JankoR 471 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Kad me , kad Ve put nanese dugujem pivu po izboru , zdravstvuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljamo i mašemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Jes da oživljavam staru temu ali danas sam sve povezao na mom Transalpu ovako lepo kao što je Arakis objasnio. I bipuje brate razbija, radi odlično Hvala Arakis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano Mart 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam biper u Louisu ali nisam dobio šemu, da li mogu da iskoristim prikazanu šemu sa početka ove teme? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano April 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano April 9, 2013 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/18790-biper-za-zmigavce-ugradnja-sema-delovi/page__view__findpost__p__327294 Da Vaskrsnem temu, jel neko uzimo pištalicu, buzzer, skoro i koje jačine, odnosno koliko se jako čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano April 9, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u Kelco pa kupiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 9, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ugradio pre par nedelja. Usao u radnju (u NS koga zanima, u Brace Ribnikara, pasaz sa leve strane od bulevara, bio sam 100 puta tamo al nemam pojma kako se zove), trazio pistalicu sa oscilatorom za 12v. Cuje se toliko jako da je dobila dva kruga izolir trake preko da nebi plasila ljude na pesackom. Mislim da sam video na racunu da je pisalo 85db. Cena je bila oko 200 din + 2 diode (mislim da mi nije ni naplatio diode), metar kabla. Na mom magaretu je za kompletnu instalaciju trebalo otprilike 20 min. Zujalica zakacena na jedan od nosaca fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano April 9, 2013 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u Kelco pa kupiš Koji, ima ih više komada, od-do. Ja sam ugradio pre par nedelja. Usao u radnju (u NS koga zanima, u Brace Ribnikara, pasaz sa leve strane od bulevara, bio sam 100 puta tamo al nemam pojma kako se zove), trazio pistalicu sa oscilatorom za 12v. Cuje se toliko jako da je dobila dva kruga izolir trake preko da nebi plasila ljude na pesackom. Mislim da sam video na racunu da je pisalo 85db. Cena je bila oko 200 din + 2 diode (mislim da mi nije ni naplatio diode), metar kabla. Na mom magaretu je za kompletnu instalaciju trebalo otprilike 20 min. Zujalica zakacena na jedan od nosaca fara. Ja upravo i hoću taj što jači da ga čuju ostali učesnici u saobraćaju, na to se odnosi moje pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 9, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @djunta po slici, ceni i db, ovaj sto sam ja stavio je prvi na ovoj stranici: Tekst koji želiš Gledas db u potpisu elementa, ako ti nesto znaci sirene na onim moto alarmima sviraju navodno od 115-125db. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano April 9, 2013 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @djunta po slici, ceni i db, ovaj sto sam ja stavio je prvi na ovoj stranici: Tekst koji želiš Gledas db u potpisu elementa, ako ti nesto znaci sirene na onim moto alarmima sviraju navodno od 115-125db. Taj prvi, što si ti montirao, je 88 db al ga nema na stanju. Važna je tvoja informacija da glasno pišti pošto mi nešto kineska snaga ne uliva poverenje. Sačekaću da naiđe. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano April 1, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da reaktiviram staru temu. Na prethodnom motoru sam napravio i instalirao biper i sve je radilo ok. E sad ovaj motor ima i taster za sva četri migavca pa je pitanje kako povezati biper da ne pišti kad rade sva četri a pišti kad se daju klasični levi i desni migavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...