Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki klv i suzuki v strom 1000 isto ili sta?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 426 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Da li neko zna kakva je to fora da su ova dva motora potpuno ista, samo je boja druga, kao i naziv. U raznim testovima nisam nasao poredjenje ova dva motora samo na jednom mestu sam shvatio da je kawa kupila brend od suze. Sobzirom da se kawa pravila 2004 i 2005, a suza se pravi i danas, pitam se da li je to i unutra ista masina ili ima nekakvih modifikacija, a cena je u proseku 1000e jeftinija kod kawe.

Mislim ako sam u pravu, onda bolje kupiti jeftinije, valjda?

Sta vi mislite?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Kawasaki je u zelji da ima takav motor u svojoj ponudi uzimao Stroma od Suzukija i farbao ga u narandzastu te na njemu pisao Kawasaki.

Izgleda da nije tu nasao neki racun te je posle par godina takvog igranja, odustao.

Znaci KLV 1000 = Strom 1000, ali ga samo mozes naci polovnog i tesko da ce biti nesto jeftiniji. Kod nas sam ga video samo na slikama pa mislim da ni polovan neces lako  naci kod nas.

Toliko od mene.

Pozdrav !!!

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Kawasaki je u zelji da ima takav motor u svojoj ponudi uzimao Stroma od Suzukija i farbao ga u narandzastu te na njemu pisao Kawasaki.

Izgleda da nije tu nasao neki racun te je posle par godina takvog igranja, odustao.

Zapravo je bila u pitanju razmena modela u cilju smanjivanja troskova , pa je tako Suzuki  od Kawe uzeo custom VN 1600 Mean Streak i prodavao ga kao VZ 1600 Marauder ... ali je ta saradnja kratko trajala .

• Svrati ponekad, 316 postova

Ja imam u planu da kum STROM-a, dosta pohvala sam cuo za njega. Zelim da kupim motoro koji ce da mi traje, 6-7 godina... ali me muci, da li da uzmem FAZER-a ili STROMA, sta vi mislite?

Moderatori, namerno ovo pitam u ovoj temi, da ne bih bezveze otvarao temu YAMAHA FAZER ili SUZUKI V-STORM.

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Potpuno isto, s' tim da je kawasaki bio nesto jeftiniji i mogao je da se kupi samo u naradjastoj boji  ;)

A bogami i u zelenoj! :)

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Bili su se ujedinili da bi mogli da pariraju konkurenciji ali je kratko trajalo pa otud i ti modeli.Trebali su da prave i zajednicki koncept hayabusa-zx 12 ali nista nije ispalo od tog na moju radost! ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja