Jump to content

Moto Zajednica

Veljko_RS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Veljko_RS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozz imam apriliju rs 125, motor se vuko po seoskim putevima od 2009 pa je došao kod mene u ruke . Motor poseduje staru saobraćajnu kartonsku, odjavljen je ali broj šasije ima broj više, na ramu piše četiri petice a u saobraćajnoj pet petice da li može to da se ispravi nadam se da je greska nakon zadnje registracije i unosa podatka u saobraćajnu jer se sve ostalo poklapa…. Naravno motor se vodi na mene.
  2. Pozz svima, konkretno me interesuje odrzavanje aprilije rs 125, naime sredio sam je sve, radio puno generalnu, sredio vibracije, lamelni ventil, karburator nov,prirubnica nova, doslo je na red ulje u masini, menjacu, kocnicama koje je po vama najbolje i koje se najbolje pokazalo da bi sve to kako treba radilo ? Takodje bi me interesovalo prenos lanca i lancanika, koliko zuba kako sta nisam bas nesto u tome, meni je bitno da motor ubrza kako treba, krajnja brzina mi je skroz nebitna..
  3. Takodje nece u crveno u brzinama nikako nema te sile koje ce je otera
  4. Pozz kao sto u naslovu pise ima problem sa aprilijom naime, na leru ide do 13k bez problema udari od jednom, u brzina kad predje 7 vuce do 8 brzo posle 8000 mnogo sporo i dodje do 10k i tu stane kad sam u blokadi, cistio karburator, menjao klip,cilindar,lezajevi radilice, izvadio ventil snage, cistio filter vazduha, jedino dovod goriva nisam proverio nemam filter na crevu nego direkt od slavine ide u karburator. Takodje nastaju vibracije kad predje 7000... ali motor do 7000 i kad pocne da vuce stvarno se vidi da negde gubi snagu, maksimalna brzina 110 i tako to.. Sta moze biti tu problem ? Da stavim mozda veci karburator? svecica nova ngk ili moze biti do magneta ? Ili CDI bi mogao da pravi problem? mislim da jos uvek on ima tu blokadu
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja