icecool 512 Napisano Decembar 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se jako dopadalo onomad.Na kawi je malo veći, ali sličan stil još uvek bio. Promenio Decembar 19, 2021 član icecool 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 19, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan z 900 rs cafe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9976 Napisano Decembar 19, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na FZ 750 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 19, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na Kawi Z900RS su lepo odradili spoj retro i modernog, dostupne sve potrebne inormacije i vise od toga, a opet lepo upakovano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Decembar 20, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan mystical baby names 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 20, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нисам љубитељ, али сам имао моторе из 90-их раније и сад недавно сам узео једног маторог Дедасакија из ’96, ето тако да се нађе. Ево за љубитеље мотора из 90-их моја бивша Катана ’91, иако је дизајн модела с краја 80-их. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nisu svi "90" bili sa televizor farovima. Suzuki Bandit 400, zvrk. Navozao se ja a zatim i mladji sin. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17018 Napisano Decembar 24, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan uh, kakva tema... evo moji cajgeri od tog prvog, lepog, crnog zzr-a al u km/h... 2013-ta... Promenio Decembar 24, 2021 član BokyBoy 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E TO su cajgeri, a ne ona moderna sranja danas, ekrani u boji...fuj 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7269 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 3029 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: E TO su cajgeri, a ne ona moderna sranja danas, ekrani u boji...fuj Ali bukvalno. Jebali ih tač skrinovi, modovi, apdejti.... Danas bio u KTMu, gledao 890adv, vidim ima prekidač za tempomat, pitam prodavca - ima tempomat motor a u nižoj klasi je?! Kaže prodavac - da, to je opcija koja se doplaćuje!!!! Znači ima, ali moraš da je "otključaš"... Klošari jedni.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17018 Napisano Decembar 24, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ma i tac skrinovi i slicno, al i ti tempomati, absovi, kontrole proklizavanja i trakcije, modovi voznje itd, itd... ja volim bre kad sve to imas samo u zglobu ruke a ispod dupeta skoro 200 konja pa ajde mudonjo, poteraj da te vidim...pa budi hladne glave i pametan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok ali volim analogne cajgere za brzinu i obrtaje. Suzuki je uradio kako treba na novoj hayabusi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan sve zveRovi se vozili 90 su najbolje godine za dual sport motore evo par koje sam imao honda xl600 je bila 87mo al nije se menjala ni u 90 tim. Od nakeda sam imao zefira 550, ER5 kawu i Bandita 1998 mo. Promenio Decembar 25, 2021 član stilgar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 25, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Decembar 25, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan analogni pa jos bela pozadina 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Decembar 26, 2021 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Motorcyclist said: Koliko sam se ja, dok sam bio klinac, divio ovim četvoroklipnim trkalicama i maštao o jednoj takvoj 250-ici, nažalost, uglavnom je sve to bilo isključivo za japansko tržište. Pre par godina sam se pitao da li može da se nabavi neka i uveze i završi homologacija kod nas, ali sam u razgovoru sa jednim starijim majstorom brzo odustao od ideje. Po njegovim rečima, sve je to sjajno i bajno dok je motor nov i ispravan, ali je muka za kasnije održavanje, delova ni na vidiku, a i za rad je jako nezahvalno, i nekako me brzo čovek ubedio da odustanem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, milomir22 said: Koliko sam se ja, dok sam bio klinac, divio ovim četvoroklipnim trkalicama i maštao o jednoj takvoj 250-ici, nažalost, uglavnom je sve to bilo isključivo za japansko tržište. Pre par godina sam se pitao da li može da se nabavi neka i uveze i završi homologacija kod nas, ali sam u razgovoru sa jednim starijim majstorom brzo odustao od ideje. Po njegovim rečima, sve je to sjajno i bajno dok je motor nov i ispravan, ali je muka za kasnije održavanje, delova ni na vidiku, a i za rad je jako nezahvalno, i nekako me brzo čovek ubedio da odustanem. Meni su i one 400ke dovoljno kul a mislim da se one vec mogu dosta lakse naci, narocito ZX400R i CBR400R. Yamaha i Suzuki vec malo teze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5546 Napisano Decembar 28, 2021 (promenjeno) Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Decembar 28, 2021 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 28, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavljao ja neki dan, inace odlican kanal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...