vladmoll 456 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kakva je to fora da su ova dva motora potpuno ista, samo je boja druga, kao i naziv. U raznim testovima nisam nasao poredjenje ova dva motora samo na jednom mestu sam shvatio da je kawa kupila brend od suze. Sobzirom da se kawa pravila 2004 i 2005, a suza se pravi i danas, pitam se da li je to i unutra ista masina ili ima nekakvih modifikacija, a cena je u proseku 1000e jeftinija kod kawe. Mislim ako sam u pravu, onda bolje kupiti jeftinije, valjda? Sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam citao, potpuno je isti motor. Samo nisam zakljucio da je jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isto, s' tim da je kawasaki bio nesto jeftiniji i mogao je da se kupi samo u naradjastoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isto, s' tim da je kawasaki bio nesto jeftiniji i mogao je da se kupi samo u naradjastoj boji i vise se ne proizvode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 5, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je u zelji da ima takav motor u svojoj ponudi uzimao Stroma od Suzukija i farbao ga u narandzastu te na njemu pisao Kawasaki. Izgleda da nije tu nasao neki racun te je posle par godina takvog igranja, odustao. Znaci KLV 1000 = Strom 1000, ali ga samo mozes naci polovnog i tesko da ce biti nesto jeftiniji. Kod nas sam ga video samo na slikama pa mislim da ni polovan neces lako naci kod nas. Toliko od mene. Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 5, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je u zelji da ima takav motor u svojoj ponudi uzimao Stroma od Suzukija i farbao ga u narandzastu te na njemu pisao Kawasaki. Izgleda da nije tu nasao neki racun te je posle par godina takvog igranja, odustao. Zapravo je bila u pitanju razmena modela u cilju smanjivanja troskova , pa je tako Suzuki od Kawe uzeo custom VN 1600 Mean Streak i prodavao ga kao VZ 1600 Marauder ... ali je ta saradnja kratko trajala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam u planu da kum STROM-a, dosta pohvala sam cuo za njega. Zelim da kupim motoro koji ce da mi traje, 6-7 godina... ali me muci, da li da uzmem FAZER-a ili STROMA, sta vi mislite? Moderatori, namerno ovo pitam u ovoj temi, da ne bih bezveze otvarao temu YAMAHA FAZER ili SUZUKI V-STORM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan samo ti otvori novu temu jer za ovaj naslov nema smisla da o tome raspravljamo i da skrecemo sa teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Oket, onda brisi moj post, a ja otvaram moju temu :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 6, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isto, s' tim da je kawasaki bio nesto jeftiniji i mogao je da se kupi samo u naradjastoj boji A bogami i u zelenoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Da da jeftiniji su u 2004 i 2005 oj godini. Pogledati na mobile ili motoscout. Mislim da je to politika cena kawe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bili su se ujedinili da bi mogli da pariraju konkurenciji ali je kratko trajalo pa otud i ti modeli.Trebali su da prave i zajednicki koncept hayabusa-zx 12 ali nista nije ispalo od tog na moju radost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...