kreni,stani,skreni,opet kreni... Mislim da nikakv R nema sanse... Sta mislite koji bi mogao da mu parira po gradu i eventualno ga i dobije (naravno pod uslovom da su oba vozaca podjednako i jako dobra kao i da odlicno poznaju motor koji voze) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au kako je dobar SMT....definitivno moj sledeci motor...Samo da opljackam neku banku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...