Motorcyclist 16480 Napisano Octobar 14, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9513 Napisano Octobar 14, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu je prežiliti na ja, pa se trudim da ne razmišljam na tu temu. Zato sam i promenio avatar. Čovek kome sam je prodao je vozi kao naked, registrovao je... Evo kako izgleda. Istu ovakvu (samo kompletnu) sam i ja imao. Malko sam joj rep preradio i ofarbao sam je u malo življe boje i slatko se navozao. Baš mi ostala u lepom sećanju. Sent from my Mi A3 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9477 Napisano Octobar 14, 2022 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan motocikl sa agregatom koji je bio ispred svog vremena. Tvoj je baš bio kastomizovan sa ukusom. Svi koji su ga imali rado ga se sećaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Octobar 14, 2022 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na kratko sam probao jednu... Jako lepo se vozi. Da se stave klješta od R1, drugi amortizer pozadi i ketridži napred, full bi bila za voziti je decenijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Octobar 14, 2022 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan extra odradjen restomod Yamahe FZ 750 Prednje i zadnje vesanje sa kocnicama i tockovima od Thuderace-a YZF 1000R 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Octobar 15, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ostala mi FZ u lepom secanju. Polagao sam A-kat.na njoj... AMK Šabac. Verovatno je jos u zivotu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Octobar 24, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 1, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Novembar 5, 2022 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stara uljara GSXR 750 iz 1985, napred vesanje, kocnice i tocak od GSXR 750 K6 2006, nazad tocak sa GSXR 750 1989 Promenio Novembar 5, 2022 član Disko Nindža 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 5, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dont hate the view while watching tv Only thing missing is a mint 92 FireBlade tricolor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 5, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 5, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 12, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 16, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Novembar 19, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan 1000 & 750 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 19, 2022 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali flesbek (od pre 20es godina) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Novembar 19, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se priključim trendu (majica i papuča ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Novembar 19, 2022 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I mi konja za trku imamo, od pre nekih 15-ak godina, al sam bio mršav bokte... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Disko Nindža said: I mi konja za trku imamo, od pre nekih 15-ak godina, al sam bio mršav bokte... Realno, ja da sam žensko ja bi ti dao 'ičke... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 19, 2022 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dule Sebeški je napisao: (majica i papuča ) "oce me naterate da trazim i fotke gde sam u adekvatnoj opremi?!? Fila papuce a "za dalje" nike dvojka na kratku soknicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Novembar 19, 2022 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Realno, ja da sam žensko ja bi ti dao 'ičke... A nekad se ženske lepile na mene, sad ne znam dal zbog CBR-a il zato što sam faca? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9477 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog papuča! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 19, 2022 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne zamerite, slikam telefonom fotografije iz albuma... Tu je oprema... Evo i slike koju nemam srca da sklonim, gsx750r Par sati posle fotkanja drugar je njime nastradao, oduzeto prvenstvo (kod med. skole Kg). U tom sam periodu dosta drugara pogubio... Motori jaki, oprema oskudna, delovi upitnog kvaliteta i vrlo teski za nabaviti. Vecina nas se vozila sa lepljenom ferodom na plocicama (moja je cbr imala 136ks a na plocici crvena feroda), nije se imalo gde kupiti. Kada bi svezem (razmazenom) vozacu dao neki svoj motor iz proslosti sumnjam da bi vece docekao ceo. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 19, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Novembar 20, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...