Veljko_RS 0 Napisano Decembar 23, 2021 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz imam apriliju rs 125, motor se vuko po seoskim putevima od 2009 pa je došao kod mene u ruke . Motor poseduje staru saobraćajnu kartonsku, odjavljen je ali broj šasije ima broj više, na ramu piše četiri petice a u saobraćajnoj pet petice da li može to da se ispravi nadam se da je greska nakon zadnje registracije i unosa podatka u saobraćajnu jer se sve ostalo poklapa…. Naravno motor se vodi na mene. Promenio Decembar 23, 2021 član Veljko_RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Februar 15, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan On 12/24/2021 at 12:53 AM, Veljko_RS said: Pozz imam apriliju rs 125, motor se vuko po seoskim putevima od 2009 pa je došao kod mene u ruke . Motor poseduje staru saobraćajnu kartonsku, odjavljen je ali broj šasije ima broj više, na ramu piše četiri petice a u saobraćajnoj pet petice da li može to da se ispravi nadam se da je greska nakon zadnje registracije i unosa podatka u saobraćajnu jer se sve ostalo poklapa…. Naravno motor se vodi na mene. Napomenes to na tehničkom kada budes radio i oni će ispraviti u registracionom listu, na osnovu njega se izdaje nova plasticna saobracajna. Moj otac je imao Ladu Rivu, u saobracajnoj je falila jedna nula u odnosu na broj koji je bio na sasiji...i tako vozio par godina...dok nisu primetili na tehnickom i ispravili, na tehnickom su upisali novi broj u saobracajnu ispod starog(papirna saobracajna) i stavili pečat da su oni to prepravili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...