Snake 06 7 Napisano Jul 29, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan U Smederewskoj Palanci, zena je napustila muza (ili ga prewarila,ne znam tachno),da bi on,kretenchina,krenuo u zestoku oswetu. Nashao je kuci i zaklao je na ochi 6-ogodishnjeg sina. Pa zar to nije za swaku osudu? Mislim,neka ga je prewarila i 100000...... puta,ali ko je on da joj presudi na takaw nachin? Zanemeo sam kad sam saznao. Da ne otwaram nowu temu: Kada bi se remizirale swe saobracajke,mislim da je jul mesec sa najwecim brojem poginulih osoba do sada. Samo Mladenovac- dwoje poginulih,mada sam chuo i da je umrla ona dewojka shto je Kalabic pochistio. Owde u jednom mestu (Lunjevac) poginula dewojka (tachnije izgorela) kada se wozach zakucao u drwo. Wozach i druga saputnica u kritichnom stanju. Petoro u Limu..... Zaista strashno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi 0 Napisano Jul 30, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je debilno sto je ovaj lik uradio sto kazes ko je on da joj presudjuje.Nego kad sam poceo da citam tvoj tekst i na pocetku pise da su se posvadjali nebitno stio sam se lika sto se pre par godina na bezaniskoj kosi svadjao sa ribom i svoj bes je praznio je na motoru tako sto jurca i kod pijace na bezaniskoj kosi pao i odleteo pod kola i naravno poginuo.Ne znam detalje price ali to je okvirno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan neka saobracajna nesreca i neko poginuo. Stvarno strasno ali zivot ide dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 30, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slikao zimus na trgu lika koji je prosvirao zeni glavu sa dva metka ne sred autobuske stanice. Inace kako smo saznali, èovek je bio brat njenog muža i upucao je jer je dobila decu na sudu. Znaèi nekima i ne treba motor da prospu pozak... Ubica i žrtva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 30, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Koji je od owe dwojice sa majmunskim facama ubica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 31, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan Koji je od owe dwojice sa majmunskim facama ubica? pre ce da je ovaj debeli sto stoji sa pandurom. bash lici na majmuna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Jul 31, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Držite se teme, a tema su dogaðaji vezani za motore. Ako svako napiše samo po jedan tekst koji nema veze sa motorima... gde bi nas to odvelo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...