živke 5264 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh, obično pretražim da vidim da nije već postavljeno - ali sad nisam. I to još na istoj strani ... Obrisaću post, nema potrebe da bude dva puta ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Decembar 29, 2021 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 26.12.2021. at 10:10, Motorcyclist je napisao: Meni su i one 400ke dovoljno kul a mislim da se one vec mogu dosta lakse naci, narocito ZX400R i CBR400R. Yamaha i Suzuki vec malo teze. Ja još nisam video CBR400R kod nas, ali zato CB-1, CB400 four, i pogotovo Bandit400 dosta puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Decembar 30, 2021 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Decembar 31, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i ovo spada u masine sa kraja 90-tih... Yamaha YZF1000 Thunderace, 98-mo, 1002ccm, 145 ks, max.brzina-negde oko 270km/h. Prava old skul krmacica, motor kakav ja obozavam a ne ovi novi R-ovi od kartona. Petoventilski agregat iz Genezisa, neunistiv, petobrzinski menjac, prve dve serije trosile ulje (96-97), na kasnijim modelima to reseno, pisano mnogo o tome, da ne duzim sada ovde, ima tema. Posedovao dva komada, crveno-belu 96-to i ovu sivo-crnu (ubedljivo najlepsu) kolor semu iz 98-me. Moja neprezaljena ljubav zauvek 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Decembar 31, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, motorcikl koji je krunisao 90-te, tada je otislo sve u .... the one and only- Babayusa!!! Prva serija, 99-to, nelimitirana, 175 ks, max. brzina nepoznata (vozena 330km/h po gps-u) ...sta reci o njoj a da nije vec receno... moja lepotica Toliko od mene...za sada... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Decembar 31, 2021 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovaj čovek, zašto je tako lep i ko mu je to omogućio?? Ja sam te upoznao kad si vozio debelu... Kad je to bilo?! 2012-2013?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Decembar 31, 2021 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan To je naš lažni Džej. Dele ukus za automobile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Decembar 31, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Ja sam te upoznao kad si vozio debelu... Kad je to bilo?! 2012-2013?? ako je crna, 2014-ta, crveno-bela, 2012-ta @grof Opel(o) je keva Promenio Decembar 31, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Decembar 31, 2021 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, BokyBoy said: Ne bik da nesto drobim bezveze al mislim da bi bilo bolje da se stavljaju samo licne slike ili eventualno "od ortaka"(iz Srbije), skidanje sa neta da zaobidjemo, narocito one profi slike "reklamne" ili kako vec, nemaju dusu.Ako me razumete. Ne mislim ni na koga posebno. Promenio Decembar 31, 2021 član Djokic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Decembar 31, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Djokic je napisao: Ne bik da nesto drobim bezveze al mislim da bi bilo bolje da se stavljaju samo licne slike ili eventualno "od ortaka"(iz Srbije), skidanje sa neta da zaobidjemo, narocito one profi slike "reklamne" ili kako vec, nemaju dusu.Ako me razumete. Ne mislim ni na koga posebno. Potpuno se slazem kolega, jedini je problem sto ima toliko dobrih masina iz 90-tih, tesko da ih je sve moguce naci kod nas, jos na originalnim slikama... Inace, ova slika je licno moja, bez foto sopa, umetnicka....nije sa neta Promenio Decembar 31, 2021 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Decembar 31, 2021 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I ovo je po meni dragulj 90tih... Nije što je moj ali je sprava. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Decembar 31, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema nista bez Katane. Generalno sve su stvari bile kvalitetnije uradjene u proslom veku, tako i motori. Kolega @bajker71 je vec postavio slike ovog model, a evo i slike originala koji se i dalje vozi na duge pruge (1990 godiste). Pored je Yamaha FJ 1100 doduse iz 80-tih, takodje aktivna. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4238 Napisano Decembar 31, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec u '90.-im, početkom tog razdoblja BMW je ponudio vazdusno hladjeni litraš u boxer varijanti poslednji put. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4238 Napisano Decembar 31, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nastao pocetkom osamdesetih, da bi evoluirao '90.-ih i opstao na trzistu do 2004. Premium model Kawasakija do pojave zzr1100, neverovatni, jedinstveni, bestseler, prvorodjeni Ninja... Gpz900r... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Decembar 31, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ova lokomotiva će samnom u penziju Promenio Decembar 31, 2021 član drtommy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 1, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Poznati terenac Yamaha XT 600 E (vozio 1996 obilazeci Tursku, Kusadasi u pozadini). Tenere je bila jos poznatija sa dva fara, vecim rezervoarom ali sve ostalo isto. Jednostavne masine ali dobro napravljene, izdrzljive i trajne. Jeftino i lako odrzavanje je odlika motora pravljenih do 2000. Danasnja Tenere 700 ima sve predispozicije da ga dostojno nasledi. Sada se sve nesto bezpotrebno zakomplikovalo a ne vidim neko veliko usavrsavanje, pogotovo ne vidim srazmerno poboljsanje tehnologije/kvaliteta sa cenom. Ko ima i odrzava motore iz 90-tih zna na sta mislim. Promenio Januar 2, 2022 član Deki Katana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 1, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема смисла да не ставим садашњег Дедасакија и бившег ДР 650 оба 1996. годиште 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Januar 1, 2022 Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motociklist kakve to linkove stavljas, stavi slike brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Januar 1, 2022 Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje koze iz 1987. 36 000km 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Januar 1, 2022 (promenjeno) Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 1, 2022 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec poceli sa poljoprivrednom mehanizacijom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 196 Napisano Januar 1, 2022 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan On 31.12.2021. at 12:47, Djokic je napisao: Ne bik da nesto drobim bezveze al mislim da bi bilo bolje da se stavljaju samo licne slike ili eventualno "od ortaka"(iz Srbije), skidanje sa neta da zaobidjemo, narocito one profi slike "reklamne" ili kako vec, nemaju dusu.Ako me razumete. Ne mislim ni na koga posebno Prva fotka masina na dobrom,druga na losem glasu...naravno samo u srbistanu.Meni su obe drage,cak ova druga zabavnija za voznju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 2, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, srbac said: Evo moje koze iz 1987. 36 000km Vozim i ja po tom bentu, samo sportake xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 2, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ovaj KLE 500 iz 1991. Ali da se razumemo, u to vreme su i XT (raniji post, iz '96) i KLE bili novi/moderni motori, pa ne znam da li spadam u klasicne ljubitelje motora iz 90-tih. To sto sada vozim Katanu iz 1990 je iskljucivo zbog lose ekonomske situacije. Da je bolje vreme, ko zna sta bih vozio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan FJ 1200 3CV nismo se jos ni upoznali takoreci ali mislim da mi za voznju nece leci zbog mojih problema sa ledjima i vratom pa ce biti zamenjena za neki enduro. Kod tih generacija cenim jednostavnost i pristupacnost, podignem sediste i rezervar i sve je na dohvat ruke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...