Bigor 7797 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah sve od A do Š. Ja sam laik koji je nedavno kupio Yamahu Super Tenere 750. Baš kao i tvoja. Muka me uhvatila dok sam čitao tvoje doživljaje, strahujući da će mi se sve to desiti. Majstor koji mi radi motor, tvrdi da je sve OK. Uskoro bi trebalo da bude sve kako treba. Ono što mi se svidjelo su farovi. Moraću da kontaktiram "poljaka" pa da pazarim. Svaka čast na postovima. Pravi vodič za vlasnike tog motora.Pridruzujem se dobrodoslicu, takodje sam radoznao sta si uzeo, od koga i kako izgleda ali nastavi pisati u temi o super teneri xtz 750 da Novola zavrsi ovu svoju temu kako treba Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I evo nas konačno tamo gde smo krenuli još poodavno. Beše polovina decembra kad je motor otišao na farbanje i generalno ulepšavanje, da bi danas bile završene i poslednje estetske mere koje planiram da preduzmem u ovom trenutku. Zahvaljujući Zoranu Somborskom, autolakireru, danas je u ovoj lepoj belo/crnoj boji, a Lazar Popović je odradio ove sjajne nalepnice. Što se estetike tiče, zaista deluje podmlađeno i moderno, a sad se lagano orijentišem na mehaniku, da isteramo i te gremline iz motora, da me prođe glavobolja Kratak video i par slika, da vam dočaram kako trenutno izgleda, ali budite sigurni da uživo deluje apsolutno sjajno: Nisam puno odstupio od njenog prvobitnog izgleda, od kad je kod mene, biće mi lakše da se naviknem. Ima tu još par mesta gde bi se moglo još nešto zalepiti, ali da ne preterujem, lako će se nešto naknadno dodati. Ostao je da namontiram roll bar, koji je takođe osvežen i prefarban u istu crnu boju, lepo će se uklopiti, a i da se kontaktira Seba za novi nosač kofera. To je neki plan. Dobar plan Video: Šta kažete mladići, a? 55 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Mart 2, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jako lijepo. Izgleda u top formi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5614 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, vedran said: Jako lijepo. Izgleda u top formi. Jos da radi kako izgleda ne zameri @Novola, nadam se da ce se problemi sa karbom ili cime vec resiti. Prelepo izgleda, sad da je vozis do kraja zivota 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 2, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je vrh. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, drmilan_ said: Jos da radi kako izgleda ne zameri @Novola, nadam se da ce se problemi sa karbom ili cime vec resiti. Prelepo izgleda, sad da je vozis do kraja zivota Nisam smeo na videu da je palim, migavci blinkaju prebrzo, motor radi na 1 cilindar, piš živi Fokusiraj se na izgled molim 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ipala dobro, majstorima svaka cast Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Da budem iskren, kad sam video čisto belu boju na prvim slikama, pomislio sam "E ukenja ga sad sa nekom standardnom šarom"...Medjutim, pogrešio sam i mnogo mi je drago zbog toga. Baš mi se dopada MILF-ara Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan OdliCAN 5+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3487 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo super izgleda,svaka cast na trudu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Mart 2, 2022 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uboo si nalepnice samo tako, extra izgleda ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Mart 2, 2022 Hronični Motociklopata, 7396 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti ćufte, ovo super izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Već sam je razbucao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Mart 2, 2022 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Apsoljutno romanticno prelijepa!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dizajn prvoklasan a i ostatak će bit, akoBogda.LPPoslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 2, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si proverio struju ti na njemu? Pick-up i paljenje, bobine, CDI i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5779 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1426 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Novola je napisao: Već sam je razbucao Ти то сјеба? Свака част за коначан изглед. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Mart 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Extra si sredio motor, izgleda sad moderno a zadržao je svoj originalni izgled. Pratim ovu tvoju golgotu od početka, ono što sam ja primetio kod sebe na ST a kod mene je 12 godina da što se tiče karbova veliki i najčešći problem može biti nivo goriva. Imao sam problem kod sebe merio po manualu radio i svećice crne došao sam do zaključka da nivo goriva baš i nije tačan kao što knjiga kaže, pa sam to malo korigovao i dobio dobre svećice, isto sam imao problema sa ventilima na plovcima i to su bila moja najveća dva problema karbova, a dao sam masu novca i dosta stvari izmenio sto nisam trebao. Svako dobro i da to središ držim ti palčeve Promenio Mart 2, 2022 član TENERAS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 549 Napisano Mart 2, 2022 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan A svaka cast bruka. Samo napred pri kraju si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo se slegli utisci, i mogu da kažem samo da sam svima zahvalan na pohvalama i pozitivnim komentarima, nisam baš očekivao ovakvu reakciju, ali sam iskreno srećan što konačno jedno poglavlje može da se završi i da se počnem baviti konkretnim problemima u radu. A tu sam već krenuo u akciju. Pošto sam danas od majstora dovezao motor na samo jednom cilindru, levom, bilo je pod hitno da proverim nivo ulja u mašini i da se stavi ispravna svećica da izbaci svo to gorivo što je nalilo u cilindar. Tako i urađeno, u dvorištu kataklizma, plavi dim, nekih minut je grcao dok nije očistio sve i onda je opet lepo ravnomerno počeo da radi i prima gas. Za prvu ruku sam samo smanjio smešu sa 3 okretaja koliko je bilo na 2, nisam primetio neku značajnu razliku u radu, nadam se da će malo doprineti manjem čađenju svećica. Podjednako lepo je radio na leru i na dodavanju gasa. U slučaju da ne bude, spuštam i igle. Sutra ujutru nastavljamo akciju, posle vožnje. Niste valjda mislili da ćete me se ovako lako rešiti? 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Baš dobro izgleda. Baš se razmišljam,ja bi to batalio posle 100x drkanja sa karbovima,međutim,kad vidim kakva je lepotica, povlačim reč Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16230 Napisano Mart 2, 2022 Integrisan, 9361 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, sve pohvale kako je uradjeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15245 Napisano Mart 2, 2022 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Novola je napisao: U slučaju da ne bude, spuštam i igle. Ako budes spustao iglice, upali ga pre radnje pa kada skines vidi da li ima benzina ispod membrana, ja sam ga imao dok nisam navukao gumice na iglice sauha iako na oko nisu bile potrosene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, bdada said: Ako budes spustao iglice, upali ga pre radnje pa kada skines vidi da li ima benzina ispod membrana, ja sam ga imao dok nisam navukao gumice na iglice sauha iako na oko nisu bile potrosene. Proveriću, mada su kod mene već stavljene te male gumice. I proverio sam da nije slučajno prenategnuta sajla sauga, da ne vraća skroz do kraja. Kad je Unuče skidao iglice sauga, bukvalno su plivale u benzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3077 Napisano Mart 2, 2022 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krene da zeza, probaj da zatvoriš slavinu goriva u vožnji. Ako povuče preliva karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...