fat boyOS 11 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za alat FESTO i RUPES(priznati od svih svjetskih firmi vezanih za auto industriju) jesu malo skuplji od RodCrafta,makite,bosh-a ali opravdan0) sto se tice vodenih baza kod nas su vec preuzele teren,moja firma u kojoj radim kao zastupnik za mipu u hrvatskoj vise nema pravo uvoza organskih boja(nitro) tako da mixevi u mjesalicama vec fale,ako uzimas, odmah uzmi vodenu. Preporucio bih ti SIKENS(ili MaxMayer) jer su prvi uspjeli proizvesti "neovisnu" vodenu bazu te su stoga i napredniji po tom pitanju. Po pitanju komora,nasi uvoze iz italije,navodno su jeftine sto polovne sto nove. Uvijek ti ostaje opcija odzracnog zida koji ti vrsi funkciju komore,ali ti ostaje problem grijanja. Za vodenu bazu nisu samo potrebne komore nego i ISUSIVACI(DRY JETovi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uh!al su me danas iznervirali u boschovom servisu u dimitrije tucovica BG.zna li neko dobar servis rucnih alata.Ladno su na formularu stavili da potpises da se odrices alata ako ga ne podignes u roku od 8 dana,i to verovatno kad ti jave telefonom.treba im konkurencija,da vidis kako bi trcali za poslom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam dobio masine,uzeo sam ove dve Iskreno,odusevljen sam masinama,radio sam godinu dana sa festol,i stvarno je ok,ali mi je to bilo bas dosta para,buduci da mi treba jos 1000 stvari,koje moram kupiti.Od kolega sam dobiopreporuku za makitu,i mislim da nisam pogresio,radi fenomenalno,evo slike kako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 14, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj uh!al su me danas iznervirali u boschovom servisu u dimitrije tucovica BG.zna li neko dobar servis rucnih alata.Ladno su na formularu stavili da potpises da se odrices alata ako ga ne podignes u roku od 8 dana,i to verovatno kad ti jave telefonom.treba im konkurencija,da vidis kako bi trcali za poslom. Ja servisiram makitine bušilice u servisu u Južnom Bulevaru, 50m uzbrdo od raskrsnice sa Maksima Gorkog i skroz su korektni...doduše imao sam samo par problema sa futerom na bušilici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan predlog kolegama,stavite poneku sliku nekih poslova koji su za pamtiti,sto lepih sto teskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 14, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10437.0 ja sam ovamo pa da ne dupliram. evo ga jedan svez, jucerasnji airbrush. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zamena krova na mojem pasatu,ili ti krov OF,posle 7god kao nov,nikakvih promena,bio veliki posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nesto motora davno radjenih,zxr promena sare i boje,zzr u fabricku electric blue,jamaha samo rezervoar radjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dosta extra poslova i nisam slikao jer musterije nevole da se otkriva predjasnje stanje njihovih ljubimaca,znas ono "kao casa","ma nije nikad farban",ali kod nas cena igra najvecu ulogu,ljudi gledaju koji je auto jeftiniji 100evra a ne u kakvom je stanju,nekapiraju da kad kupe krs ni 1000 nece biti dovoljno da se sredi taj auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je vec bilo u nekim starim postovima. Pre i posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam mnogo slika,jer verovali ili ne jos nisam kupio digitalni fotoaparat :osve danas sutra i tako,imamo sam dosta slika u telefonu ali sam ga pre par meseci izgubi,ispao iz jakne,sad sam gledao,i naisao na par slika koje su slikane telefonom,u pitanju je golf 3,ogroman posao,menjan je krov,sva vrata,gepek,hauba,krila,polustranice,ustvari bolje receno nije menjan patos i prostor oko motora uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mijajlo 23 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: novi beograd Prijavi odgovor kao problematičan hteo bih da ofarbam yzf 750 u boje srpske zastave pa me interesuje cena i majstori u beogradu ako imate nekoga za preporuciti. hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Darka i njegov rad! Jako korektan, povoljan, i brz covek! Jos jednom sve pohvale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje! krenuo sam da farbam motor, tacnije skuter,e sada uzeo sam neku akrilnu boju pravljenu u farbari,nisam hteo metalik jel je motor firmin a i nisam bas iskusan majstor da mi tode prvi rad. motor je bio sav izgreban,ja sam to sve osmirglao sa vodenom smirglom izgitovao gde je trebalo i naneo spric git iz spreja ( sto su mi dali u farbari) Posle toga sam isto vodenom smirglom osmirglao da bude sve lepo ravno.ofarbao sam samo blatobran i lepo je ispalo s obzirom ko je radio , e sada glavno pitanje, decko iz farbare mi je rekao da na tu akrilnu boju i da u opste na akrilne boje neide lak,jel sve ima u toj boji,ali sam imao neki lak u spreju,ja uzmem i prelakiram blatobran i bude jos 10x lepse i bolje. sada me zanima dal je to pametno sto sam uradio,dal ce se taj lak ljustiti ili mu ne smeta i sta raditi u slucaju da pocne da se ljusti ? hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jedno pitanje! krenuo sam da farbam motor, tacnije skuter,e sada uzeo sam neku akrilnu boju pravljenu u farbari,nisam hteo metalik jel je motor firmin a i nisam bas iskusan majstor da mi tode prvi rad. motor je bio sav izgreban,ja sam to sve osmirglao sa vodenom smirglom izgitovao gde je trebalo i naneo spric git iz spreja ( sto su mi dali u farbari) Posle toga sam isto vodenom smirglom osmirglao da bude sve lepo ravno.ofarbao sam samo blatobran i lepo je ispalo s obzirom ko je radio , e sada glavno pitanje, decko iz farbare mi je rekao da na tu akrilnu boju i da u opste na akrilne boje neide lak,jel sve ima u toj boji,ali sam imao neki lak u spreju,ja uzmem i prelakiram blatobran i bude jos 10x lepse i bolje. sada me zanima dal je to pametno sto sam uradio,dal ce se taj lak ljustiti ili mu ne smeta i sta raditi u slucaju da pocne da se ljusti ? hvala u napred zavisi do koje mere je osusio akril(ako ga nisi smirglao pre lakiranja),zajebano je kad se parcijalno ljusti,to jest kad negde drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Jedno pitanje! krenuo sam da farbam motor, tacnije skuter,e sada uzeo sam neku akrilnu boju pravljenu u farbari,nisam hteo metalik jel je motor firmin a i nisam bas iskusan majstor da mi tode prvi rad. motor je bio sav izgreban,ja sam to sve osmirglao sa vodenom smirglom izgitovao gde je trebalo i naneo spric git iz spreja ( sto su mi dali u farbari) Posle toga sam isto vodenom smirglom osmirglao da bude sve lepo ravno.ofarbao sam samo blatobran i lepo je ispalo s obzirom ko je radio , e sada glavno pitanje, decko iz farbare mi je rekao da na tu akrilnu boju i da u opste na akrilne boje neide lak,jel sve ima u toj boji,ali sam imao neki lak u spreju,ja uzmem i prelakiram blatobran i bude jos 10x lepse i bolje. sada me zanima dal je to pametno sto sam uradio,dal ce se taj lak ljustiti ili mu ne smeta i sta raditi u slucaju da pocne da se ljusti ? hvala u napred zavisi do koje mere je osusio akril(ako ga nisi smirglao pre lakiranja),zajebano je kad se parcijalno ljusti,to jest kad negde drzi pa prvo sam ofarbao blatobran, u farbari su mi dali neku brzo susecu bazu,da mi nedodje do razlivanja (i nije ni doslo) kada sam ga ofarbao,ostao je ceo dan,znaci nisam nista smirglao i samo preko toga naneo probao u jednom unutrasnjem delu i video da je lepse i onda izlakirao ceo blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako si koristio bazu i lak,to je isto sto metalik,procedura je "ok".To nema veze sa akrilom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali su mi neki "herter" brzo suseci i razredjivac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan AKRIL-boja,herter,razredjivac METALIK-baza(sa ili bez zrnca), razredjivac bazni,lak,herter,razredjivac za lak PERLA -isto sto i metalik stim da je baza perla za koju nekad treba podloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj AKRIL-boja,herter,razredjivac e meni su to dali,samo sto sam ga ja i izlakirao na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj AKRIL-boja,herter,razredjivac e meni su to dali,samo sto sam ga ja i izlakirao na kraju ako si stavio i vegete bice nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj AKRIL-boja,herter,razredjivac e meni su to dali,samo sto sam ga ja i izlakirao na kraju sledeci put trazi savet pre nego krenes sa radovima ili jos bolje pre nego kupis materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...