kaligula1 1134 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma kvalitetna torbica engleskog proizvodjaca,bez ikakvog ostecenja,kao nova..Kupljena u Yamahi Barel..placena 3.200 dinara..Kupio sam je i tako mi stoji bez veze ,ne koristim je..cena 2.000 dinara https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211230/824dd79c Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo ubacio mi sve jedne te iste slike Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam zabrljao oko ubacivanja slika ,ne zamerite ,evo razloga..Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 4 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je prodajes? Bas je dobra torbica. Ja je kupio za 3200 pre dve nedelje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Marko odlicna je ,ali imam jos jednu acerbisovu ,ova mi stoji ,ne koristim je..zauzima mi samo mesto,ne znam sta cu sa njom ..a dve mi svakako ne trebaju..ranije sam kupovao nekontrolisano opremu..imam brdo kvalitetne opreme ,sve duplirano..sve pare ulazem u kupovinu moto opreme,ali zato nemam carape na nogama .jbg..sad me prosla ta manija kupovanja,a i sve sam nakupovao sto se kupiti moze i gledam da se otkacim viska.odlican sam biznismen..kupim.skuplje ,prodam potpuno novo i nekorisceno jeftinije..Da me zaposle na volstritu kao agenta ,propali bi za nedelju dana,doveo bi ih do prosjackog stapa mojim transakcijama Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Same story...pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9957 Napisano Decembar 30, 2021 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @kaligula1 Imaš već moju adresu, pa šalji. Imaš li (pre slanja) još nešto u planu za prodaju, da odmah ubacimo u nju ? Trebaće mi gume, kaiš, rolnice, itd... Šalim se za gume i ostalo, ozbiljno ako imaš u planu da menjaš još nešto od opreme, okači, možda bude zanimljivo meni, ili drugima. Pozz, Blaža Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,pre 5 minuta ..PozdravPoslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...