Alekre 12932 Napisano Subota u 23:22 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan KLR650 u C varijanti mi je bio želja. Sviđa mi se i dan danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17224 Napisano Nedelja u 07:21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alekre je napisao: KLR650 u C varijanti mi je bio želja. Sviđa mi se i dan danas. Ili nesto ovakvo, za sumu samo.. Promenio Nedelja u 07:28 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12932 Napisano Nedelja u 07:35 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš takav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Nedelja u 07:42 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ili nesto ovakvo, za sumu samo.. Odlično je to i za grad, rupe, ležeći, ivičnjaci za njega su mačiji kašalj. Nekad je po bgd bilo yamaha xt660r i xt i dominatora vazda sad ko da su u zemlju propali. Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12932 Napisano Nedelja u 09:09 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upotrebljivi i jednostavni motocikli. Bukvalno je moglo sve uz bazično znanje i alat da se odradi. Nisu bili skupi za vožnju. Mislim da je pojava V Stroma 650 dosta uticala da ti motocikli budu potisnuti. Pa onda je prošlo jedno 15ak godina kad smo ponovo zakukali za jednostavnim, manjim i pristupačnim motociklima. Danas je tolika euforija za tim motociklima kao da su izmislili leteći tanjir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Nedelja u 09:22 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Kako sam ja samo cackao onaj GPZ kad se setim nema sta sjebati. Juce gledam GSR-a, ala kablova i konektora mogu misliti ovi novi motori sa svim asistencijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 67 Napisano pre 12 sati U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 1. 2025. at 21:06, BokyBoy je napisao: Ma kakve 600-ke, samo 1100-ke... GSXR1100, ZZR1100...itd ... Kao mali sam se plašio ovog GSX-R 1100. Svaki put kad ga vidim i čujem počne neki strah, kao neka zver da je prošla. Dubok zvuk, ogroman motor, a kad mu daš gas, čuje se kao ranjena zver. Dobio sam priliku i da ga probam ali nisam smeo (imao sam 17 godina i veoma malo iskustva uglavnom na skuterima) ZZR 1100 sam probao, oduševio sam se kako ide i kako se lako vozi za 260kg ali me položajem sedenja i kočnicama veoma razočarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano pre 11 sati Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ceka regu na prolece i krece 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano pre 10 sati Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ceka regu na prolece i kreceNapokon pravi motor Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano pre 2 sati Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Totalni promasaj ove kineske gume... Mora ovo se promeni oma... Tast kupio , bez da se posavetuje... Ne bi verovao kakvo smece ...sednes na motor , gurnes ga bukvalno 20 cm napred nazad i odmah ti se kaze da je gumama mesto u kantu za djubre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano pre 2 sati Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I , evo jos jednog zajeba... Auspuh kupljen nov , ali grana ne...rezultat se vidi na slici .. Mora narucim ovu krivinu novu.. Jebuckaju me jos neke sitnice , ali resivo je sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano pre 2 sati Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali grani? Ispoliras to malo i resen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano pre 2 sati Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne fali nista , samo je farbana ... Ne znam ni sto li sam ocekivao da ce biti ista sa ostatkom cunka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...